|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
metka moderator

|
Wysłany: Pon 23 Sie 2010, 12:23 Temat postu: |
|
|
my już mamy sesję narzeczeńską za sobą
przede wszystkim, pozwala pozbyć się tego poczucia 'sztywności' i zahamowań przed ewentualnym pozowaniem. Aczkolwiek forma zdjęć zależy od jednej jak i drugiej strony biorącej udział w takiej sesji.
My nie pozowaliśmy sztywno ustawieni. Po prostu, robiliśmy swoje a nasza fotografka swoje. Akurat tutaj zgraliśmy się idealnie, bo i ona i my stawiamy na naturalność a nie wypracowane wcześniej pozy i grymasy na twarzy
do tego luźna atmosfera pozwala poznać się nawzajem trochę bliżej, przez co w dniu ślubu nie będę zawracać sobie głowy zastanawianiem się, czy nasza fotograf zrobi wszystko tak, jak chcemy
Czy cena się podnosi? Najpewniej tak. Ale wszystko zależy, co fotografowie mają w ofercie- być może taka oferta będzie już w pakiecie przez Ciebie wybranym, a może być dodatkiem, za który musiałabyś dopłacić. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rakolada kandydat

|
Wysłany: Wto 24 Sie 2010, 13:08 Temat postu: |
|
|
Czy któraś z Was miała sesję ślubną w ziemie? Podzielcie się doświadczeniem proszę... Gdzie miałyście plener? Jak to wyszło i w ogóle. _________________
;
; |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rakolada kandydat

|
Wysłany: Wto 24 Sie 2010, 13:09 Temat postu: |
|
|
miałam napisać "w zimie"  _________________
;
; |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Wto 24 Sie 2010, 13:13 Temat postu: |
|
|
Ja widziałam na stronie mojej fotograf zimowa sesje ślubną Jak chcesz podeśle Ci linka na priw
Sama takich doświadczeń nie posiadam i posiadać nie bedę, bo nie będziemy mieć sesji ślubnej  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rakolada kandydat

|
Wysłany: Wto 24 Sie 2010, 13:42 Temat postu: |
|
|
Podeślij proszę.... Dzięki ogromne  _________________
;
; |
|
| Powrót do góry |
|
 |
miki_slask kandydat

|
Wysłany: Wto 24 Sie 2010, 22:39 Temat postu: |
|
|
| rakolada napisał: | | Czy któraś z Was miała sesję ślubną w ziemie? Podzielcie się doświadczeniem proszę... Gdzie miałyście plener? Jak to wyszło i w ogóle. |
uwaga na bieganie po śniegu w plenerze w szpilkach (sesja trwa z regółgy przynajmniej 1 godzine), podobno nogi odpadają ... kruszą się jak lód a i gluty z noska lecą  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Helgha uzależniony

|
Wysłany: Wto 24 Sie 2010, 23:25 Temat postu: |
|
|
teraz już nie wiem gdzie ,ale widziałam świetną sesje zimową bez glutów za to z sankami i śniegiem .Ja się swojej już nie mogę doczekać. Poza tym nawet jeśli zniszczyła bym buty podczas takiej wariackiej wyprawy ( a wiem ,że wariacko będzie )to i tak nie będę płakała ,bo nie mam zamiaru nigdzie w tych białych bytach chodzić.Także rakolado bądź dobrej myśli a będzie na pewno fajnie  _________________
[url=http://www.weddingcountdown.com]
[/url] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Sro 25 Sie 2010, 7:05 Temat postu: |
|
|
Ja oglądałam zdjęcia z zimowej sesji i z sesji w górach, ale tam nikt nie biegał w szpilkach. Tylko w trekingach Przecież to niedorzeczne, żeby chodzić przy temp. minusowej w cieniutkich butach albo wspinać się na kamienie w szpilkach! To byłaby akcja  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
eliszama bywalec

|
Wysłany: Sro 25 Sie 2010, 8:18 Temat postu: |
|
|
| Podstawa, to zgranie wszystkich elementów takiej sesji. Od charakterów Nowożeńców po wygląd butów i odcień śniegu. Planowałem kiedyś plener w lutym, ale po obejrzeniu strojów Młodych wylądowaliśmy w studiu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rakolada kandydat

|
Wysłany: Sro 25 Sie 2010, 11:21 Temat postu: |
|
|
Ewqa jeszcze raz dzięki za linka sesja naprawdę bardzo mi się spodobała, taka naturalna aż żałuję, że nie jestem z południa Polski
Helgho Tobie dzięki za pocieszenie jestem raczej zmarzluchem, ale myślę, że w tym czasie będzie tyle emocji, że dam radę buty, tak jak Ty, mogę zniszczyć, zero problemu i tak nie chodziłabym w takich na co dzień. Co do butów - szpilki są nie dla mnie, będę na niskim, więc się nie zabiję
Jeśli macie jeszcze jakieś linki, podeślijcie proszę. Po tej sesji, którą widziałam wczoraj trochę mi się rozjaśniło w głowie, mamy parę pomysłów
Jeszcze jedno pytanie. Czy to Wy wymyślacie miejsca pleneru, czy oczekujecie tego od fotografa? Myślę, że sesja zimowa jest o wiele trudniejsza niż każda inna, stąd zdecydowałam, że nie będę żałowiać na fotografa. Co myślicie?foto _________________
;
; |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|