|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Sob 4 Wrz 2010, 17:06 Temat postu: |
|
|
Witaj na forum Miło, ze dołącza do nas kolejna przyszłoroczna panna młoda. Sala bardzo ładna, nie masz powodu, żeby się martwić. Tu na forum mamy mnóstwo wątków dotyczących przygotowań do ślubu, miłego "zadomowiania" i pisania Ci życzę  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnes22 uzależniony

|
Wysłany: Nie 5 Wrz 2010, 11:52 Temat postu: |
|
|
Popieram Straszną damę całkiem fajna ta twoja sala. Nie masz powodów do niepokoju. Pozdrawiam i życzę powodzenia. _________________
"Kochać to znaczy dawać siebie całego drugiej osobie" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sylvia_1985 początkujący

|
Wysłany: Nie 5 Wrz 2010, 12:28 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się z przedmówczyniami .
Sala jest na prawdę ok, też podobnie do Ciebie szukałam eleganckiej sali z klasą, niestety przez swoje niezdecydowanie ktoś był szybszy i musieliśmy zdecydować się na coś zupełnie innego.
Może zdobędę fotki to również wkleję...  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Nie 5 Wrz 2010, 12:32 Temat postu: |
|
|
Czekamy z niecierpliwością  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kicia początkujący

|
Wysłany: Wto 7 Wrz 2010, 12:42 Temat postu: |
|
|
hej! mozna sie dolaczyc? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gochta początkujący

|
Wysłany: Sro 8 Wrz 2010, 16:04 Temat postu: |
|
|
| 14 czerwiec 2011 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sony85 maniak

|
Wysłany: Sro 8 Wrz 2010, 16:34 Temat postu: |
|
|
| Czarno-biała napisał: | Witajcie Ja swój ślub planuję od pół roku, odbędzie się 13 sierpnia 2011, ale na fora zaglądam dopiero od kilku dni...
Ja sali szczególnie szybko nie zaczęłam szukać i to był błąd, byłam dość marudna w tej kwestii, bo budżet ograniczony, a bardzo chciałam elegancką salkę, najlepiej restauracje, więc szukałam długo... Generalnie meksyk był z tym moim ślubem, bo miał być we Wrocławiu, a ostatecznie będzie w małym mieście Konin w Wielkopolsce ;p Tam z salami dość krucho, mały wybór. Bo albo o wiele za drogo albo ciasno, albo coś tam... Ostatecznie machnęłam ręką i uległam namowom mamy i Narzeczonego, bo oni mieli zupełnie inną wizję niż ja, ale byłam już zmęczona i wkurzona i zgodziłam się po prostu na salę która im się podobała.
To jest coś na wzór remizy, jak dla mnie porażka, ale trudno. Jest duża i "praktyczna" ale ze stylem i elegancją ma niewiele wspólnego... Im więcej czasu mija tym mniej mi przeszkadza, więc na weselu pewnie stwierdzę, że jest ładnie ;p
 |
jakbym widziała dwie różne sale....na jednym zdjęciu sala wygląda dużo ładniej...
..ja osobiście jak ide na wesele to nie zwracam uwagi na sale..byle by była duża i wygodna dla gości....jeślu już to patrze na wystruj bo czasem to taki misz masz ze szkoda gadać......ale lepsza jest nienajładniejsza a praktyczna niż jakaś eksluzywna i żeby sie goście mieli tłoczyć w ciasnocie.... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Sro 8 Wrz 2010, 21:07 Temat postu: |
|
|
| Sony85 napisał: |
..ja osobiście jak ide na wesele to nie zwracam uwagi na sale..byle by była duża i wygodna dla gości....jeślu już to patrze na wystruj bo czasem to taki misz masz ze szkoda gadać......ale lepsza jest nienajładniejsza a praktyczna niż jakaś eksluzywna i żeby sie goście mieli tłoczyć w ciasnocie.... |
Sony, masz całkowitą rację Sala ma być przestronna, a nie ekskluzywna klitka, która nikomu nie przypadnie do gustu  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Czw 9 Wrz 2010, 8:21 Temat postu: |
|
|
wow, ale się goście wybawią super, że sala taka wielka;) a wystrój zawsze możesz po swojemu zrobić  _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bunia_99 bywalec

|
Wysłany: Pią 10 Wrz 2010, 20:47 Temat postu: |
|
|
Sony widzę, że mamy taka samą datę Przyznasz, że fajna ta nasza data Trzeba się będzie mobilizować nawzajem z przygotowaniami
A wracając do sali to tez strasznie wybrzydzałam i zwracałam uwagę na każdy szczegół aż stwierdziłam, że jak tak będę marudzić to ślub będzie w 2012 a nie w 2011 i w końcu na małe detale machnęłam ręką bo stwierdziłam, że i tak wszystkim nie dogodzi  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|