|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
MagdalenkaS guru

|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 18:38 Temat postu: |
|
|
Mi ostatnio się śniło, że biegałam w kiecce ślubnej po parku i wokół kościoła i szukałam mojego Pana Młodego, bo go nie było Ale się znalazł, a później szliśmy już razem do ołtarza, była chyba cała rodzina a ja szłam przez kościół i płakałam ze szczęścia  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mapia uzależniony

|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 21:46 Temat postu: |
|
|
Magdalenko, na początkuto strasznie i stresująco a potem...żyli dluuugo i szczesliwie
mi z kolei śniło się że ... :Shocked: :Shocked:
na ślub nie przyjechal kamerzysta,
fotograf zapomnial o nas i tez go nie bylo ,
a zamiast orkiestry byl DJ, ktory zaczynal naukę swojej profesji na naszym weselu
do tego wszystkiego wybieralismy się w plener i nagle ciemne chmury zwiastujace nieodzwonie deszcz :beczący:
na koniec wsród gosci pojawila się jeszcze moja byla nauczycielka angielskiego ;D  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnes22 uzależniony

|
Wysłany: Pią 27 Sie 2010, 13:04 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny ja też niestety miewam dziwne sny o ślubie, najgorsze jest to, że chyba tak już zaczynam nasz ślub przeżywać że gadam co noc przez sen. Makabra. Do tego mam jeszcze dwa egzaminy poprawkowe na uczelni, uczę się przez to cały czas i wszystko potem miesza mi się w nocy. Przez to taki efekt.  _________________
"Kochać to znaczy dawać siebie całego drugiej osobie" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mapia uzależniony

|
Wysłany: Nie 29 Sie 2010, 22:10 Temat postu: |
|
|
Agnes, biedna Ty juz rok przed zaczynasz sie stresować ehh  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Pon 30 Sie 2010, 6:55 Temat postu: |
|
|
A mi się dzis śniły osoby po raku krtani Każda osobą, z którą rozmawiałam miała taki charakterystyczny opatrunek na szyi! Co za masakra  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnes22 uzależniony

|
Wysłany: Pon 30 Sie 2010, 13:00 Temat postu: |
|
|
o matko ewqa okropny sen.
mapia niestety jestem bardzo osobą martwiącą, także Ja już o wszystko się martwię do przodu. _________________
"Kochać to znaczy dawać siebie całego drugiej osobie" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lady_S. guru

|
Wysłany: Pon 30 Sie 2010, 16:25 Temat postu: |
|
|
| A mi ostatnio śniło się,że siedziałam w kościele w sukience,byli goście,a ja nie miałam biżuterii,bukietu kwiatów,bukietów dla druchny, nie miałam zrobionych winietek,a na dodatek w ławce siedziała moja sąsiadka,która na złość ubrała się w suknie ślubną... sen był okropny,dlugi,stresujący,obudziłam się w środku nocy zlana potem ;D |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Pon 30 Sie 2010, 17:22 Temat postu: |
|
|
jak tak czytam o tych waszych snach to cieszę się, że mnie to ominęło  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
loute guru

|
Wysłany: Wto 31 Sie 2010, 7:48 Temat postu: |
|
|
Mi się śniło, że mieliśmy obleśne obrączki, takie regulowane Poza tym na wesele wparowała policja, okazało się, że chcą mnie oskarżyć o nieostrożną jazdę na skuterze ( ), a po weselu moja babcia podeszła i mi wyrzucała, że się nią nie zajmowałam na imprezie (a w ogóle to we śnie wyglądała jak jakaś zadbana trzydziestka ). Dziwny sen, ale na szczęście zlana potem się nie obudziłam  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Wto 31 Sie 2010, 7:50 Temat postu: |
|
|
Ja już wolę mieć sny, niż nie spać. Co miałam dziś....  |
|