|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
dorotam guru

|
Wysłany: Nie 22 Sie 2010, 22:11 Temat postu: |
|
|
ha ha Smużka...lodziareczka jak ksiądz usłyszy tak sformułowane słowo,to padnie na miejscu
ja widzę,że miałam szczęście,że trafiłam na takiego,co wysłuchał-coś tam pomruczał (w sensie takim,że straszni ciho mówił i nic się zrozumiec nie dało i tak) i tyle.
ja tylko powiedziałam,ze uprawiałam seks... co ich obchodzi co ja w łóżku wyprawiam
a swoją drogą..to kiedyś miałam zgrzyt z księdzem..ale był na tyle mądry,że doszło do porozumienia. otóż jak doszło do ..zaluj za grzechy.. ja powiedziałam,że nie żałuje tego że się kocham z chłopakiem,bo sprawia mi to przyjemność i dobrze mi z tym. to mi wytłumaczył...że nie chodzi o to,że mam żałować samego seksu,ale tego,że łamie przykazanie i popełniam grzech..
więc powiedziałam,że żaluje,że nie żyje w zgodzie z Bogiem...i że postanawiam się poprawić..ale seksu nie skończe uprawiać.
koniec końców...rozgrzeszenie dostałam. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Pon 23 Sie 2010, 7:52 Temat postu: |
|
|
| Smużka napisał: | nimfa,
A czytałaś katolickie książki o NPR?
Tam wstrzemięźliwość jest traktowana jako wyraz szacunku mężczyzny dla kobiety, powstrzymanie się od seksu rzekomo dla jej dobra!
Oczywiście seks oralny, w którym kobieta jest stroną czynną, to zawsze jest straszna podłość ze strony faceta, wykorzystanie, poniżenie i zeszmacenie kobiety. Nóż mi się w kieszeni otwiera! Ciekawe, co powie mi ksiądz jak się przyznam, że jestem małą lodziareczką mojego faceta i uwielbiam to! |
o kurde...nwet nie zauważyłam, że jestem wykorzystywna, poniżśana i zeszmacana  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnes22 uzależniony

|
Wysłany: Pon 23 Sie 2010, 9:59 Temat postu: |
|
|
dorotam rozgrzeszył Cię ksiądz pomimo tego, że powiedziałaś że i tak będziesz nadal uprawiać seks Nie mam nic przeciwko temu, ale u mnie w parafii nie ma żadnego księdza, który by na to przymknął oko. Chyba, że to była twoja przed ślubna spowiedź? _________________
"Kochać to znaczy dawać siebie całego drugiej osobie" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Helgha uzależniony

|
Wysłany: Pon 23 Sie 2010, 10:33 Temat postu: |
|
|
| nimfa napisał: | | Smużka napisał: | nimfa,
A czytałaś katolickie książki o NPR?
Tam wstrzemięźliwość jest traktowana jako wyraz szacunku mężczyzny dla kobiety, powstrzymanie się od seksu rzekomo dla jej dobra!
Oczywiście seks oralny, w którym kobieta jest stroną czynną, to zawsze jest straszna podłość ze strony faceta, wykorzystanie, poniżenie i zeszmacenie kobiety. Nóż mi się w kieszeni otwiera! Ciekawe, co powie mi ksiądz jak się przyznam, że jestem małą lodziareczką mojego faceta i uwielbiam to! |
o kurde...nwet nie zauważyłam, że jestem wykorzystywna, poniżśana i zeszmacana  |
no to mamy klub zeszmaconych i poniżonych ...też jak o tym słuchałam na naukach to coś się we mnie gotowało  _________________
[url=http://www.weddingcountdown.com]
[/url] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Pon 23 Sie 2010, 11:58 Temat postu: |
|
|
nie pamiętam, by u mnie było to poruszane na naukach przedmałżeńskich ale do ew. klubu mogę przystąpić, choć póki co mam celibat do odwołania, więc niby mogłabym iść do spowiedzi. narzeczony zarządził, bo był na jakiś zgrupowaniu modlitewnym i go sumienie trochę ruszyło. ciekawe na jak długo  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Helgha uzależniony

|
Wysłany: Pon 23 Sie 2010, 12:20 Temat postu: |
|
|
| MissIndependent napisał: | choć póki co mam celibat do odwołania, więc niby mogłabym iść do spowiedzi. narzeczony zarządził, bo był na jakiś zgrupowaniu modlitewnym i go sumienie trochę ruszyło. ciekawe na jak długo  |
celibat do odwołania to jakieś tortury,ale jak chcecie ,czemu nie ,gorzej jak tylko On chce  _________________
[url=http://www.weddingcountdown.com]
[/url] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Pon 23 Sie 2010, 12:25 Temat postu: |
|
|
ja nie mam nic przeciwko póki co. wcale nie takie tortury, póki się nie widzimy jak ostatnio. on długo i tak nie wytrzyma, więc okażę trochę dobrej woli  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Smużka maniak

|
Wysłany: Pon 23 Sie 2010, 20:14 Temat postu: |
|
|
Celibat?
Łeee...
Aż mnie dreszcze przechodzą. _________________ Ślub cywilny
Ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Pon 23 Sie 2010, 20:16 Temat postu: |
|
|
Smużko - da się wytrzymać Wierz mi
A z jakim dreszczem myślę o naszym wyjeździe poślubnym, to tylko ja wiem I Pewne mój narzeczony  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Smużka maniak

|
Wysłany: Pon 23 Sie 2010, 20:21 Temat postu: |
|
|
Może i da.. Ale ja byłam dziewicą przez 28 lat i więcej wstrzemięźliwości nie chcę!
Czasem myślę, że fajnie byłoby trochę popościć przed samym ślubem... ale to tak jak z moim odchudzaniem -Fajnie byłoby zrzucić 8kg, ale nie... pizzunię dziś muszę zjeść, odchudzać się będę jutro..  _________________ Ślub cywilny
Ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|