|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Pią 27 Sie 2010, 20:03 Temat postu: |
|
|
My tez zamówiliśmy próbki
Tylko, że nasze próbki były ładniejsze od zamówionych zaproszeń, niestety.... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Pią 27 Sie 2010, 21:33 Temat postu: |
|
|
ja próbki zamawiałam w tamtym roku, ale stwierdziłam, ze i tak siedzę w domu, nudzę się i sama będę robiła zaproszenia:) szkoda mi komuś płacić za to tyle pieniędzy a ja mam satysfakcję  _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marta_ges moderator

|
Wysłany: Pią 27 Sie 2010, 22:33 Temat postu: |
|
|
Satysfakcja jest zwłaszcza jak zapraszane osoby pytały gdzie kupiliśmy takie ładne zaproszenia, a my na to, że sami robiliśmy  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
magda200885 kandydat

|
Wysłany: Sob 28 Sie 2010, 22:16 Temat postu: |
|
|
| marta_ges napisał: | Satysfakcja jest zwłaszcza jak zapraszane osoby pytały gdzie kupiliśmy takie ładne zaproszenia, a my na to, że sami robiliśmy  |
Zazdroszcze, ze macie talent i cierpliwosc do zrobienia wlasno recznych zaproszen. Dzis przeprowadzilam rozmowe ze swoim przyszlym i stwierdzilismy, ze jednak bedziemy zamawiac (pewnie nasze lenistwo tez w tej decyzji mialo swoj glos ) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Sob 28 Sie 2010, 22:43 Temat postu: |
|
|
e tam, talent troszkę cierpliwości, czasu  _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arsandra moderator

|
Wysłany: Nie 29 Sie 2010, 9:18 Temat postu: |
|
|
Natie, a jak planujesz je zrobić? Ja w sumie też bym mogła, bo jeszcze tylee czasu i na pewno fajnie byłoby wręczać własnoręczne:) Bo mogłabym kupić papeterię, wstążeczki itd., ale myślę jak z drukowaniem, żeby wybrać jakąś czcionkę fajną no i wydrukować to: zwykła drukarka? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Nie 29 Sie 2010, 10:36 Temat postu: |
|
|
| arsandra napisał: | | Natie, a jak planujesz je zrobić? Ja w sumie też bym mogła, bo jeszcze tylee czasu i na pewno fajnie byłoby wręczać własnoręczne:) Bo mogłabym kupić papeterię, wstążeczki itd., ale myślę jak z drukowaniem, żeby wybrać jakąś czcionkę fajną no i wydrukować to: zwykła drukarka? | 2 lub 3 strony wcześniej wkleiłam linka, gdzie można zobaczyć moje zaproszenie zrobilam juz kilka sztuk kupiłam w sklepie papierniczym papier taki bardzo gruby, z tłoczeniem, do tego różne wstążki, papierowe różyczki i działam co do środka, to włożę kartkę, która się bedzie trzymała na tej wstążce.. wydrukuję na drukarce, mam już wierszyki wybrane i treść tylko się zastanawiam czy wydrukować to na białej kartce (grubsza, superbiała, drukowałam na takim papierze swoją magisterkę) czy tez kupić taką jakby kalkę elegancką i na tym drukować _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arsandra moderator

|
Wysłany: Nie 29 Sie 2010, 12:37 Temat postu: |
|
|
| natie napisał: | | arsandra napisał: | | Natie, a jak planujesz je zrobić? Ja w sumie też bym mogła, bo jeszcze tylee czasu i na pewno fajnie byłoby wręczać własnoręczne:) Bo mogłabym kupić papeterię, wstążeczki itd., ale myślę jak z drukowaniem, żeby wybrać jakąś czcionkę fajną no i wydrukować to: zwykła drukarka? | 2 lub 3 strony wcześniej wkleiłam linka, gdzie można zobaczyć moje zaproszenie zrobilam juz kilka sztuk kupiłam w sklepie papierniczym papier taki bardzo gruby, z tłoczeniem, do tego różne wstążki, papierowe różyczki i działam co do środka, to włożę kartkę, która się bedzie trzymała na tej wstążce.. wydrukuję na drukarce, mam już wierszyki wybrane i treść tylko się zastanawiam czy wydrukować to na białej kartce (grubsza, superbiała, drukowałam na takim papierze swoją magisterkę) czy tez kupić taką jakby kalkę elegancką i na tym drukować |
Bardzo ładne!! Też nie moja kolorystyka, bo wybrałabym coś bordowym lub fioletowym (jakiś ciemny kolor), ale naprawdę bardzo ładne i narobiłaś mi ochoty, żeby się za to wziąć Czas na pewno by się znalazł na takie przyjemności:) Szukałam sobie tekstów w necie i już chyba nawet wybrałam:) Ogólnie to zastanawiam się, ile wcześniej je zacząć robić, ale w sumie do 2012 chyba nic się nie stanie z papierem:)?
PS. ja bym na kalce drukowała, myślę ze byłoby ładniej:)
PS. 2. a gdzie kupiłaś takie kwiatki i jakby obrączki? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Nie 29 Sie 2010, 12:39 Temat postu: |
|
|
kwiatki kupowałam na allegro, jak chcesz linka to mogę na pw podać
obrączki w sklepie internetowym, tam gdzie papier  _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arsandra moderator

|
Wysłany: Nie 29 Sie 2010, 13:03 Temat postu: |
|
|
też oglądałam na allegro, ale widziałam tylko takie małe różyczki i tasiemki:) Chętnie poprosiłabym zatem o linka:) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|