|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
arsandra moderator

|
Wysłany: Czw 19 Sie 2010, 18:14 Temat postu: mój:) |
|
|
| mój Narzeczony wybrał zupełnie sam:) i jest przepiękny, o takim zawsze marzyłam:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
monik@ bywalec

|
Wysłany: Sro 1 Wrz 2010, 15:20 Temat postu: |
|
|
ja powiedziałam tylko jaki mam rozmiar palca a narzeczonemu w wyborze pomagała podobno pani u jubilera jestem bardzo zadowolona z pierścionka bo trafił w mój gust _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sandra88 guru

|
Wysłany: Czw 2 Wrz 2010, 15:22 Temat postu: |
|
|
ja mojemu narzeczonemu pokazywałam mniej więcej jaki bym chciała pierścionek jak np byliśmy gdzieś w sklepie
no i dostałam bardzo śliczny pierścionek taki o jakim marzyłam wcześniej nigdzie nie widziałam takiego modelu a w wyborze pomagała mu jego mama  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
malibu89 bywalec

|
Wysłany: Czw 2 Wrz 2010, 17:58 Temat postu: |
|
|
Mój P. też sam wybierał pierścionek dawniej to pamiętam że gdzieś przez przypadek pokazałam mu z jakiego typu pierścionki mi się podobają, ale to już było dawno temu. dlatego jestem bardzo zadowolona z Jego wyboru pierścionek jest cudny i nie zamieniłabym go na żaden inny .. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kwiatuszek85 bywalec

|
Wysłany: Pią 3 Wrz 2010, 18:21 Temat postu: |
|
|
mój pierścionek zaręczynowy został wybrany przez mojego narzeczonego wiem tylko tyle że decyzji dokonywał z 2 doradczyniami czyli swoją Mamą i siostrą. Wybór był idealny:)
|
 |
Sklep-Jubilerski bywalec

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Vella gaduła

|
Wysłany: Pią 12 Lis 2010, 12:30 Temat postu: |
|
|
Oczywiście, że wybierałam ja, i nie wyobrażam sobie innej opcji. Przecież to ja go noszę  _________________ 4 grudnia 2010. No to mam już z głowy... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
polly uzależniony

|
Wysłany: Pią 12 Lis 2010, 12:50 Temat postu: |
|
|
| Vella napisał: | Oczywiście, że wybierałam ja, i nie wyobrażam sobie innej opcji. Przecież to ja go noszę  |
wychodzę z takiego samego założenia  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
atina guru

|
Wysłany: Pią 12 Lis 2010, 14:03 Temat postu: |
|
|
A u mnie było tak, ze pokazywałam na internecie pierscionki które mi sie podobały a co wybrał mój Ł to nie wiem  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Helgha uzależniony

|
Wysłany: Pią 12 Lis 2010, 14:09 Temat postu: |
|
|
a ja powiedziałam tylko tyle,że fajnie by było gdyby pierścionek był z rubinem ,niestety nie znalazł takiego który by mu przypadł do gustu i mam cudny pierścionek z szafirkiem.Wiem ,że całkowicie mogę polegać na jego wyborach ,bo cokolwiek nie wybierze to mi się podoba ( dobrze ,że tego nie czyta bo by poobrastał w piórka ) . _________________
[url=http://www.weddingcountdown.com]
[/url] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|