|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| pierścionek zaręczynowy.... |
| noszę go na serdecznym palcu prawej dłoni i tam zostanie też po ślubie |
|
24% |
[ 98 ] |
| noszę go serdecznym palcu prawej dłoni, a po ślubie przeniosę go na palec środkowy |
|
8% |
[ 34 ] |
| noszę go serdecznym palcu prawej dłoni, a po ślubie przeniosę go na palec serdeczny lewej dłoni |
|
36% |
[ 145 ] |
| noszę go na serdecznym palcu lewej dłoni i tam zostanie po ślubie |
|
17% |
[ 71 ] |
| noszę go na środkowym palcu lewej dłoni i tam zostanie po łsubie |
|
1% |
[ 7 ] |
| noszę go serdecznym palcu prawej dłoni, a po ślubie przeniosę go na środkowy palec lewej dłoni |
|
1% |
[ 8 ] |
| noszę go na środkowym palcu prawej dłoni i tam zostanie po ślubie |
|
8% |
[ 35 ] |
| nie noszę pierścionka zaręczynowego |
|
0% |
[ 4 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 402 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Jungle Julia kandydat

|
Wysłany: Nie 13 Cze 2010, 21:08 Temat postu: |
|
|
Ja noszę pierścionek zaręczynowy na serdecznym palcu u prawej ręki. Planuję po ślubie nosić go razem z obrączką, ale nie wiem jeszcze na 100%, zobaczę jak to będzie grało ze sobą. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Iluan kandydat

|
Wysłany: Nie 13 Cze 2010, 22:13 Temat postu: |
|
|
Ja na serdecznym palcu prawej dłoni, a po ślubie na prawej dłoni, ale na palcu środkowym.  _________________ "Mężczyźni pragną zawsze być pierwszą miłością kobiety.
Kobiety zawsze pragną być ostatnim romansem mężczyzny."
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
karolinaN kandydat

|
Wysłany: Czw 17 Cze 2010, 12:00 Temat postu: |
|
|
| ja nosiłam na 4 palcu, raz na tej dłoni, raz na drugiej, ale się okazało po paru miesiącach,że mam potworną alergię, więc na razie od 2 miesięcy sobie leży |
|
| Powrót do góry |
|
 |
E-kwiaty gaduła

|
Wysłany: Czw 17 Cze 2010, 21:37 Temat postu: |
|
|
| Też planuję nosić pierścionek razem z obrączką i dlatego chcę, żeby pierścionek nie był zbyt duży, ale to już zobaczymy, czym obdaruje mnie mój L. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ilo kandydat

|
Wysłany: Pią 18 Cze 2010, 10:34 Temat postu: |
|
|
Ja noszę na serdecznym palcu prawej dłoni, po ślubie pewnie powędruje na serdeczny palec lewej.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arsandra moderator

|
Wysłany: Czw 19 Sie 2010, 18:46 Temat postu: |
|
|
Ja póki co mam na środkowym palcu prawej dłoni, ale z tego względu, że jest troszkę za duży Zamierzam go na dniach zmniejszyć i nosić na serdecznym, na prawej:) chciałabym i ten pierścionek i obrączkę nosić na tym samym palcu, ale zobaczę, jak to będzie wyglądało |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasiek86 guru

|
Wysłany: Pią 20 Sie 2010, 9:35 Temat postu: |
|
|
na środkowym palcu prawej ręki. Po ślubie będzie tak samo, tylko na serdecznym będzie obrączka. No chyba że będzie nie wygodnie to pierścionek powędruje na lewą rękę, bo razem z obrączką raczej nie wchodzi w grę bo i pierścionek "ozdobny" i obrączka... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
anuladg kandydat

|
Wysłany: Nie 22 Sie 2010, 6:53 Temat postu: |
|
|
Serdeczny palec prawej ręki... przed ślubem powędruje na lewą rękę żeby zrobić miejsce obrączce;)) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnes22 uzależniony

|
Wysłany: Nie 22 Sie 2010, 9:02 Temat postu: |
|
|
Ja noszę na środkowym palcu prawej dloni, po ślubie będzie miał nadal tam swoje miejsce ale będzie już w towarzystwie obrączki  _________________
"Kochać to znaczy dawać siebie całego drugiej osobie" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MagdalenkaS guru

|
Wysłany: Nie 22 Sie 2010, 17:42 Temat postu: |
|
|
U mnie tak samo jak u Agnes  |
|