|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
BlankaB bywalec

|
Wysłany: Pią 3 Wrz 2010, 15:12 Temat postu: |
|
|
My też już mamy trochę załatwione, więc się pochwalę
- kościół
- sala
- fotograf
- kamerzysta
Do ślubu jeszcze 9 miesięcy  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Pią 3 Wrz 2010, 15:59 Temat postu: |
|
|
To chyba taki podstawowy standard, który rezerwuje się z rocznym, albo nawet większym wyprzedzeniem Nasze rezerwacje zrobiliśmy 15 miesięcy przed ślubem  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kwiatuszek85 bywalec

|
Wysłany: Pią 3 Wrz 2010, 19:04 Temat postu: |
|
|
na dzień dzisiejszy mamy załatwione:
sala
orkiestra
fotograf
kamerzysta
autko
byliśmy też na wstępnej rozmowie z księdzem ale kazał nam przyjść końcem roku rezerwować termin. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sandra88 guru

|
Wysłany: Pią 3 Wrz 2010, 20:19 Temat postu: |
|
|
straszna_dama no masz racje takie rzeczy trzeba wcześniej rezerwować  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Pią 3 Wrz 2010, 20:26 Temat postu: |
|
|
| Sandra88 napisał: | straszna_dama no masz racje takie rzeczy trzeba wcześniej rezerwować  |
A kolejne przyjemności zostawić "na potem"  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasiek86 guru

|
Wysłany: Pią 3 Wrz 2010, 20:52 Temat postu: |
|
|
a mi coraz częściej chodzi po głowie myśli, że to już niedługo a my jesteśmy w lesie z przygotowaniami, jeszcze na dodatek nie mam na nic czasu...planuję zrobić listę rzeczy do załatwienia, każdy jeden drobiazg wypisać ale nawet tego nie mam kiedy usiąść i zastanowić się i napisać _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sandra88 guru

|
Wysłany: Sob 4 Wrz 2010, 11:11 Temat postu: |
|
|
straszna_dama no dokładnie ale nie ukrywam ze chciała by już mieć wszystko załatwione i popłacone ale do ślubu jeszcze trochę czasu więc nie ma co się za bardzo śpieszyć żeby później nie żałować  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Sob 4 Wrz 2010, 11:17 Temat postu: |
|
|
Kasiek, zdążycie ze wszystkim. Może masz już cały plan w głowie i nie potrzebujesz wszystkiego zapisywać? Czas, albo raczej jego brak to straszna sprawa, wierzę jednak, że z całą pewnością wszystko Wam się uda
Sandro, ja też bym tak chciała Rozszalałam się nawet w doborze dodatkowych drobiazgów jak bielizna czy kwiaty - dekoracja na samochód, ale trzeba się stopować i zostawić sobie jeszcze odrobinę przyjemności  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sandra88 guru

|
Wysłany: Sob 4 Wrz 2010, 17:17 Temat postu: |
|
|
straszna_dama no dokładnie ja też już bym chciała zacząć kupować czy zamawiać takie drobiazgi ale się jeszcze powstrzymuje bo znając siebie później znajdę coś fajniejszego i będę żałować ze sie pośpieszyłam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Sob 4 Wrz 2010, 18:11 Temat postu: |
|
|
My bierzemy ślub dwa tygodnie przed Wami i oprócz tych oczywistych, wymienianych już tu rezerwacji, mam już kwiatki i zawieszki, buty i bieliznę Tłumaczę sobie, że to z oszczędności (bo teraz od września bierzemy się za ostre oszczędzanie ) i trochę już się niecierpliwiłam Zostanie mi tylko nie oglądać tych dodatków, żeby mi potem nie było żal  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|