|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Agnes22 uzależniony

|
Wysłany: Nie 5 Wrz 2010, 11:49 Temat postu: |
|
|
Lady Ja też nigdy nie widziałam tego sławnego filmu ZMIERZCH a jakoś wampiry śniły mi się.
A Ja zaczęłam pić kropelki na uspokojenie bo cały czas męczyły mnie jakieś duszności i przez to śpię jak suseł.  _________________
"Kochać to znaczy dawać siebie całego drugiej osobie" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Nie 5 Wrz 2010, 12:30 Temat postu: |
|
|
Film nie jest sławny, raczej książki zrobiły furorę Nie trzeba nic oglądać, naokoło i tak nie brakuje wampirzych zdjęć i opisów (nie ma to jak podążanie za modą ), więc siłą rozpędu śnią się takie rzeczy  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasiek86 guru

|
Wysłany: Pon 6 Wrz 2010, 20:09 Temat postu: |
|
|
kurde a mi przez to że nie mamy kiedy odebrać obrączek śnią się koszmary, że odebraliśmy, ale zrobili nam nie takie jak chcieliśmy, że nie ten grawer, że była data i to na dodatek nie nasza, i że ostatecznie zostaliśmy bez obrączek  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Pon 6 Wrz 2010, 20:11 Temat postu: |
|
|
Kasiek, zdążycie odebrać i wszystko będzie tak jak sobie wymarzyliście  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasiek86 guru

|
Wysłany: Pon 6 Wrz 2010, 20:20 Temat postu: |
|
|
ale trochę mnie to zaczyna wnerwiać...ale dziś w ogóle mam kiepski nastrój.... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
metka moderator

|
Wysłany: Pon 6 Wrz 2010, 20:21 Temat postu: |
|
|
do tej pory miałam 3 sny, w których coś było z naszym ślubem nie tak... na razie cisza. Pewnie pojawią się w chwilach większych emocji i stresu  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kwiatuszek85 bywalec

|
Wysłany: Wto 7 Wrz 2010, 15:16 Temat postu: |
|
|
Ja już 3 razy miałam przerażające sny o własnym weselu.
Raz śniło mi się że w dniu ślubu przypomniałam sobie że zapomniałam kupić sukni ślubnej i że całe przedpołudnie szukałam gdzieś sukni ślubnej. Koszmar:( innym razem śniło mi się że gości weselnych nie zaprosiliśmy..i czekamy pod kościołem a tu nikogo nie ma bo nikogo nie zaprosiliśmy..ostatnio śniło mi się że w drodze do kościoła zepsuł się samochód i szofer nam kazał iść do kościoła na nogach..jak tak dalej pójdzie do ślubu będę jeszcze miała setki koszmarów że czegoś zapomniałam lub nie zrobiłam a to bardziej stresuje niż sam ślub:) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
BlankaB bywalec

|
Wysłany: Sro 8 Wrz 2010, 16:18 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny mnie też już dopadają koszmary ślubne! Już kilka razy śniło mi się że było coś nie tak ze ślubem i raz, że go nie było wcale brr
Na szczęście sny szybko się zapomina, a słyszałam kiedyś, że sny śnią się na "odwrót", więc jeśli coś jest nie tak, to w rzeczywistości dzieje się inaczej i tego się trzymajmy
pozdrawiam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marta_ges moderator

|
Wysłany: Sro 8 Wrz 2010, 16:26 Temat postu: |
|
|
Mnie się kilka razy przed ślubem śniło się, że coś nie wyszło itd A jak przyszło co do czego to wszystko było idealnie:) Także nie przejmujcie się snami  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sony85 maniak

|
Wysłany: Sro 8 Wrz 2010, 16:27 Temat postu: |
|
|
ja miałam ostatnio taki sen..że na dzień przed ślubem chodziłam i szukałam sukienek po salonach i niemogłam nic znaleźć..a potem chciałam jakąś odebrać z salony i niepamiętałam wogóle jak wygląda.....
..ale to chyba efekt nerwów i tego ze w tym dniu akurat zamówiłam sukienkę... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|