|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ewelina1123 kandydat

|
Wysłany: Czw 15 Lip 2010, 20:25 Temat postu: |
|
|
Będzie dobrze i bez specjalnych kursów Wystarczy się wyluzować Po ceremonii w Kościele na pewno będzie już luźniej,bo wiadomo jeśli ktoś jest wierzący,a nawet jeśli nie to jest jednak doniosły moment i wówczas nerwy największe:) A potem to już pełen chilout, bo nawet jak podadzą zimny rosół, nasze schizy nic nie pomogą  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gabi8_9 maniak

|
Wysłany: Czw 15 Lip 2010, 20:28 Temat postu: |
|
|
W ogóle orientowałam się ile coś takiego kosztuje to za godzine takiego kursu dla pary młodej chcą 60/80zł i więcej! _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewelina1123 kandydat

|
Wysłany: Czw 15 Lip 2010, 20:38 Temat postu: |
|
|
O właśnie! Ceny to też kosmos:) U nas w Łodzi ok.100zł/h. A co zrobi się w tym czasie? Jeśli nie chcesz się połamać podczas jakiś efektowniejszych figur,czy chociażby obrotu,to godzina praktycznie schodzi na rozciąganie....a pieniążki płyną niestety:/ Co by kto nie mówił,jestem za spontanicznym tańcem:) A dla zatwardziałych samodzielne ćwiczenia z partnerem w domu,czy przy jakiejś płycie ze szkółki tańca:) W internecie też można znaleźć wiele ciekawych filmików
DLA CHCĄCEGO NIC TRUDNEGO-I TO BEZ BAJOŃSKICH SUM  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maartusiaa_87 maniak

|
Wysłany: Pią 16 Lip 2010, 7:28 Temat postu: |
|
|
u nas kurs tańca 60 zł/h
ale pan zaproponował nam karnet "przyszłych młodych" i za 4h płacimy 200 zł  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
..::Nati::.. maniak

|
Wysłany: Pią 16 Lip 2010, 10:15 Temat postu: |
|
|
My najpierw skończyliśmy kurs grupowy dla przyszłych nowożenców "SOS przed ślubem" naprawde dużo nam dał jestem bardzo zadowolona,dużo nam to pomogło nawet nie przypuszczałam a teraz aż do ślubu będziemy chodzili raz w tygodniu na indywidualne lekcje,żeby podszkolić się w naszym 1 tańcu u nas też 60zł/h _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Milagros bywalec

Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 209 Skąd: woj. Zachodniopomorskie
|
Wysłany: Sro 18 Sie 2010, 19:13 Temat postu: |
|
|
A my chodziliśmy do takiej dziewczyny, która od dziecka tańczyła w szkole tanecznej, fajnie nas nauczyła i bierze za to 30 zł/godz. Tylko, że przed marcem będziemy musieli troszkę przypomnieć i wziąć kilka lekcji jeszcze. _________________ ślub cywilny
ślub kościelny
[u |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamilka149 początkujący

|
Wysłany: Czw 9 Wrz 2010, 16:07 Temat postu: |
|
|
| my będziemy tańczyć piosenkę z zaręczyn.) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sopocianka maniak

|
Wysłany: Czw 9 Wrz 2010, 17:46 Temat postu: |
|
|
Nie uwierzycie , ale jeszcze przed rejestracją na forum, pochłonęłam cały ten temat w dwa dni. Może nie każdy post czytałam dokładnie, ale nic ważnego mi nie umknęło. Każdą polecaną piosenkę wstukiwałam do youtuba, a z co lepszych (wg mego subiektywnego mniemania) utworzyłam listę pretendentów na pierwszy taniec. Ostatecznie żadna z nich się nie zakwalifikowała...
Nieśmiało zapytałam ukochanego o walc (podobało mi się również "Oczarowanie" vel "Fascination"); zaskoczył mnie, mówiąc, że zawsze marzył, żeby się nauczyć tańczyć ten taniec Chcemy wybrać jakiś klasyczny utwór np. "Nad pięknym modrym Dunajem" lub walc ze "Śpiącej królewny" Czajkowskiego.
W związku z powyższym mam pytanie: Czy ktoś już przetestował kurs taneczny z serii "Taniec z gwiazdami" Czy idzie się z tego nauczyć?
PS Pierwszy taniec następuje przed jedzeniem czy po? Lepiej byłoby przed - w takim wypadku drugi taniec - po jedzeniu - również moglibyśmy zatańczyć razem. Zanim tłum rodziny by nas rozdzielił Poprosilibyśmy dj-a/członków zespołu o zagranie "Złotego krążka", gdy tylko wyjdziemy na parkiet (trochę byłoby mi żal odpuścić ten kawałek, zacytuję jedną z forumowiczek - "marzyłam o tej piosence od dzieciństwa"; "Moje jedyne marzenie" Anny Jantar jakoś przeboleję  _________________
Razem od 19 kwietnia 2008.
Mąż i żona od 20 lipca 2013. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juliette guru

|
Wysłany: Czw 9 Wrz 2010, 20:02 Temat postu: |
|
|
| sopocianka napisał: | PS Pierwszy taniec następuje przed jedzeniem czy po? Lepiej byłoby przed - w takim wypadku drugi taniec - po jedzeniu - również moglibyśmy zatańczyć razem. Zanim tłum rodziny by nas rozdzielił Poprosilibyśmy dj-a/członków zespołu o zagranie "Złotego krążka", gdy tylko wyjdziemy na parkiet (trochę byłoby mi żal odpuścić ten kawałek, zacytuję jedną z forumowiczek - "marzyłam o tej piosence od dzieciństwa"; "Moje jedyne marzenie" Anny Jantar jakoś przeboleję  |
W zdecydowanej większości przypadków pierwszy taniec jest po głównym posiłku, ale na przykład u nas był przed, zaraz po powitaniu lampką szampana. Wszyscy już stali w kółeczku, więc nie trzeba było ich znowu zbierać Zrobiliśmy tak między innymi z tego względu jaki ty wymieniłaś  _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
the bride uzależniony

|
Wysłany: Czw 9 Wrz 2010, 20:09 Temat postu: |
|
|
| Juliette napisał: | | sopocianka napisał: | PS Pierwszy taniec następuje przed jedzeniem czy po? Lepiej byłoby przed - w takim wypadku drugi taniec - po jedzeniu - również moglibyśmy zatańczyć razem. Zanim tłum rodziny by nas rozdzielił Poprosilibyśmy dj-a/członków zespołu o zagranie "Złotego krążka", gdy tylko wyjdziemy na parkiet (trochę byłoby mi żal odpuścić ten kawałek, zacytuję jedną z forumowiczek - "marzyłam o tej piosence od dzieciństwa"; "Moje jedyne marzenie" Anny Jantar jakoś przeboleję  |
W zdecydowanej większości przypadków pierwszy taniec jest po głównym posiłku, ale na przykład u nas był przed, zaraz po powitaniu lampką szampana. Wszyscy już stali w kółeczku, więc nie trzeba było ich znowu zbierać Zrobiliśmy tak między innymi z tego względu jaki ty wymieniłaś  |
Super pomysł!Wolałabym właśnie tak-przed posiłkiem....tylko co z piosenką?Podoba mi się wizja tango....tylko czy będzie ok;-)
p.s. Słyszałyście może o trendzie tańczenia do piosenki ze Shreka;-)? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|