|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
nimfa moderator

|
Wysłany: Wto 31 Sie 2010, 8:14 Temat postu: |
|
|
tulam mocno ewuś....nie stresuj sie tak...wszystko sie ułoży             _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Wto 31 Sie 2010, 8:16 Temat postu: |
|
|
Nimfo w poniedziałek już bedzie cudnie
Staram się tak nie przejmować, ale dochodzę do wniosku, że niewiedza jest błogosławieństwem Im więcej sie wie w takim przypadku, to gorzej. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juleeeczka gaduła

|
Wysłany: Wto 31 Sie 2010, 9:06 Temat postu: |
|
|
Jejciuś myślałam że tylko ja budzę się prawie co noc oblana potem troszkę mnie podniosłyście na duchu
Ewcia " nie przejmuj sie " trudno mi powiedzieć bo mam dokładnie to samo ale na pewno mogę Ci powiedzieć ze będzie cudownie.W końcu najważniejsze że idziemy do ołtarza właśnie z "NIM ".A reszta niech się wali, niech się pali- nic nie może nam tego wielkiego dnia popsuć  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnes22 uzależniony

|
Wysłany: Wto 31 Sie 2010, 17:09 Temat postu: |
|
|
O matko dziewczyny kolejna noc z rzędu wypełniona koszmarem. Dziś śniło mi się, że walczyłam z hrabiom Drakula i wilkołakiem i że droga moja ucieczki prowadziła po balkonach, a mieszkam w 10 piętrowcu i że chciał porwać moją siostrę i z nim walczyłam. Ale koszmar  _________________
"Kochać to znaczy dawać siebie całego drugiej osobie" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lady_S. guru

|
Wysłany: Sro 1 Wrz 2010, 10:53 Temat postu: |
|
|
Hihi mi też ostatnio śniły mi się wampiry ;d gdzieś zabłądziłam w jakimś lesie i taki przystojny chłopak był wampirem i musiał mnie ugryźć,a ja się tak bałam ;d
Ewuś pij na noc jakieś ziółeczka,żebyś mogła zasnąć i żebyś się w końcu wysypiała,bo jak będziesz wyglądać w dzień ślubu ? Panna Młoda z siniakami pod oczami. A jak nie możesz spać w nocy to śpij przez dzień  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MagdalenkaS guru

|
Wysłany: Sro 1 Wrz 2010, 13:48 Temat postu: |
|
|
Lady_S naoglądałaś się Zmierzchu?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnes22 uzależniony

|
Wysłany: Sro 1 Wrz 2010, 18:51 Temat postu: |
|
|
Dziś dziewczynki nie pamiętam co mi się sniło uf..... _________________
"Kochać to znaczy dawać siebie całego drugiej osobie" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lady_S. guru

|
Wysłany: Czw 2 Wrz 2010, 12:32 Temat postu: |
|
|
| MagdalenkaS napisał: | Lady_S naoglądałaś się Zmierzchu?  |
wszyscy to już oglądali, ciągle o tym filmie mówią a ja jeszcze nie ;D nie czytałam książki, nie widziałam filmu ;d jestem zacofana wręcz.. tak więc mój sen nie był wywołany wcześniejszym oglądaniem jakiegokolwiek filmu o wampirach,nie mam pojęcia skąd się wziął ;D |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MagdalenkaS guru

|
Wysłany: Czw 2 Wrz 2010, 13:22 Temat postu: |
|
|
| Lady_S. napisał: | | MagdalenkaS napisał: | Lady_S naoglądałaś się Zmierzchu?  |
wszyscy to już oglądali, ciągle o tym filmie mówią a ja jeszcze nie ;D nie czytałam książki, nie widziałam filmu ;d jestem zacofana wręcz.. tak więc mój sen nie był wywołany wcześniejszym oglądaniem jakiegokolwiek filmu o wampirach,nie mam pojęcia skąd się wziął ;D |
To może trzeba obejrzeć kiedyś słyszałam, że sny to pragnienia, które chcemy spełnić (oczywiście trzeba je dobrze interpretować)  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lady_S. guru

|
Wysłany: Sob 4 Wrz 2010, 11:57 Temat postu: |
|
|
| czyżby moim pragnieniem było spotkanie z wampirem? ukąszenie przez niego? czy ukąszenie mojego K. i spróbowanie jego krwi ;D |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|