|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Kasiek86 guru

|
Wysłany: Czw 5 Sie 2010, 22:42 Temat postu: |
|
|
Fakt faktem, że ja nie wiem jak jest z innym więc nie mam porównania.... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mapia uzależniony

|
Wysłany: Czw 5 Sie 2010, 22:48 Temat postu: |
|
|
no i zgadzam się z Kasiek86 dopasować się trzeba i to najlepiej przez rozmowę jak ktos ze sobą nie potrafi rozmawiać o wszystkim, no to trudno sie potem dopasować
Kasko, ja tez nie mam porównania wiec trzeba myśleć i byc przekonanym że nasi mężczyźni są najlepsi
bo są.
Dorotam, sfera fizyczna rzeczywiście może byc problem, masz rację. slyszalam o takich przypadkach. u Ciebie co sie takiego porobiło? (p.w) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Pią 6 Sie 2010, 10:33 Temat postu: |
|
|
Dorotam, zgadzam się z Tobą, czasem fizyczność za nic nie pasuje i nic nie zrobisz. Z drugiej strony dla osoby, która nigdy tego nie robiła, a mąż będzie jedynym mężczyzną, to nawet jeśli będzie tak sobie, to będzie myślała, że tak właśnie ma być. Każdy ma swoją decyzję. Później bywa po prostu tak, że się przestaje w ogóle ze sobą sypiać...  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnes22 uzależniony

|
Wysłany: Pią 6 Sie 2010, 18:53 Temat postu: |
|
|
mapia masz rację. Jeśli z drugim człowiekiem umiesz rozmawiać i podzielacie swoje poglady to jak można nie dopasować się w łóżku? Tu na pewno ważna jest właśnie rozmowa żeby mówić czego wzajemnie od siebie oczekujemy.
Jeśli ktoś pierwszy raz uprawia seks to nie wie jak on może smakować z kimś innym. A i tak odczucia zmieniają się z biegiem lat. Podobno im więcej lat to smakuje lepiej.
dorotam a w twoim pierwszym przypadku gdzie tkwił problem ( priv, jeśli można spytać ) _________________
"Kochać to znaczy dawać siebie całego drugiej osobie" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
PaniW kandydat

|
Wysłany: Pon 9 Sie 2010, 22:01 Temat postu: |
|
|
My we wrześniu w piątek bierzemy ślub cywilny, a w sb wyjeżdżamy na weekend (brak uropu niestety) to tam sobie poszalejemy na całego
A po kościelnym, który będzie w czerwcu przyszłego roku to w sali mamy gratis apartament dla nowożeńców, a na następny dzień chcemy zaplanować ulrop i wyjechać gdzieś na tydzień lub dwa
A co do obecnego wątku niedopasowania się...też miałam ten problem z pierwszym partnerem. Nie pasowaliśmy do siebie budową ciała  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kwiatuszek85 bywalec

|
Wysłany: Wto 7 Wrz 2010, 11:24 Temat postu: |
|
|
My po weselu wrócimy do naszego domku i jak każdego dnia zaśniemy obok siebie z tą tylko różnicą że po weselu po raz pierwszy zasnę koło mojego nowo upieczonego mężusia A podróż poślubna..albo będzie krótko po weselu albo w zimie na jakieś tropikalnej plaży. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natalia23 kandydat

|
Wysłany: Pon 20 Wrz 2010, 14:55 Temat postu: |
|
|
U nas było tak,że mieliśmy wynajęty pokój w hotelu. Niestety na noc poślubną nie było siły  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
loute guru

|
Wysłany: Czw 30 Wrz 2010, 19:02 Temat postu: |
|
|
my noc poślubną będziemy mieć w apartamencie nad salą, a zaraz potem planujemy podróż poślubną do ciepłych krajów  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnes22 uzależniony

|
Wysłany: Nie 3 Paź 2010, 7:54 Temat postu: |
|
|
loute super, brzmi apetycznie  _________________
"Kochać to znaczy dawać siebie całego drugiej osobie" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Sob 23 Paź 2010, 19:50 Temat postu: |
|
|
| loute napisał: | my noc poślubną będziemy mieć w apartamencie nad salą, a zaraz potem planujemy podróż poślubną do ciepłych krajów  | zazdroszczę my też mamy mieć wynajęty pokój nad salą ale o podróży na razie nie myslimy  _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|