Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

jak przeżwają Wasze przygotowania Wasi partnerzy?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 57, 58, 59  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Czarno-biała
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sob 4 Wrz 2010, 17:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nam zostało 10,5 miesiąca, a On w ogóle jakkby się nie przejmował ślubem. Miał tylko raz stresa jak nie mógł zarezerwować zespołu na którym nam zależało, a okazało się, że już jest trochę późno i nie może znaleźć żadnego!
Ale w końcu ja znalazłam jakąś tam kapelę i już mamy zaklepane. Tylko czy będą fajni? Nie są z polecenia tylko z net ;/

Mój P. jest teraz przed egzaminem poprawkowym i nie ma głowy do ślubu, ale mam wrażenie że ostatnio jakoś częściej sobie o nim przypominał. Ale przy tym zero stresu. Nie to co ja ;p
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
straszna_dama
guru
guru

PostWysłany: Sob 4 Wrz 2010, 17:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie jesteś osamotniona w tej kwestii oczko Wiele forumowiczek ma podobną sytuację, faceci absolutnie nie przejmują się i nie przezywają naszych przygotowań tak jak my. Na pocieszenie - wielu z nich budzi się z tego "letargu" na miesiąc, albo nawet mniej przed ślubem oczko
guru
guru

PostWysłany: Sob 4 Wrz 2010, 19:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hihi dokładnie damo uśmiech

kiedyś się będziesz z tego śmiała oczko znajdz złoty środek... ty wybieraj kilka opcji podsuwaj mu i wybierzcie z tego jedną uśmiech

a 10.5 m-ca to dla faceta wieczność oczko

Powrót do góry
Czarno-biała
kandydat
kandydat

PostWysłany: Nie 12 Wrz 2010, 19:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może dla Niego to wieczność , a ja całą dobę słyszę tykanie...
Kathleen
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 13 Wrz 2010, 14:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak ja Was rozumiem... Rolling Eyes

Ostatnio zmieniony przez Kathleen dnia Pią 17 Wrz 2010, 0:05, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
the bride
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 14 Wrz 2010, 10:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja przeżywam okropnie- staje na głowie-wybieram kwiaty, serwetki,świece,lampiony.....i tak na okrągło.Krzyś siedzi i patrzy.....i tak na okrągło.Chociaż nie- ostatnio przyszedł do mnie z zapytaniem czy mogą do nas przyjść koledzy wybierać wódkę weselną.....muszą przetestować kilka.....myślałam,że padnę;-)hahah
guru
guru

PostWysłany: Wto 14 Wrz 2010, 12:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój K. ostatnio znowu zaczyna się stresować. Jeszcze jakieś 3 m-ce temu to w ogóle nic nie myślał o ślubie bo jeszcze było tyyle czasu,ale na m-c przed staje się kłębkiem nerwów,bo jeszcze tyle rzeczy jest do kupienia/zrobienia Very Happy
Powrót do góry
Juliette
guru
guru

PostWysłany: Wto 14 Wrz 2010, 12:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

the bride napisał:
Ja przeżywam okropnie- staje na głowie-wybieram kwiaty, serwetki,świece,lampiony.....i tak na okrągło.Krzyś siedzi i patrzy.....i tak na okrągło.Chociaż nie- ostatnio przyszedł do mnie z zapytaniem czy mogą do nas przyjść koledzy wybierać wódkę weselną.....muszą przetestować kilka.....myślałam,że padnę;-)hahah

Jeszcze będzie miło wspominała ten czas Wink Mój K. też taki był, aż w końcu 2 tygodnie przez ślubem zaczął się angażować, a ja myślałam, że dostanę białej gorączki Wink
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 14 Wrz 2010, 14:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeszcze będzie miło wspominała ten czas Wink Mój K. też taki był, aż w końcu 2 tygodnie przez ślubem zaczął się angażować, a ja myślałam, że dostanę białej gorączki Wink[/quote]

uuuu....rozumiem,ze to gorsze niż "pomaganie"mojego Krzysia w gotowaniu w kuchni 4x4m?;-)hahah-to podejrzewam jak mogłaś się czuć....z jednej strony mam ochotę krzyczeć "nie plącz mi się pod nogami!wykrzyknik" a z drugiej strony to zaangażowanie i jego pewność,że bez niego za nic w świecie nie poradziłabym sobie;-)
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 14 Wrz 2010, 19:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U mnie w rodzinie już nikt nie może słuchać u moim ślubie (dziś mamie obiecałam, że do oficjalnych zaręczyn nie będę podejmować tego tematu)... Dobrze chociaż, że mój P. chce ze mną o tym rozmawiać Wink Jednak i on uważa, że za wcześnie na jakiekolwiek przygotowania.

Ale cóż... kurs walca wiedeńskiego zamówiony, w przyszłym miesiącu zaczynamy ćwiczyć (tak się umówiliśmy), więc siłą rzeczy... Twisted Evil

Reasumując zajmuję się ślubno-weselną tematyką bardziej niż on i myślę, że tak już zostanie. Jednak dla mnie najważniejsza jest świadomość, że mój ukochany równie mocno jak ja chce się pobrać.

......................................................................................

Tak sobie teraz myślę, że chyba rzeczywiście troszkę przesadzam... ślub za dwa lata, oświadczyny dopiero na wiosnę, a ja już się rozmarzam, wymyślam muzyczną listę, oglądam w youtubie rozmaite walce... Rolling Eyes

Razem od 19 kwietnia 2008.
Mąż i żona od 20 lipca 2013.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 57, 58, 59  Następny
Strona 19 z 59

Skocz do: