|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Natalia_20 kandydat

|
Wysłany: Wto 4 Maj 2010, 10:00 Temat postu: |
|
|
Hmmm.... My jak się poznaliśmy to w tle leciała piosenka z Madagaskaru - Wyginam śmiało ciało także na wesoło ale to raczej nie można nazwać że to nasza piosenka ale jak słyszę tę piosenkę to przypomina mi się nasz moment poznania  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arek24 bywalec

|
Wysłany: Wto 4 Maj 2010, 18:07 Temat postu: |
|
|
fajnie  _________________ Kasia i Arek |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Annoula gaduła

|
Wysłany: Sro 5 Maj 2010, 7:19 Temat postu: |
|
|
My zakochiwaliśmy się w sobie przy muzyce Paulli i ona zawsze będzie nam się kojarzyć z naszymi początkami. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dorotam guru

|
Wysłany: Sro 5 Maj 2010, 9:27 Temat postu: |
|
|
a taką naszą piosenką,którą kiedyś dostałam e mailem od mojego skarba jest Każdego Dnia - Mesajaha od tego czasu ciągle ona gdzieś jest z nami... i na 90% będzie to pierwszy nasz taniec  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
andzia3112 kandydat

|
Wysłany: Sro 5 Maj 2010, 13:35 Temat postu: |
|
|
My pierwszy raz tańczyliśmy ze sobą do piosenki Dżemu "Do kołyski", to było w dzień kiedy się poznaliśmy, więc można uznać, że to jet nasza piosenka:) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tomek81 kandydat

|
Wysłany: Nie 15 Sie 2010, 10:25 Temat postu: |
|
|
Na pewno naszą ulubioną piosenką jest Kasia Wilk - Pierwszy raz mimo że nie ma z tą piosenką żadnych niesamowitych historii no może nas kilka razy pomogła pogodzić  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gabi8_9 maniak

|
Wysłany: Nie 15 Sie 2010, 23:26 Temat postu: |
|
|
A naszą jest Lady Pank "Zawsze tam gdzie Ty"  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasiek86 guru

|
Wysłany: Pon 16 Sie 2010, 9:48 Temat postu: |
|
|
A ja nie pamiętam do jakiej piosenki tańczyliśmy w dniu kiedy się poznaliśmy...chyba byłam tam tak olśniona nowo zapoznanym przystojniakiem, który obecnie jest moim Narzeczonym  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MagdalenkaS guru

|
Wysłany: Pon 16 Sie 2010, 12:46 Temat postu: |
|
|
Jaka była pierwsza piosenka, do której tańczyliśmy z wrażenia nie pamiętam, ale zapamiętałam tą, do której tańczyliśmy jako ostatnia na weselu, gdzie się poznaliśmy Farba 'Chcę tu zostać' Mój TŻ nawet mi czasem zaśpiewa, choć jak twierdzi nie umie, a mi wtedy często łezki stają w oczach  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
karo0olcia kandydat

|
Wysłany: Wto 17 Sie 2010, 12:00 Temat postu: Niebieska piosenka |
|
|
Moja piosenka może jest troszę z innej bajki. Nosi tytuł "Niebieska piosenka". Bardzo bym chciała, żeby to była piosenka na pierwszy taniec na moim ślubie. Tutaj możecie sobie posłuchać:
http://anusia.u.re.pl/blog/czytaj/1883.html |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|