|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Nie 5 Wrz 2010, 12:24 Temat postu: |
|
|
Rozumiem, każdy po swojemu My o terminie ślubu informujemy wszystkich naokoło (rodzinne plotki i tak roznoszą się swoją wieścią ), a oficjalne zaproszenia rozdamy w okolicach świąt wielkanocnych.
Pochwal się później koniecznie jaki wzór wybraliście. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
metka moderator

|
Wysłany: Nie 5 Wrz 2010, 12:32 Temat postu: |
|
|
| straszna_dama napisał: | Agnes, już pod koniec listopada będziesz zamawiać zaproszenia? My mamy ślub 2 lipca i będę zamawiać w lutym - marcu jak uzgodnimy ostateczną liczbę gości. |
Damo, nasze zaproszenia czekają gotowe od początku roku w zasadzie czekają tylko na dodruk listy gości i pozostałych szczegółów. Koszta przynajmniej ładnie się rozłożyły nam w czasie  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Nie 5 Wrz 2010, 12:34 Temat postu: |
|
|
Metko, ja też mam wstępnie zamówione, ale właśnie ze względu na personalizację czekamy na ostateczną liczbę gości i umówiona jestem na przełom lutego i marca  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sandra88 guru

|
Wysłany: Nie 5 Wrz 2010, 13:11 Temat postu: |
|
|
straszna_dama my znowu oboje jesteśmy za granica i nie możemy za często latać do polski no a jeśli chodzi o to chwalenie się tym co juz kupiliśmy czy zamówiliśmy to na pewno będę sie tu chwalić jak na razie możemy sie pochwalić tym ze mamy już praktycznie zamówione ciasta i tort znaczy jeszcze musimy sie dogadać jakie ciasta i ile ale osobę kto to wszystko upiecze wybraliśmy
chciała bym juz chyba zamówić zaproszenia i inne takie duperelki i chyba zacząć sie za tym rozglądać a jak na razie trzeba przykrócić wszystkie wydatki i zacząć mocno oszczędzać i odkładać (i jak nazłość nic sie nie układa po naszej myśli i cały czas wszystko się komplikuje ach takie życie )
Kingusia_86 jak już znajdziesz wymarzoną sukienkę to mam nadzieje ze sie pochwalisz? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Nie 5 Wrz 2010, 13:14 Temat postu: |
|
|
Sandro, jak się teraz komplikuje, to później na pewno będzie dobrze A ponieważ Wy pobieracie się dwa tygodnie po nas myślę, że będziemy tu razem przygotowywać się do naszych ślubów i z zakupami czy z załatwianiem innych spraw na pewno zdążymy  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sandra88 guru

|
Wysłany: Nie 5 Wrz 2010, 13:24 Temat postu: |
|
|
no mam nadzieje ze tak będzie
wiesz te komplikacje w sumie nie dotyczą ślubu ale mogą sie odbić na nim no ale do śluby jeszcze trochę czasu wiec mam nadzieje ze wszystko się jakoś wyklaruje dobrze ze wspieramy sie z moim K na zmianę bo jak bym nie miała wsparcia od niego to bym chyba osiwiała do tego ślubu no i oczywiście dobrze tez ze mam wsparcie od was dziewczyny
Agnes22 ja też sie zastanawiam żeby zacząć rozdawać zaproszenia wcześniej żeby później nie usłyszeć ze dostali za późno i dlatego nie przyjdą chcę rozdać zaproszenia chociaż tej dalsze rodzinie i przyjezdnej bo ci na miejscu wiedza o ślubie jak nie od nas to od kogoś z rodziny |
|
| Powrót do góry |
|
 |
niunia32 maniak

|
Wysłany: Pon 6 Wrz 2010, 11:37 Temat postu: |
|
|
| niunia32 napisał: | do naszej listy załatwionych rzeczach dorzuciliśmy zespół.
wczoraj podpisaliśmy umowę i w płaciliśmy zaliczkę.
także mamy:
- salę
- kościół
- kamerzystę
- zespół |
dopisuje:
- fotografa
- obrączki
- wódka _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kingusia_86 bywalec

|
Wysłany: Wto 7 Wrz 2010, 9:46 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny na pewno się pochwalę, mniej więcej już wiem co chce, ale muszę przymierzyć czy ten fason mi pasuje;) Pogoda tylko nie nastraja do chodzenia po sklepach;/
Co do zaproszeń to i ja mam problem, bo nie wiem kiedy zacząć je rozdawać, zamówionych też jeszcze nie mamy, ale to tylko dlatego, że jeszcze na spokojnie nie usiedliśmy i nie zliczyliśmy liczby gości. Myślę, że jak w marcu zaczniemy to będzie ok. Mamy parę zaproszeń, które wysyłamy za granicę i te chcę dużo wcześniej wysłać, może nawet w styczniu, chociaż z tego co wiem to już wszyscy sobie urlopy zaklepali na nasz ślub:) _________________
=) Szczęśliwa żonka! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnes22 uzależniony

|
Wysłany: Wto 7 Wrz 2010, 15:33 Temat postu: |
|
|
Na pewno dziewczynki pochwalę się wyborem naszych zaproszeń  _________________
"Kochać to znaczy dawać siebie całego drugiej osobie" |