|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
mik_net początkujący

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Wto 31 Sie 2010, 8:12 Temat postu: |
|
|
fajne...sama się zastanawiałam się nad nimi  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Wto 31 Sie 2010, 8:47 Temat postu: |
|
|
mi akurat taki styl nie odpowiada, ale jak są dobrze wykonane to czemu nie:) _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mik_net początkujący

|
Wysłany: Wto 31 Sie 2010, 9:33 Temat postu: |
|
|
| Wykonane są naprawdę bardzo starannie, sprzedaliśmy ich już ponad 1000 i nie otrzymaliśmy jeszcze komentarza że ktoś był niezadowolony. Podchodzimy do tego tak, że jak nam się nie podoba wykonanie to robimy jeszcze raz ponieważ stawiamy na jakość i zadowolenie klientów. Można zamówić próbki (personalizacja tak jak do każdego zamówienia). |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Wto 31 Sie 2010, 9:38 Temat postu: |
|
|
| mik_net napisał: | | Wykonane są naprawdę bardzo starannie, sprzedaliśmy ich już ponad 1000 i nie otrzymaliśmy jeszcze komentarza że ktoś był niezadowolony. Podchodzimy do tego tak, że jak nam się nie podoba wykonanie to robimy jeszcze raz ponieważ stawiamy na jakość i zadowolenie klientów. Można zamówić próbki (personalizacja tak jak do każdego zamówienia). | ja akurat preferuję zaproszenia ręcznie wykonane i sama takie robię na swój ślub:)[/img] _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mik_net początkujący

|
Wysłany: Wto 31 Sie 2010, 10:29 Temat postu: |
|
|
| natie napisał: | | mik_net napisał: | | Wykonane są naprawdę bardzo starannie, sprzedaliśmy ich już ponad 1000 i nie otrzymaliśmy jeszcze komentarza że ktoś był niezadowolony. Podchodzimy do tego tak, że jak nam się nie podoba wykonanie to robimy jeszcze raz ponieważ stawiamy na jakość i zadowolenie klientów. Można zamówić próbki (personalizacja tak jak do każdego zamówienia). | ja akurat preferuję zaproszenia ręcznie wykonane i sama takie robię na swój ślub:)[/img] |
To są właśnie zaproszenia ręcznie wykonane |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Carla guru

|
Wysłany: Sro 1 Wrz 2010, 10:41 Temat postu: |
|
|
hjnn
Ostatnio zmieniony przez Carla dnia Wto 31 Maj 2022, 20:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 695 Skąd: Aleksandrów Kujawski/Toruń
|
Wysłany: Sro 1 Wrz 2010, 13:33 Temat postu: |
|
|
Pomysł ciekawy. Poszukaj na allegro, bo czasem się ogłaszają, że mogą wykonać na życzenie klienta wzór lub w necie jakieś inne firmy zajmujące się robieniem zaproszeń _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Czarno-biała kandydat

|
Wysłany: Sob 4 Wrz 2010, 17:19 Temat postu: |
|
|
Sama robię nasze zaproszenia, od dwóch lat robię kartki na różne okazje więc mam i sprzęt i wprawę ;D
Ale od razu mówie, że to wcale nie jest tańsze od kupna. Oczywiście porównuję tu z takimi za 2zł, nie z tymi za 5zł ;p
A na allegro jest cała masa wzorów, szczególnie podobają mi się z takiego sklepu we Wrocku - login niikitka
Mają wszystko mega eleganckie, wspaniałe wykonanie, ale też drogie... Mniej więcej utzrymują swoje zaproszenia w tym stylu:
Jest też bardzo tani sposób na zaproszenia - wystarczy ryza eleganckiego papieru wizytówkowego i troszkę inwencji. Drukujesz na jednej stronie napis ładną czcionką np: ZAPROSZENIE i do tego jakiś kwiat, ornament itd. Na drugiej stronie wpisujesz dowolny tekst i masz personalizowane zaproszenia za grosze. Tak robię z zawiadomieniami Wyglądają całkiem nieźle. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|