|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Pią 20 Sie 2010, 20:05 Temat postu: |
|
|
Nie, na pewno coś znajdziecie. Dużo osób z różnych powodów odstępuje swoje sale, może się coś znajdzie? Może gdzieś daj ogłoszenie i sala sama Cię znajdzie?  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
agadka kandydat

|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 17:27 Temat postu: |
|
|
| straszna_dama napisał: | Nie, na pewno coś znajdziecie. Dużo osób z różnych powodów odstępuje swoje sale, może się coś znajdzie? Może gdzieś daj ogłoszenie i sala sama Cię znajdzie?  |
szukalam szukalam ale szczerze mam dosc i od kilku dni nie robie nic w tym kierunku... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 18:06 Temat postu: |
|
|
Oj współczuję Ale nie zniechęcaj się, coś się znajdzie. A może przesunąć datę ślubu, choćby na wiosnę?  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sylvia_1985 początkujący

|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 20:37 Temat postu: |
|
|
Dołączam do grona przyszłych Panien młodych na 2011 rok:)
Nasza data to 17 wrzesnia 2011  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sandra88 guru

|
Wysłany: Czw 2 Wrz 2010, 17:25 Temat postu: |
|
|
My ślubować będziemy 16.07.2011
jeśli chodzi i rezerwacje terminów to rezerwowaliśmy sale jakieś prawie 1,5 wcześniej a teraz pytaliśmy sie właściciela sali czy ma jeszcze wolne terminy to ma ale większość na duża sale czyli na jakieś 300 osób |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 695 Skąd: Aleksandrów Kujawski/Toruń
|
Wysłany: Czw 2 Wrz 2010, 20:24 Temat postu: |
|
|
agnesi, blankaB, my też mamy ten sam termin- chyba jest bardzo popularny  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
agnesi gaduła

|
Wysłany: Pią 3 Wrz 2010, 10:11 Temat postu: |
|
|
| Stefcia napisał: | agnesi, blankaB, my też mamy ten sam termin- chyba jest bardzo popularny  |
też to zauważyłam  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
BlankaB bywalec

|
Wysłany: Pią 3 Wrz 2010, 15:14 Temat postu: |
|
|
Stefcia i agnesi bo nasza data ma coś w sobie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kwiatuszek85 bywalec

|
Wysłany: Pią 3 Wrz 2010, 19:12 Temat postu: |
|
|
My rezerwowaliśmy salę na 2011 rok już 2008 roku czyli zaraz po zaręczynach. Sala piękna więc warto jest tyle czekać a prawda jest taka że w fajnych restauracjach terminy są koszmarnie długie. My chcieliśmy na sierpień 2010 a będziemy mieć sierpień 2011 dodatkowo w moje urodzinki. Będzie podwójne świętowanie
|
 |
Czarno-biała kandydat

|
Wysłany: Sob 4 Wrz 2010, 17:02 Temat postu: |
|
|
Witajcie Ja swój ślub planuję od pół roku, odbędzie się 13 sierpnia 2011, ale na fora zaglądam dopiero od kilku dni...
Ja sali szczególnie szybko nie zaczęłam szukać i to był błąd, byłam dość marudna w tej kwestii, bo budżet ograniczony, a bardzo chciałam elegancką salkę, najlepiej restauracje, więc szukałam długo... Generalnie meksyk był z tym moim ślubem, bo miał być we Wrocławiu, a ostatecznie będzie w małym mieście Konin w Wielkopolsce ;p Tam z salami dość krucho, mały wybór. Bo albo o wiele za drogo albo ciasno, albo coś tam... Ostatecznie machnęłam ręką i uległam namowom mamy i Narzeczonego, bo oni mieli zupełnie inną wizję niż ja, ale byłam już zmęczona i wkurzona i zgodziłam się po prostu na salę która im się podobała.
To jest coś na wzór remizy, jak dla mnie porażka, ale trudno. Jest duża i "praktyczna" ale ze stylem i elegancją ma niewiele wspólnego... Im więcej czasu mija tym mniej mi przeszkadza, więc na weselu pewnie stwierdzę, że jest ładnie ;p
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|