|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
dorotam guru

|
Wysłany: Sob 4 Wrz 2010, 14:45 Temat postu: |
|
|
jak sobie powertujesz temat..to zobaczysz jak było u mnie.. zmieniłam świadkową na niedługi czas przed ślubem. to była najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć. ta która miała być świadkową nawet się nie pojawiła na ślubie..bo niby urażona.. a moja świadkowa spisała się na medal
jesli masz się martwić czymkolwiek,zmień. bo to jest twój dzień, ty jesteś najważniejsza, i wszytko ma się kręcić wokół ciebie. twoje samopoczucie w tym dniu musi być bardzo dobre. nie czas i miejsca na dodatkowe niepotrzebne nerwy.
możesz spróbować porozmawiać z nią szczerze. może się wyjaśni i będzie ok
powodzenia _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marylka gaduła

Dołączył: 09 Sie 2008 Posty: 334 Skąd: Derby, Wielka Brytania
|
Wysłany: Sob 4 Wrz 2010, 14:51 Temat postu: |
|
|
Tak właśnie mam zamiar zrobić. Chciałabym wyjaśnić to jej dziwne zachowanie, bo chyba bardziej niż zdenerwowało, to po prostu zabolało mnie takie zachowanie. Bądź co bądź znamy się jak łyse konie i zawsze mogłyśmy na sobie polegać. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Sob 4 Wrz 2010, 14:54 Temat postu: |
|
|
| dorotam napisał: |
jesli masz się martwić czymkolwiek,zmień. bo to jest twój dzień, ty jesteś najważniejsza, i wszytko ma się kręcić wokół ciebie. twoje samopoczucie w tym dniu musi być bardzo dobre.
|
Dorota ma rację. Masz jeszcze trochę czasu, więc warto się nad tym na spokojnie zastanowić.
Z innej beczki - strasznie mnie przytłacza myśl, że w dniu ślubu wszystko się musi kręcić wokół mnie Nie cierpię takich sytuacji, więc zakładam z góry, że i moje dobre samopoczucie będzie nadszarpnięte. Nie mogli by Ci goście przyjść, pobawić się i wyjść? Ja to nawet wesela nie chciałam, ech  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marylka gaduła

|
Wysłany: Sob 4 Wrz 2010, 15:53 Temat postu: |
|
|
| straszna_dama napisał: | Z innej beczki - strasznie mnie przytłacza myśl, że w dniu ślubu wszystko się musi kręcić wokół mnie Nie cierpię takich sytuacji, więc zakładam z góry, że i moje dobre samopoczucie będzie nadszarpnięte. Nie mogli by Ci goście przyjść, pobawić się i wyjść? Ja to nawet wesela nie chciałam, ech  |
Wiesz siłą rzeczy młoda para jest na własnym weselu w centrum uwagi. Panna Młoda tym bardziej, niezależnie od pobudek kierujących gośćmi: czy jest w centrum uwagi, bo to jej dzień i to jej się należy, czy jest w centrum uwagi, bo ma ładną sukienkę/fryzurę/etc. Myślę, że w stresie, a później w ferworze zabawy, nawet nie zauważymy, że wszyscy na nas patrzą.  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Sob 4 Wrz 2010, 15:58 Temat postu: |
|
|
To, że patrzą najmniej mi przeszkadza, wiem, że będą uśmiechnięci, życzliwi i będą życzyć nam jak najlepiej. Bardziej mnie martwi to pogadanie z każdym, uściski, obtańcowanie wszystkich wujków, ech  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marylka gaduła

|
Wysłany: Sob 4 Wrz 2010, 16:01 Temat postu: |
|
|
Taki urok  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sandra88 guru

|
Wysłany: Sob 4 Wrz 2010, 17:50 Temat postu: |
|
|
U nas z początku miało świadkować dwóch mężczyzn czyli mój brat i brat mojego K ale po jakimś czasie stwierdziłam ze mój brat nie nadaje się na świadka wiec poprosiłam koleżankę a w sumie dziewczynę brata mojego K. i w ten sposób u nas świadkować będzie para i uważam ze to jest dobre rozwiązanie bo oni się znają i nie będzie miedzi nimi jakieś krępacji  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Sob 4 Wrz 2010, 18:06 Temat postu: |
|
|
To bardzo dobre rozwiązanie  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dorotam guru

|
Wysłany: Sob 4 Wrz 2010, 18:51 Temat postu: |
|
|
u mnie też była Para . to jest super rozwiązanie..byli z nami cały czas..a jednocześnie z sobą  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnes22 uzależniony

|
Wysłany: Nie 5 Wrz 2010, 11:45 Temat postu: |
|
|
Marylka dorotam ma rację, jak się masz martwić w tak cudownym dniu czy Ci świadkowa nie wywinie jakiegoś przykrego numeru to już teraz zadbaj o kogoś innego. Potem będziesz żałować, że tak nie postąpiłaś. Ja na twoim miejscu bym nie ryzykowała. _________________
"Kochać to znaczy dawać siebie całego drugiej osobie" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|