|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Stefcia uzależniony

Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 695 Skąd: Aleksandrów Kujawski/Toruń
|
Wysłany: Wto 7 Wrz 2010, 20:29 Temat postu: |
|
|
A co sądzicie o kolorowych butach? U mnie kolorystyka bedzie kremowo złota, suknia ecru i zaczęłam rozważać szalone buty, mniej więcej takie. Co sądzicie?
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AniaKicia87 guru

|
Wysłany: Wto 7 Wrz 2010, 20:34 Temat postu: |
|
|
Stefcia bardzo fajniutkie buciki, sama mam sukienkę w kolorze ecru, kości słoniowej i nie chce standardowych bucików, chciałabym takie które później uda mi się wykorzystać na inne okazje Tylko niestety muszę mieć dość wysokie bo 9 cm, ale pomyśle nad jakimś solidnym obcasikiem, a nie o szpilce  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

|
Wysłany: Wto 7 Wrz 2010, 20:48 Temat postu: |
|
|
Ja mogę mieć do 5 cm, bo kupiłam model salonowy i nie ma możliwości przedłużenia. Ponadto luby nie jest dużo wyższy ode mnie _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
monika1 guru

|
Wysłany: Wto 7 Wrz 2010, 22:12 Temat postu: |
|
|
Stefcia śliczne butki, na pewno będą się pięknie komponowały z Twoją sukienką. Myślę, że to dobry pomysł  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Wto 7 Wrz 2010, 23:07 Temat postu: |
|
|
fajne tez uwazam ze beda pasowaly do ecru sukni i podobnych dodatkow  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

|
Wysłany: Wto 7 Wrz 2010, 23:57 Temat postu: |
|
|
No właśnie nie mam takich dodatków. Tzn myślałam o perłach ecru, ale do tej pory to raczej w srebrze niż w złocie. Bukiet to herbaciane/łososiowe kwiaty oraz kremowe (róże lub cantadeski- raczej róże).
Do tej pory myślałam o dodatkach w takim stylu
Cóż, kuszą mnie takie buty, ale nie wiem, czy znajdą się takie, co by mi się podobały, były też odpowiedniej wysokości. Może zamówię taneczne ale w takim kolorze
Możliwe też, że zrezygnuję z tej opcji, bo za dużo komplikacji. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lady_S. guru

|
Wysłany: Sro 8 Wrz 2010, 16:15 Temat postu: |
|
|
| pomysł dobry,a i bransoletka z kolczykami piękna |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sony85 maniak

|
Wysłany: Sro 8 Wrz 2010, 16:20 Temat postu: |
|
|
| Stefcia napisał: | A co sądzicie o kolorowych butach? U mnie kolorystyka bedzie kremowo złota, suknia ecru i zaczęłam rozważać szalone buty, mniej więcej takie. Co sądzicie?
Uploaded with ImageShack.us |
myślę podobnie jak ty...mam sukienkę ecru ze złota koronką i też się bardziej zastanawiam nad złotem w butach...
biżuteria też ładna najbardziej mi odpowiadają te 3 od góry kolczykitylko w złocie...ale niewiem czy takie by pasowały do mojej sukienki..ale będe czegoś takiego szukać _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lonna kandydat

|
Wysłany: Sro 8 Wrz 2010, 17:20 Temat postu: |
|
|
| perły są bardzo kobiece, a co do butów to te pierwsze bardzo ładne |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

|
Wysłany: Sro 8 Wrz 2010, 17:25 Temat postu: |
|
|
Widzisz, masz sukienkę ze złotą koronką, a ja mam perełki na sukni, nie mam żadnych ozdób w złocie. A właśnie wiem, że biżuteria powinna być w złocie, ale nie widziałam jeszcze odpowiedniej. Możliwe, że zrezygnuję z tego pomysłu _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|