| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Sony85 maniak

|
Wysłany: Nie 29 Sie 2010, 20:44 Temat postu: |
|
|
..dawno mnie niebyło..ale znowu zaglądam..widze ze same nowe "twarze" ..Pozdrawiam wszystkich..
...rzuciłam sie w wir buszowania po salonach za sukienka i niedługo sie pochwalę co wybrałam..jak mi sie uda zdecydować.. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Nie 29 Sie 2010, 20:46 Temat postu: |
|
|
| Sony85 napisał: | | okolice Tychów.. | a to my troszkę dalej  _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Nie 29 Sie 2010, 20:48 Temat postu: |
|
|
| Sony85 napisał: | ..dawno mnie niebyło..ale znowu zaglądam..widze ze same nowe "twarze" ..Pozdrawiam wszystkich..
...rzuciłam sie w wir buszowania po salonach za sukienka i niedługo sie pochwalę co wybrałam..jak mi sie uda zdecydować.. | ja już "zwiedziłam" Katowice, Gliwice. Jutro Sosnowiec i Zabrze :p _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
monika1 guru

|
Wysłany: Nie 29 Sie 2010, 20:49 Temat postu: |
|
|
| MissIndependent napisał: | | w katowicach na stawowej, to ten dworzec autobusowy, przed wejściem do marketu ok. 15.30. |
Kurcze akurat we wrześniu mam wszystkie soboty zajęte, a szkoda bo Katowice trochę znam i chętnie bym się z Wami spotkała, no ale cóż może innym razem  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sony85 maniak

|
Wysłany: Nie 29 Sie 2010, 20:57 Temat postu: |
|
|
ja zwiedziłam narazie Katowice i Tychy..miałam tylko jeden wypad i to wczoraj a pogoda była paskudna..ale trzeba było przetrwac..przynajmniej było pusto w salonach
widzę że planujecie nastepny zlot... ...jak na tym śląsku dziewczynki mogą się zorganizować hihi  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Nie 29 Sie 2010, 21:00 Temat postu: |
|
|
ja mam czas wtedy, a może akurat wśród dziewczyn będzie jakaś, która zajmuje się wizażem i by mi doradziła co nieco:P _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sony85 maniak

|
Wysłany: Nie 29 Sie 2010, 21:07 Temat postu: |
|
|
| natie napisał: | | Sony85 napisał: | ..dawno mnie niebyło..ale znowu zaglądam..widze ze same nowe "twarze" ..Pozdrawiam wszystkich..
...rzuciłam sie w wir buszowania po salonach za sukienka i niedługo sie pochwalę co wybrałam..jak mi sie uda zdecydować.. | ja już "zwiedziłam" Katowice, Gliwice. Jutro Sosnowiec i Zabrze :p |
..czy po takim widzę sporym zwiedzaniu już masz wybraną sukienkę mniej więcej.. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Nie 29 Sie 2010, 21:08 Temat postu: |
|
|
| Sony85 napisał: | | natie napisał: | | Sony85 napisał: | ..dawno mnie niebyło..ale znowu zaglądam..widze ze same nowe "twarze" ..Pozdrawiam wszystkich..
...rzuciłam sie w wir buszowania po salonach za sukienka i niedługo sie pochwalę co wybrałam..jak mi sie uda zdecydować.. | ja już "zwiedziłam" Katowice, Gliwice. Jutro Sosnowiec i Zabrze :p |
..czy po takim widzę sporym zwiedzaniu już masz wybraną sukienkę mniej więcej.. | 2 wybrane już mam ale mam nadzieje, ze jutro znajde cos tanszego  _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sony85 maniak

|
Wysłany: Nie 29 Sie 2010, 21:12 Temat postu: |
|
|
ja mam jedna faworytke o której myślę bez przerwy od wczoraj..ale chce dla pewności jeszcze pare salonów zwiedzic i w przyszłym tygoniu sie zdecydowac... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Nie 29 Sie 2010, 21:23 Temat postu: |
|
|
| Sony85 napisał: | | ja mam jedna faworytke o której myślę bez przerwy od wczoraj..ale chce dla pewności jeszcze pare salonów zwiedzic i w przyszłym tygoniu sie zdecydowac... | ja tak samo.. i może znajdę bardzo podobną, a tańszą..  _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|