Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Spowiedź!
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 80, 81, 82  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Nauki przedmałżeńskie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marta_ges
moderator
moderator

PostWysłany: Wto 24 Sie 2010, 16:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Smużka napisał:
nimfa,

A czytałaś katolickie książki o NPR?
Tam wstrzemięźliwość jest traktowana jako wyraz szacunku mężczyzny dla kobiety, powstrzymanie się od seksu rzekomo dla jej dobra!
Oczywiście seks oralny, w którym kobieta jest stroną czynną, to zawsze jest straszna podłość ze strony faceta, wykorzystanie, poniżenie i zeszmacenie kobiety. Nóż mi się w kieszeni otwiera! Ciekawe, co powie mi ksiądz jak się przyznam, że jestem małą lodziareczką mojego faceta i uwielbiam to!

lol lol lol lol lol ale mnie rozśmieszyłaś, piłam herbatę i zaplułam ekran Very Happy

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
the bride
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 24 Sie 2010, 17:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja też chce do tego klubu -ja tez;-)haha
Jeszcze na naukach nie byłam....alej jak mają mnie tak nawyzywać......hahahh
moderator
moderator

PostWysłany: Wto 24 Sie 2010, 19:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

the bride napisał:

Ty się lepiej bój spowiedzi przed ślubnych coby Cie od ladacznic jak mnie nie wyzwali język język

Powrót do góry
Stefcia
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 24 Sie 2010, 23:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hehe, naprawdę załóżmy tu klub zeszmaconych i poniżonych kobiet Very Happy
O takich rzeczach jak lody chyba wspominać nie będę Very Happy

Powrót do góry
the bride
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 25 Sie 2010, 20:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nimfa napisał:
the bride napisał:

Ty się lepiej bój spowiedzi przed ślubnych coby Cie od ladacznic jak mnie nie wyzwali język język

Nawyzywał Cię?Kurcze.....nie wiem co Ty zrobiłaś.....ale mam nadzieje,z nic czego ja bym nie zrobiłaWink
A tak poważnie to się boje;-)Może po prostu ominę ten temat?Nie będe wchodziła w szczegóły....oby tylko mojego nie poniosła fantazja i nie zaczął opowiadać...hahahh-podobno faceci to urodzeni erotomani-gawędziarze;-)Mam nadzieje,że wykaże się rozsądkiem;-)

Stefcia klub jak najbardziej .....ale jakie są kryteria przyjecia do niego?hahhah-aż strach pytaćWink
moderator
moderator

PostWysłany: Czw 26 Sie 2010, 8:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bride ja się nad niczym nie rozwodziłam, powiedziałam tylko, że współrzyłam z narzeczonym...no i pojechał jaka to ze mnie ladacznica i że nasze małżeństwo przezemnie nie będzie szczęśliwe - dokładniej opisywałam to już na forum pare stron wcześniej lol

Powrót do góry
the bride
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 26 Sie 2010, 13:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nimfa napisał:
bride ja się nad niczym nie rozwodziłam, powiedziałam tylko, że współrzyłam z narzeczonym...no i pojechał jaka to ze mnie ladacznica i że nasze małżeństwo przezemnie nie będzie szczęśliwe - dokładniej opisywałam to już na forum pare stron wcześniej lol

Poczytałam.... Shocked Co Ty zrobiłaś po tym jak tak Ci powiedział?A logika o tym,że skoro raz uległaś to już będziesz zmuszana zawsze a jak się oprzesz to Cię zdradzi....skąd to wogóle wzięte? Shocked Poczytałam też wcześniejsze posty dziewczyn i jestem w szoku- w moim pustawym chyba łebku ubzdurałam sobie,że to nic złego że ja tak sobie z tym moim K. żyje i tak nam dobrze i wogóle- i że może nawet jeszcze pochwalona zostanę,że do ślubu chcemy-a inne pary nie;-)a tu proszę:zgorszenie,rozpusta i szereg innych......nic już nie rozumiem.Chcę ślubu przed Bogiem....ale nie chce linczu!Nie chce zatajać grzechów,ale nie chce słuchać żem ladacznica!.....pogubiłam sie już!
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 26 Sie 2010, 14:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

the bride, ja mam podobnie, ale jeśli chcę ślubu kościelnego, to chyba będę musiała przez to przejść i tyle . Szkoda tylko, ze takie rzeczy psują i w ogóle sprawiają przykrość

Powrót do góry
ewqa04
guru
guru

PostWysłany: Czw 26 Sie 2010, 17:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja trafiłam na "normalnego" spowiednika uśmiech Żadnego ubliżania, poniżania czy coś w tym guście. Bylo naprawdę kulturalnie i miło uśmiech
Powrót do góry
straszna_dama
guru
guru

PostWysłany: Czw 26 Sie 2010, 18:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi się, że w zdecydowanej większości księża są normalni. Przecież też maja swoje rodziny, widzą na jakim świecie żyją. A że bywają "perełki" - cóż, da się i to przeżyć uśmiech
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Nauki przedmałżeńskie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 80, 81, 82  Następny
Strona 39 z 82

Skocz do: