|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
marta_ges moderator

|
Wysłany: Wto 24 Sie 2010, 16:28 Temat postu: |
|
|
| Smużka napisał: | nimfa,
A czytałaś katolickie książki o NPR?
Tam wstrzemięźliwość jest traktowana jako wyraz szacunku mężczyzny dla kobiety, powstrzymanie się od seksu rzekomo dla jej dobra!
Oczywiście seks oralny, w którym kobieta jest stroną czynną, to zawsze jest straszna podłość ze strony faceta, wykorzystanie, poniżenie i zeszmacenie kobiety. Nóż mi się w kieszeni otwiera! Ciekawe, co powie mi ksiądz jak się przyznam, że jestem małą lodziareczką mojego faceta i uwielbiam to! |
ale mnie rozśmieszyłaś, piłam herbatę i zaplułam ekran  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
the bride uzależniony

|
Wysłany: Wto 24 Sie 2010, 17:58 Temat postu: |
|
|
Ja też chce do tego klubu -ja tez;-)haha
Jeszcze na naukach nie byłam....alej jak mają mnie tak nawyzywać......hahahh _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Wto 24 Sie 2010, 19:36 Temat postu: |
|
|
| the bride napisał: | Ja też chce do tego klubu -ja tez;-)haha
Jeszcze na naukach nie byłam....alej jak mają mnie tak nawyzywać......hahahh |
Ty się lepiej bój spowiedzi przed ślubnych coby Cie od ladacznic jak mnie nie wyzwali  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 695 Skąd: Aleksandrów Kujawski/Toruń
|
Wysłany: Wto 24 Sie 2010, 23:16 Temat postu: |
|
|
Hehe, naprawdę załóżmy tu klub zeszmaconych i poniżonych kobiet
O takich rzeczach jak lody chyba wspominać nie będę  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
the bride uzależniony

|
Wysłany: Sro 25 Sie 2010, 20:22 Temat postu: |
|
|
| nimfa napisał: | | the bride napisał: | Ja też chce do tego klubu -ja tez;-)haha
Jeszcze na naukach nie byłam....alej jak mają mnie tak nawyzywać......hahahh |
Ty się lepiej bój spowiedzi przed ślubnych coby Cie od ladacznic jak mnie nie wyzwali  |
Nawyzywał Cię?Kurcze.....nie wiem co Ty zrobiłaś.....ale mam nadzieje,z nic czego ja bym nie zrobiła
A tak poważnie to się boje;-)Może po prostu ominę ten temat?Nie będe wchodziła w szczegóły....oby tylko mojego nie poniosła fantazja i nie zaczął opowiadać...hahahh-podobno faceci to urodzeni erotomani-gawędziarze;-)Mam nadzieje,że wykaże się rozsądkiem;-)
Stefcia klub jak najbardziej .....ale jakie są kryteria przyjecia do niego?hahhah-aż strach pytać _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 8:14 Temat postu: |
|
|
bride ja się nad niczym nie rozwodziłam, powiedziałam tylko, że współrzyłam z narzeczonym...no i pojechał jaka to ze mnie ladacznica i że nasze małżeństwo przezemnie nie będzie szczęśliwe - dokładniej opisywałam to już na forum pare stron wcześniej  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
the bride uzależniony

|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 13:15 Temat postu: |
|
|
| nimfa napisał: | bride ja się nad niczym nie rozwodziłam, powiedziałam tylko, że współrzyłam z narzeczonym...no i pojechał jaka to ze mnie ladacznica i że nasze małżeństwo przezemnie nie będzie szczęśliwe - dokładniej opisywałam to już na forum pare stron wcześniej  |
Poczytałam.... Co Ty zrobiłaś po tym jak tak Ci powiedział?A logika o tym,że skoro raz uległaś to już będziesz zmuszana zawsze a jak się oprzesz to Cię zdradzi....skąd to wogóle wzięte? Poczytałam też wcześniejsze posty dziewczyn i jestem w szoku- w moim pustawym chyba łebku ubzdurałam sobie,że to nic złego że ja tak sobie z tym moim K. żyje i tak nam dobrze i wogóle- i że może nawet jeszcze pochwalona zostanę,że do ślubu chcemy-a inne pary nie;-)a tu proszę:zgorszenie,rozpusta i szereg innych......nic już nie rozumiem.Chcę ślubu przed Bogiem....ale nie chce linczu!Nie chce zatajać grzechów,ale nie chce słuchać żem ladacznica!.....pogubiłam sie już! _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 695 Skąd: Aleksandrów Kujawski/Toruń
|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 14:03 Temat postu: |
|
|
the bride, ja mam podobnie, ale jeśli chcę ślubu kościelnego, to chyba będę musiała przez to przejść i tyle . Szkoda tylko, ze takie rzeczy psują i w ogóle sprawiają przykrość _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 17:51 Temat postu: |
|
|
Ja trafiłam na "normalnego" spowiednika Żadnego ubliżania, poniżania czy coś w tym guście. Bylo naprawdę kulturalnie i miło  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 18:22 Temat postu: |
|
|
Wydaje mi się, że w zdecydowanej większości księża są normalni. Przecież też maja swoje rodziny, widzą na jakim świecie żyją. A że bywają "perełki" - cóż, da się i to przeżyć  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|