|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Obrączki: |
| Złote |
|
94% |
[ 134 ] |
| Srebrne |
|
5% |
[ 8 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 142 |
|
| Autor |
Wiadomość |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Pią 3 Wrz 2010, 20:16 Temat postu: |
|
|
Łee, jesteś koścista i pewnie żylasta, to raczej mało smaczna byś była  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Pią 3 Wrz 2010, 20:21 Temat postu: |
|
|
damo szyneczki by ze mnie było co niemiara...wszytkie byście się najadły  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Pią 3 Wrz 2010, 20:27 Temat postu: |
|
|
Eee, pewnie by cały tłuszcz wypłynął i byśmy się tylko smakiem obiadły  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Pią 3 Wrz 2010, 20:39 Temat postu: |
|
|
no w sumie tak też mogłoby się skończyć  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Smużka maniak

|
Wysłany: Sob 4 Wrz 2010, 10:45 Temat postu: |
|
|
Ja nie mam zdania o srebrnych obrączkach nastolatek. Sama nigdy nie nosiłam, ale może dlatego że całe życie byłam sama.
Teraz nosimy srebrno-złote ze ślubu cywilnego.
Jednak złote są dla mnie ważniejsze. Wiem, że obrączki są dla małżonków, nie otoczenia..., ale ja chcę, by było widać, że jestem mężatką. Kręci mnie to, że jestem już zajęta! Nie mogę się już doczekać aż założymy złote. _________________ Ślub cywilny
Ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Sob 4 Wrz 2010, 11:00 Temat postu: |
|
|
Smużko, teraz tak dużo par nosi białe złoto, srebro, łączone, albo wcale nie nosi, że trudno się połapać w tym wszystkim Ale skoro długo byłaś sama to doskonale Cię rozumiem, że chcesz całemu światu pokazać to, że teraz jesteś mężatką  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Smużka maniak

|
Wysłany: Sob 4 Wrz 2010, 11:04 Temat postu: |
|
|
Mojego W. poznałam mając 28 lat i był to mój pierwszy poważny chłopak - pierwszy i jedyny.
Wcześniej byłam całymi latami nieszczęśliwie zakochana... Albo ktoś był nieszczęśliwie zakochany we mnie. Dlatego często zdarza mi się szczypać w rękę, żeby uwierzyć, że tym razem i ja kocham i ja jestem kochana.. i to jest ta sama osoba. Dla mnie to cały czas wielkie zaskoczenie i ogrom szczęścia!
Dlatego ta obrączka jest taka cudowna!  _________________ Ślub cywilny
Ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
franczeska początkujący

|
Wysłany: Nie 12 Wrz 2010, 22:33 Temat postu: |
|
|
| Srebrne obrączki nie pasują na ślub moim zdaniem. Ja jestem zdecydowanie za złotymi . |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ART. DECO JUBILER gaduła

|
Wysłany: Pon 13 Wrz 2010, 20:00 Temat postu: |
|
|
| Dla mnie też najbardziej odpowiednie na ślub sa obrączki wykonane ze złota. Wydają się takie poważne i jakby "odświętne". Srebro to juz jednak nie to samo. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
BlankaB bywalec

|
Wysłany: Sro 15 Wrz 2010, 18:59 Temat postu: |
|
|
Złoto zdecydowanie i najlepiej białe
Teraz też modne są obrączki z platyny i tytanu. _________________
Miłość odkrywa się kochając… |