|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
arsandra moderator

|
Wysłany: Pon 30 Sie 2010, 17:32 Temat postu: |
|
|
| MagdalenkaS napisał: | loute gratulacje i miłego wspólnego odliczania My już rezerwowaliśmy, bo zależało nam na tym terminie, a u nas małe miasteczko to lepiej wcześniej, żeby potem nie było za późno  |
LOUTE, gratulacje! Ja tydzień przed Wami:P obiecuję udzielić wszelkich rad na świeżo
U nas, podobnie jak u Magdalenki, już sala i zespół zarezerwowany:) Jeśli się bardzo chce w konkretnym miejscu+zespół, to lepiej wcześniej niż potem żałować Tym bardziej, że u nas się JUŻ przesunęło z 30.06.12 z powodu zespołu _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
loute guru

|
Wysłany: Pon 30 Sie 2010, 18:05 Temat postu: |
|
|
arsandra gratuluje rowniez razem bedzie nam latwiej i przyjemniej
to jakies szalenstwo z takim oblozeniem, slowo daje, biore sie za to jak tylko wroce z wakacji - nam tez zalezy na konkretnym miejscu i zespole  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MagdalenkaS guru

|
Wysłany: Pon 30 Sie 2010, 18:10 Temat postu: |
|
|
A no szaleństwo, ale co zrobić, choć dla mnie te dwa lata to tak dużo i niedużo w sumie. Jednak najbardziej mnie wkurza kiedy mówię w rodzinie, że mamy już datę ślubu i sala zarezerwowana, to każdy 'ooo dwa lata to jeszcze daleko'  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
loute guru

|
Wysłany: Pon 30 Sie 2010, 18:22 Temat postu: |
|
|
mnie tez to denerwuje! ! to chyba normalne ze jestesmy tym podekscytowane i chcemy o tym mowic. co z tego, ze jeszcze dwa lata _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arsandra moderator

|
Wysłany: Pon 30 Sie 2010, 18:31 Temat postu: |
|
|
Ja się z tym zgadzam w zupełności, no ale co poradzić, jak takie są realia:( sama w to nie wierzyłam i bardzo przeżyłam te datę 30.06. no ale ta, co wybraliśmy też mi się podoba:))) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
loute guru

|
Wysłany: Pon 30 Sie 2010, 18:38 Temat postu: |
|
|
Pewnie 09.06.2012 bardzo ladnie wyglada  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MagdalenkaS guru

|
Wysłany: Pon 30 Sie 2010, 18:48 Temat postu: |
|
|
Ja uważałam, że najbliższą rodzinę wypada poinformować wcześniej, że mamy datę ślubu już ustaloną, bo wiadomo, że w życiu różnie to bywa i liczyłam raczej na jakieś milsze słowa niż 'to jeszcze daleko' i może jakieś pytanie czy nie trzeba coś pomóc albo coś doradzić, a gdzie tam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arsandra moderator

|
Wysłany: Pon 30 Sie 2010, 18:59 Temat postu: |
|
|
| loute napisał: | Pewnie 09.06.2012 bardzo ladnie wyglada  |
Mhmm:) Tym bardziej, że mój Narzeczony ma 10. czerwca urodziny:) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
loute guru

|
Wysłany: Pon 30 Sie 2010, 19:02 Temat postu: |
|
|
arsandra no to wymarzony prezent
Magdalenka nie dziwie Ci sie wcale, ja tez oczekiwalam innej reakcji  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arsandra moderator

|
Wysłany: Pon 30 Sie 2010, 19:03 Temat postu: |
|
|
no mam nadzieję _________________
 |