|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Agnes22 uzależniony

|
Wysłany: Wto 7 Wrz 2010, 15:41 Temat postu: |
|
|
Straszna dama właśnie o tą perfume mi chodzi. A czym różni się woda toaletowa od perfumowanej? Głupie pyt. ale nigdy wcześniej nie zastanawiałam się nad nim.
Moze trochę przesadziłam z tą ceną, chodź wydaje mi się że u nas w DAGLASIE tyle kosztuje.Hm..... _________________
"Kochać to znaczy dawać siebie całego drugiej osobie" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juliette guru

|
Wysłany: Wto 7 Wrz 2010, 18:58 Temat postu: |
|
|
Woda perfumowana ma po prostu nieco większą zawartość olejków zapachowych, niż woda toaletowa. _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnes22 uzależniony

|
Wysłany: Czw 9 Wrz 2010, 19:40 Temat postu: |
|
|
To już wszytsko jasne I zapewne ceną też się różnią. Glupie pytanie, ale Ja zawsze używam perfum, a nie wód toaletowych.  _________________
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sony85 maniak

|
Wysłany: Czw 9 Wrz 2010, 20:14 Temat postu: |
|
|
...a mnie się spodobał ostatnio zapach "vanille noire" z YVES ROCHER...jest chyba nowy bo wszedzie można dostać narazie tylko próbki po 5 ml....ale planuje taki w dniu ślubu... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juliette guru

|
Wysłany: Czw 9 Wrz 2010, 20:21 Temat postu: |
|
|
| Agnes22 napisał: | To już wszytsko jasne I zapewne ceną też się różnią. Glupie pytanie, ale Ja zawsze używam perfum, a nie wód toaletowych.  |
Ale właśnie wody toaletowy podobnie jak perfumowane są perfumami nazywane. A prawdziwe perfumy kosztują raczej kilka tysięcy złotych za buteleczkę, a nie kilkaset Zresztą możesz sprawdzić na swoich perfumach, zawsze jest to napisane - eau de toilette to woda toaletowa, a eau de parfum to woda perfumowana. _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnes22 uzależniony

|
Wysłany: Nie 12 Wrz 2010, 12:10 Temat postu: |
|
|
O kurcze To teraz już się na maxa zamotałam Hihi....no ale przynajmniej już wszystko wiem na ten temat.
Aha jeszcze bardzo ładne ma perfumy Naomi Cambel. Ale taka mała buteleczka, chyba 50 ml. ok 100 zł. _________________
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juliette guru

|
Wysłany: Nie 12 Wrz 2010, 13:26 Temat postu: |
|
|
Takie są ceny markowych zapachów Jak byłam w liceum to lubiłam używać Naomi Campbell - Cat Deluxe  _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnes22 uzależniony

|
Wysłany: Pią 17 Wrz 2010, 18:42 Temat postu: |
|
|
Juliette CT DELUXE to był ten fioletowy flakonik? Zawsze się mnie one myliły. Ja miałam te fioletowe i brązowe Świetnie pachną. _________________
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juliette guru

|
Wysłany: Pią 17 Wrz 2010, 19:35 Temat postu: |
|
|
Cat Deluxe ma taki flakonik
|
 |
Agnes22 uzależniony

|
Wysłany: Pią 17 Wrz 2010, 19:44 Temat postu: |
|
|
Tak tak to te nawet mam jeszcze gdzieś ten pąponik. Przez pewnien czas miałam go przy telefonie jako zawieszka. Czułam ten piękny zapach za każdym razem jak rozmawiałam przez telefon. _________________
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|