Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Spowiedź!
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 80, 81, 82  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Nauki przedmałżeńskie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dorotam
guru
guru

PostWysłany: Nie 22 Sie 2010, 22:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ha ha Smużka...lodziareczka uśmiechnięty jak ksiądz usłyszy tak sformułowane słowo,to padnie na miejscu Very Happy

ja widzę,że miałam szczęście,że trafiłam na takiego,co wysłuchał-coś tam pomruczał (w sensie takim,że straszni ciho mówił i nic się zrozumiec nie dało i tak) i tyle.

ja tylko powiedziałam,ze uprawiałam seks... co ich obchodzi co ja w łóżku wyprawiam oczko

a swoją drogą..to kiedyś miałam zgrzyt z księdzem..ale był na tyle mądry,że doszło do porozumienia. otóż jak doszło do ..zaluj za grzechy.. ja powiedziałam,że nie żałuje tego że się kocham z chłopakiem,bo sprawia mi to przyjemność i dobrze mi z tym. to mi wytłumaczył...że nie chodzi o to,że mam żałować samego seksu,ale tego,że łamie przykazanie i popełniam grzech..
więc powiedziałam,że żaluje,że nie żyje w zgodzie z Bogiem...i że postanawiam się poprawić..ale seksu nie skończe uprawiać.
koniec końców...rozgrzeszenie dostałam.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
nimfa
moderator
moderator

PostWysłany: Pon 23 Sie 2010, 7:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Smużka napisał:
nimfa,

A czytałaś katolickie książki o NPR?
Tam wstrzemięźliwość jest traktowana jako wyraz szacunku mężczyzny dla kobiety, powstrzymanie się od seksu rzekomo dla jej dobra!
Oczywiście seks oralny, w którym kobieta jest stroną czynną, to zawsze jest straszna podłość ze strony faceta, wykorzystanie, poniżenie i zeszmacenie kobiety. Nóż mi się w kieszeni otwiera! Ciekawe, co powie mi ksiądz jak się przyznam, że jestem małą lodziareczką mojego faceta i uwielbiam to!

o kurde...nwet nie zauważyłam, że jestem wykorzystywna, poniżśana i zeszmacana lol

Powrót do góry
Agnes22
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 23 Sie 2010, 9:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dorotam rozgrzeszył Cię ksiądz pomimo tego, że powiedziałaś że i tak będziesz nadal uprawiać seks Shocked Shocked Nie mam nic przeciwko temu, ale u mnie w parafii nie ma żadnego księdza, który by na to przymknął oko. Chyba, że to była twoja przed ślubna spowiedź?

"Kochać to znaczy dawać siebie całego drugiej osobie"
Powrót do góry
Helgha
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 23 Sie 2010, 10:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nimfa napisał:
Smużka napisał:
nimfa,

A czytałaś katolickie książki o NPR?
Tam wstrzemięźliwość jest traktowana jako wyraz szacunku mężczyzny dla kobiety, powstrzymanie się od seksu rzekomo dla jej dobra!
Oczywiście seks oralny, w którym kobieta jest stroną czynną, to zawsze jest straszna podłość ze strony faceta, wykorzystanie, poniżenie i zeszmacenie kobiety. Nóż mi się w kieszeni otwiera! Ciekawe, co powie mi ksiądz jak się przyznam, że jestem małą lodziareczką mojego faceta i uwielbiam to!

o kurde...nwet nie zauważyłam, że jestem wykorzystywna, poniżśana i zeszmacana lol

no to mamy klub zeszmaconych i poniżonych lol ...też jak o tym słuchałam na naukach to coś się we mnie gotowało lol

[url=http://www.weddingcountdown.com]

[/url]
Powrót do góry
MissIndependent
moderator
moderator

PostWysłany: Pon 23 Sie 2010, 11:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie pamiętam, by u mnie było to poruszane na naukach przedmałżeńskich Rolling Eyes Cool ale do ew. klubu mogę przystąpić, choć póki co mam celibat do odwołania, więc niby mogłabym iść do spowiedzi. narzeczony zarządził, bo był na jakiś zgrupowaniu modlitewnym i go sumienie trochę ruszyło. ciekawe na jak długo Cool

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Helgha
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 23 Sie 2010, 12:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

MissIndependent napisał:
choć póki co mam celibat do odwołania, więc niby mogłabym iść do spowiedzi. narzeczony zarządził, bo był na jakiś zgrupowaniu modlitewnym i go sumienie trochę ruszyło. ciekawe na jak długo Cool

Rolling Eyes Shocked Rolling Eyes Shocked celibat do odwołania to jakieś tortury,ale jak chcecie ,czemu nie ,gorzej jak tylko On chce smutny

[url=http://www.weddingcountdown.com]

[/url]
Powrót do góry
MissIndependent
moderator
moderator

PostWysłany: Pon 23 Sie 2010, 12:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja nie mam nic przeciwko póki co. wcale nie takie tortury, póki się nie widzimy jak ostatnio. on długo i tak nie wytrzyma, więc okażę trochę dobrej woli Cool

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Smużka
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 23 Sie 2010, 20:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Celibat?
Łeee... Confused
Aż mnie dreszcze przechodzą.

Ślub kościelny
Powrót do góry
ewqa04
guru
guru

PostWysłany: Pon 23 Sie 2010, 20:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Smużko - da się wytrzymać uśmiech Wierz mi uśmiech
A z jakim dreszczem myślę o naszym wyjeździe poślubnym, to tylko ja wiem uśmiech I Pewne mój narzeczony uśmiech
Powrót do góry
Smużka
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 23 Sie 2010, 20:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może i da.. Ale ja byłam dziewicą przez 28 lat i więcej wstrzemięźliwości nie chcę!
Czasem myślę, że fajnie byłoby trochę popościć przed samym ślubem... ale to tak jak z moim odchudzaniem -Fajnie byłoby zrzucić 8kg, ale nie... pizzunię dziś muszę zjeść, odchudzać się będę jutro.. Cool

Ślub kościelny
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Nauki przedmałżeńskie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 80, 81, 82  Następny
Strona 38 z 82

Skocz do: