|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
oliwia1980 początkujący

|
Wysłany: Pon 22 Lut 2010, 22:05 Temat postu: Prezenty ślubne na stronie internetowej |
|
|
Powracam jeszcze raz do tematu, tym razem już z gotowym pomysłem. Zabrałam się za szukanie bo ta data już coraz bliżej i trzeba mieć konkret. Polecam Wam stronkę www.PoznajMarzenia.pl tam można zrobić listę prezentów i co najważniejsze goście ślubni mogą je rezerwować anonimowo. Tak więc raz zrobione i problem z głowy - można dodać zdjęcia linki itd. Łatwizna 
Ostatnio zmieniony przez oliwia1980 dnia Nie 21 Mar 2010, 12:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
karrina początkujący

|
Wysłany: Sob 13 Mar 2010, 23:18 Temat postu: w sieci |
|
|
jak się przygotowywałem do ślubu to dużo czytałam żeby robić listę prezentów w internecie ale nikt nie podawał jak - no były propozycje aby założyć swój profil ale to strasznie dużo czasu zajmuje.
miałam tyle roboty że w ostatnich tygodniach zależało mi na czasie - prawie nie spałam
W końcu świadek latał z listą po gościach - oni oddzwaniali a on pracuje w banku i miał dość |
|
| Powrót do góry |
|
 |
..::Nati::.. maniak

|
Wysłany: Nie 14 Mar 2010, 0:16 Temat postu: |
|
|
Ja sie nie przejmuje specjalnie prezentami,bo jakoś się na nie nie nastawiam,moze jedynie faktycznie zastanawiam się nad wierszykiem z prośbą o kase,bo nie chce miec zbednego problemu,co z tym robić i gdzie to trzymać.ja robie wesele dla siebie ,chce się z bliskimi tą chwilą podzielić i nikt mi za to nic nie musi dawać w zasadzie. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
oliwia1980 początkujący

|
Wysłany: Nie 21 Mar 2010, 12:24 Temat postu: aby nie było niepotrzebnych prezentów |
|
|
Tak, zgadzam się że to nie jest najistotniejsze co się dostanie - ten dzień sam w sobie jest ważny - przecież nie wychodzimy za mąż dla prezentów chociaż może czasami dla takich malutkich to i tak.
Chciałam tylko zaproponować tą stronę jako łatwe sposób na przekazanie znajomym co by się nam przydało w przyszłym życiu |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dorotam guru

|
Wysłany: Nie 21 Mar 2010, 15:13 Temat postu: |
|
|
Daria my też będziemy mieli ten wierszyk...tylko w skróconej formie
w naszym przypadku nawet niewielki prezent mógłby być problemem...bo w samolocie na pokład nie wszystko da się zabrać...a bagażami tak rzucają,że szkoda,żeby coś sie popsuło albo zniszczyło.. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gosia-1606 gaduła

|
Wysłany: Nie 21 Mar 2010, 23:46 Temat postu: |
|
|
mi sie coraz bardziej podoba pomysł kupna książki zamiast kwiatów... ja uwielbiam czytać ale niestety ostatnio coś to zaniedbałam a tak jak bede miała swoją własną biblioteczkę to nie będzie problemu
ale mam problem z wyszukaniem odpowiedniego wierszyku  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Pon 22 Mar 2010, 0:40 Temat postu: |
|
|
| gosia-1606 napisał: | mi sie coraz bardziej podoba pomysł kupna książki zamiast kwiatów...
ale mam problem z wyszukaniem odpowiedniego wierszyku  |
Gosiu - niose w potrzebie
Szanowny Gościu.
Zamiast na kwiaty wydawać pieniążki,
przynieś prosimy, drobne pamiątki lub książki.
Będziemy bardzo wdzięczni,
jeżeli zamiast tradycyjnych kwiatów
podarujecie nam Państwo książkę.
Zamiast kwiatów prosimy Gości
o książki, które umilą nam
wieczory w samotności.
Wszyscy dają Młodym kwiatki: róże, fiołki, chabry, bratki
Dla nas najlepszą atrakcją, będzie książka z dedykacją.
I apropos prezentów i listy znalazlam taki:
Jeśli koniecznie z prezentem przyjść chcecie,
spytajcie o listę - przecież możecie. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
agadka kandydat

|
Wysłany: Nie 15 Sie 2010, 11:15 Temat postu: |
|
|
ja wiem ze wielu ludiom taka wierszykowa prosba o pieniadze jest bezczelna
wydaje mi sie ze teraz to juz norma ale chyba zrezygnujemy z tego pomyslu
mam nadzieje ze gosce beda na tyle inteligentni ze wiedza ze z wesela bedziemy samolotem do domu wracac wiec z zelazkiem lub 10 recznikami nie polecimy i musimy wszystko zostawic i sami pomysla
ale co do czegos za kwiatki to kuponyy lotta sa suuuuper pomyslem naprawde.
ale ja chcialabym jednak komus pomoc wiem ze zabawek to maja dosc chyba ze w schroniskach!! slodycze i myslalam o ubraniach niepotrzebnych a moj mowi ze to jest wesele a nie akcja charytatywna...w sumie to juz nie wiem...mowi gdzie to wszystko dasz pod kosicolem i po weselu (niemieszkamy w polsce bedziemy u rodzicow)
i sama juz glupieje...
macie jakis sotsowny wierszyk pod te ubrania?? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Nie 15 Sie 2010, 11:49 Temat postu: |
|
|
Zanim w ogóle coś najpierw zorientujcie się co jest potrzebne, bo domy dziecka i tak toną w zabawkach i przyborach szkolnych, domy opieki nie zawsze potrzebują ubrań, a karma do schronisk dla zwierząt nijak nie pasuje do gości weselnych. Kupon totolotka jest chyba opcją najbardziej neutralną i z tego co dziewczyny pisały tu wcześniej, chyba najczęściej wybieraną. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 695 Skąd: Aleksandrów Kujawski/Toruń
|
Wysłany: Nie 15 Sie 2010, 12:41 Temat postu: |
|
|
no właśnie, zgadzam sie. Mój M coś kombinował podręczniki szkolne, ale to zły pomysł. I kłopot dla gości i często wcale w szkołach nie potrzebują , namówiłabym go na te kupony. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|