Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Co mamy już załatwione?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 278, 279, 280 ... 537, 538, 539  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
straszna_dama
guru
guru

PostWysłany: Nie 5 Wrz 2010, 12:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rozumiem, każdy po swojemu oczko My o terminie ślubu informujemy wszystkich naokoło (rodzinne plotki i tak roznoszą się swoją wieścią Wink), a oficjalne zaproszenia rozdamy w okolicach świąt wielkanocnych.
Pochwal się później koniecznie jaki wzór wybraliście.
moderator
moderator

PostWysłany: Nie 5 Wrz 2010, 12:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

straszna_dama napisał:
Agnes, już pod koniec listopada będziesz zamawiać zaproszenia? Shocked My mamy ślub 2 lipca i będę zamawiać w lutym - marcu jak uzgodnimy ostateczną liczbę gości.

Damo, nasze zaproszenia czekają gotowe od początku roku w zasadzie Wink czekają tylko na dodruk listy gości i pozostałych szczegółów. Koszta przynajmniej ładnie się rozłożyły nam w czasie uśmiech
guru
guru

PostWysłany: Nie 5 Wrz 2010, 12:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Metko, ja też mam wstępnie zamówione, ale właśnie ze względu na personalizację czekamy na ostateczną liczbę gości i umówiona jestem na przełom lutego i marca Wink
guru
guru

PostWysłany: Nie 5 Wrz 2010, 13:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

straszna_dama my znowu oboje jesteśmy za granica i nie możemy za często latać do polski no a jeśli chodzi o to chwalenie się tym co juz kupiliśmy czy zamówiliśmy to na pewno będę sie tu chwalić jak na razie możemy sie pochwalić tym ze mamy już praktycznie zamówione ciasta i tort znaczy jeszcze musimy sie dogadać jakie ciasta i ile ale osobę kto to wszystko upiecze wybraliśmy
chciała bym juz chyba zamówić zaproszenia i inne takie duperelki i chyba zacząć sie za tym rozglądać a jak na razie trzeba przykrócić wszystkie wydatki i zacząć mocno oszczędzać i odkładać (i jak nazłość nic sie nie układa po naszej myśli i cały czas wszystko się komplikuje ach takie życie Sad )

Kingusia_86 jak już znajdziesz wymarzoną sukienkę to mam nadzieje ze sie pochwalisz?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
straszna_dama
guru
guru

PostWysłany: Nie 5 Wrz 2010, 13:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sandro, jak się teraz komplikuje, to później na pewno będzie dobrze przytul A ponieważ Wy pobieracie się dwa tygodnie po nas myślę, że będziemy tu razem przygotowywać się do naszych ślubów i z zakupami czy z załatwianiem innych spraw na pewno zdążymy Wink
guru
guru

PostWysłany: Nie 5 Wrz 2010, 13:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no mam nadzieje ze tak będzie Very Happy
wiesz te komplikacje w sumie nie dotyczą ślubu ale mogą sie odbić na nim no ale do śluby jeszcze trochę czasu wiec mam nadzieje ze wszystko się jakoś wyklaruje dobrze ze wspieramy sie z moim K na zmianę bo jak bym nie miała wsparcia od niego to bym chyba osiwiała Very Happy do tego ślubu no i oczywiście dobrze tez ze mam wsparcie od was dziewczyny język

Agnes22 ja też sie zastanawiam żeby zacząć rozdawać zaproszenia wcześniej żeby później nie usłyszeć ze dostali za późno i dlatego nie przyjdą chcę rozdać zaproszenia chociaż tej dalsze rodzinie i przyjezdnej bo ci na miejscu wiedza o ślubie jak nie od nas to od kogoś z rodziny
Powrót do góry
niunia32
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 6 Wrz 2010, 11:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

niunia32 napisał:
do naszej listy załatwionych rzeczach dorzuciliśmy zespół.
wczoraj podpisaliśmy umowę i w płaciliśmy zaliczkę.

także mamy:
- salę
- kościół
- kamerzystę
- zespół

dopisuje:

- fotografa
- obrączki
- wódka

Powrót do góry
Kingusia_86
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 7 Wrz 2010, 9:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny na pewno się pochwalę, mniej więcej już wiem co chce, ale muszę przymierzyć czy ten fason mi pasuje;) Pogoda tylko nie nastraja do chodzenia po sklepach;/

Co do zaproszeń to i ja mam problem, bo nie wiem kiedy zacząć je rozdawać, zamówionych też jeszcze nie mamy, ale to tylko dlatego, że jeszcze na spokojnie nie usiedliśmy i nie zliczyliśmy liczby gości. Myślę, że jak w marcu zaczniemy to będzie ok. Mamy parę zaproszeń, które wysyłamy za granicę i te chcę dużo wcześniej wysłać, może nawet w styczniu, chociaż z tego co wiem to już wszyscy sobie urlopy zaklepali na nasz ślub:)

=) Szczęśliwa żonka!
Powrót do góry
Agnes22
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 7 Wrz 2010, 15:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na pewno dziewczynki pochwalę się wyborem naszych zaproszeń oczko

"Kochać to znaczy dawać siebie całego drugiej osobie"
Powrót do góry
Gochta
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 8 Wrz 2010, 16:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

na razie:
msza
sala
kamerzysta
fotograf
samochód
zespół
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 278, 279, 280 ... 537, 538, 539  Następny
Strona 279 z 539

Skocz do: