Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

DATA ŚLUBU - Śluby w 2011 roku
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
straszna_dama
guru
guru

PostWysłany: Sob 4 Wrz 2010, 17:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witaj na forum uśmiech Miło, ze dołącza do nas kolejna przyszłoroczna panna młoda. Sala bardzo ładna, nie masz powodu, żeby się martwić. Tu na forum mamy mnóstwo wątków dotyczących przygotowań do ślubu, miłego "zadomowiania" i pisania Ci życzę uśmiech
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 5 Wrz 2010, 11:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Popieram Straszną damę całkiem fajna ta twoja sala. Nie masz powodów do niepokoju. uśmiech Pozdrawiam i życzę powodzenia.

"Kochać to znaczy dawać siebie całego drugiej osobie"
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
sylvia_1985
początkujący
początkujący

PostWysłany: Nie 5 Wrz 2010, 12:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się z przedmówczyniami uśmiech.
Sala jest na prawdę ok, też podobnie do Ciebie szukałam eleganckiej sali z klasą, niestety przez swoje niezdecydowanie ktoś był szybszy i musieliśmy zdecydować się na coś zupełnie innego.
Może zdobędę fotki to również wkleję... Very Happy
guru
guru

PostWysłany: Nie 5 Wrz 2010, 12:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czekamy z niecierpliwością tup tup
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 7 Wrz 2010, 12:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hej! mozna sie dolaczyc?
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 8 Wrz 2010, 16:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

14 czerwiec 2011
Powrót do góry
Sony85
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 8 Wrz 2010, 16:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czarno-biała napisał:
Witajcie uśmiech Ja swój ślub planuję od pół roku, odbędzie się 13 sierpnia 2011, ale na fora zaglądam dopiero od kilku dni...

Ja sali szczególnie szybko nie zaczęłam szukać i to był błąd, byłam dość marudna w tej kwestii, bo budżet ograniczony, a bardzo chciałam elegancką salkę, najlepiej restauracje, więc szukałam długo... Generalnie meksyk był z tym moim ślubem, bo miał być we Wrocławiu, a ostatecznie będzie w małym mieście Konin w Wielkopolsce ;p Tam z salami dość krucho, mały wybór. Bo albo o wiele za drogo albo ciasno, albo coś tam... Ostatecznie machnęłam ręką i uległam namowom mamy i Narzeczonego, bo oni mieli zupełnie inną wizję niż ja, ale byłam już zmęczona i wkurzona i zgodziłam się po prostu na salę która im się podobała.

To jest coś na wzór remizy, jak dla mnie porażka, ale trudno. Jest duża i "praktyczna" ale ze stylem i elegancją ma niewiele wspólnego... Im więcej czasu mija tym mniej mi przeszkadza, więc na weselu pewnie stwierdzę, że jest ładnie ;p

jakbym widziała dwie różne sale....na jednym zdjęciu sala wygląda dużo ładniej...
..ja osobiście jak ide na wesele to nie zwracam uwagi na sale..byle by była duża i wygodna dla gości....jeślu już to patrze na wystruj bo czasem to taki misz masz ze szkoda gadać......ale lepsza jest nienajładniejsza a praktyczna niż jakaś eksluzywna i żeby sie goście mieli tłoczyć w ciasnocie....

Powrót do góry
straszna_dama
guru
guru

PostWysłany: Sro 8 Wrz 2010, 21:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sony85 napisał:

..ja osobiście jak ide na wesele to nie zwracam uwagi na sale..byle by była duża i wygodna dla gości....jeślu już to patrze na wystruj bo czasem to taki misz masz ze szkoda gadać......ale lepsza jest nienajładniejsza a praktyczna niż jakaś eksluzywna i żeby sie goście mieli tłoczyć w ciasnocie....

Sony, masz całkowitą rację uśmiech Sala ma być przestronna, a nie ekskluzywna klitka, która nikomu nie przypadnie do gustu oczko
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 9 Wrz 2010, 8:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wow, ale się goście wybawią uśmiech super, że sala taka wielka;) a wystrój zawsze możesz po swojemu zrobić uśmiech

ślub kościelny
Powrót do góry
Bunia_99
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 10 Wrz 2010, 20:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sony widzę, że mamy taka samą datę radosny Przyznasz, że fajna ta nasza data uśmiechnięty Trzeba się będzie mobilizować nawzajem z przygotowaniami uśmiech
A wracając do sali to tez strasznie wybrzydzałam uoeee i zwracałam uwagę na każdy szczegół aż stwierdziłam, że jak tak będę marudzić to ślub będzie w 2012 a nie w 2011 uśmiech i w końcu na małe detale machnęłam ręką bo stwierdziłam, że i tak wszystkim nie dogodzi uśmiech
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  Następny
Strona 27 z 31

Skocz do: