|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Stefcia uzależniony

Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 695 Skąd: Aleksandrów Kujawski/Toruń
|
Wysłany: Pią 3 Wrz 2010, 23:15 Temat postu: |
|
|
Loona, jesli chodzi o ten wzór nr 2, to my zamówiliśmy takie z żółtego złota. Powiem, że one tak naprawdę nie mają 6 mm szerokości. Pan nam w sklepie zmierzył i mają tak pomiędzy 5 a 6, powiedzmy 5,5.
Mierzyliśmy też inne prawdziwe 6 mm i była już różnica _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasiek86 guru

|
Wysłany: Sob 4 Wrz 2010, 8:54 Temat postu: |
|
|
ja od początku chciałam 6mm obrączki...ale ja mam duże ręce i palce też (rozmiar obrączki 21) nawet zastanawiałam się nad 8mm ale to już by była przesada....  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Sob 4 Wrz 2010, 10:09 Temat postu: |
|
|
Kasiek, jaki śliczny awatarek 6 mm to tak akurat, dużo dziewczyn wybiera 5 mm, więc przy dużych palcach będzie to wyglądało bardzo ładnie. Ty to chyba wysoka jesteś, patrzyłabyś na mnie z góry  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasiek86 guru

|
Wysłany: Sob 4 Wrz 2010, 10:14 Temat postu: |
|
|
dziękuję damo, taki będę miała bukiet tylko w kolorze no tak najwyższa w klasie z dziewczyn zawsze byłam. 177 cm wzrostu, dobrze że i Narzeczony wysoki to mogę sobie na szpilki pozwolić a i tak Go nie przerastam :)może dziś uda nam się odebrać nasze obrączki  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Sob 4 Wrz 2010, 10:43 Temat postu: |
|
|
Jak odbierzesz koniecznie wklej zdjęcia. Dobrze myślałam, że patrzyłabyś na mnie z góry, ja to tylko 160 cm odrastam od ziemi  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juliette guru

|
Wysłany: Sob 4 Wrz 2010, 19:42 Temat postu: |
|
|
Obrączka w użyciu
I na świeżo upieczonym mężowskim palcu
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Sob 4 Wrz 2010, 19:44 Temat postu: |
|
|
Piękne ujęcia Zwłaszcza to pierwsze zdjęcie, jest fantastyczne! _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juliette guru

|
Wysłany: Sob 4 Wrz 2010, 19:47 Temat postu: |
|
|
Dziękuję za miłe słowa  _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Sob 4 Wrz 2010, 19:57 Temat postu: |
|
|
Nie ma za co Za każdym razem jak widzę Wasze zdjęcia nie mogę się napatrzeć, są do bólu doskonałe. Ja też tak chcę!  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juliette guru

|
Wysłany: Sob 4 Wrz 2010, 20:00 Temat postu: |
|
|
Jeszcze bardziej się czerwienie. A gdybyś dowiedziała się ile za nie zapłaciliśmy to w ogóle padłabyś z zazdrości  _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|