|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Lonna kandydat

|
Wysłany: Wto 10 Sie 2010, 10:47 Temat postu: |
|
|
Fajnie tyle lat być razem:) Jak ja miałam 16 lat byłam strasznym dzieciakiem i jakoś faceci jeszcze mnie nie kręcili  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Wto 10 Sie 2010, 13:10 Temat postu: |
|
|
| Lonna napisał: | Fajnie tyle lat być razem:) Jak ja miałam 16 lat byłam strasznym dzieciakiem i jakoś faceci jeszcze mnie nie kręcili  | przynajmniej znamy się bardzo dobrze, wiemy o sobie wszystko  _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnes22 uzależniony

|
Wysłany: Wto 10 Sie 2010, 18:27 Temat postu: |
|
|
| Kaja napisał: | | Agnes22 napisał: | | KajaA odnośnie studiów, bo widzę, że też studiujesz, to Ja w przyszłym roku mam obronę licencjatu i od razu bym chciała zacząć studia magisterskie. |
Agnes, to dosyć, że masz ślub tego samego dnia co ja, to ja również się bronię w przyszłym roku i też zaczynam oda razu magisterkę oraz również mam do Mamy darmowy numer  |
Kaja to muszę dopisać kolejne rzeczy które mamy wspólne mój M. też będzie miał 29 lat jak będziemy się pobierać, odnośnie mojego wieku to Ja 7 miesięcy przed naszym ślubem skończe 23 lata. Popatrz jaki zbieg okoliczności  _________________
"Kochać to znaczy dawać siebie całego drugiej osobie" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaja uzależniony

|
Wysłany: Wto 10 Sie 2010, 18:31 Temat postu: |
|
|
| Agnes22 napisał: | | Kaja napisał: | | Agnes22 napisał: | | KajaA odnośnie studiów, bo widzę, że też studiujesz, to Ja w przyszłym roku mam obronę licencjatu i od razu bym chciała zacząć studia magisterskie. |
Agnes, to dosyć, że masz ślub tego samego dnia co ja, to ja również się bronię w przyszłym roku i też zaczynam oda razu magisterkę oraz również mam do Mamy darmowy numer  |
Kaja to muszę dopisać kolejne rzeczy które mamy wspólne mój M. też będzie miał 29 lat jak będziemy się pobierać, odnośnie mojego wieku to Ja 7 miesięcy przed naszym ślubem skończe 23 lata. Popatrz jaki zbieg okoliczności  |
Haha, rzeczywiście Powiedz jeszcze, że Twój Chłopak ma na imię Marcin  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnes22 uzależniony

|
Wysłany: Wto 10 Sie 2010, 19:10 Temat postu: |
|
|
Kaja Marcin nie ale Marek. Też na M  _________________
"Kochać to znaczy dawać siebie całego drugiej osobie" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gabi8_9 maniak

|
Wysłany: Wto 10 Sie 2010, 23:57 Temat postu: |
|
|
Natie oj rozumiem Cię w pełni też miałam 16 lat jak poznałam J. różnie po drodze bywało i w życiu nie powiedziałabym że dojdzie do ślubu  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasiek86 guru

|
Wysłany: Sro 11 Sie 2010, 8:34 Temat postu: |
|
|
Ja jak sobie spróbuję przypomnieć jaka byłam mając 16 lat to byłam głupiutka ba nawet spotykałam się z pewnym facetem w wieku 18 lat i to dopiero był związek dwojga głupiutkich osób Ale chłopak ten został w rodzinie bo w 2012 roku żeni się z moją siostrą cioteczną....a mojego Narzeczonego poznałam mając 19 i pół roku  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasiek86 guru

|
Wysłany: Sro 11 Sie 2010, 8:36 Temat postu: |
|
|
ps. gabi8_9mamy takie same suwaczki tylko odwrotnie ustawione  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Czw 12 Sie 2010, 8:01 Temat postu: |
|
|
Dziś mija dokładnie pół roku od naszych zaręczyn  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tomek81 kandydat

|
Wysłany: Nie 15 Sie 2010, 10:11 Temat postu: |
|
|
Nasze zaręczyny były w pewnym sensie inne niż mówi tradycja a mianowicie bez niespodzianek dla nas obojga. Ustaliliśmy z narzeczoną termin że to będzie w sylwestra razem nawet wybieraliśmy pierścionek może to nie typowo ale my tak mamy zazwyczaj prezenty też wybieramy razem . Nasi rodzice się dobrze znali wcześniej już razem dwa sylwestry spędzili i w ten sylwester miało być podobnie ale o zaręczynach nie było mowy nikt miał nic nie podejrzewać nawet mój brat nic nie wiedział dosłownie nikt, no i my w też powiedzieliśmy rodzicom że tym razem z nimi będziemy w domu u mojej narzeczonej spędzać sylwestra zazwyczaj sami raz u moich rodziców był sylwester ale zazwyczaj w czwórkę i babcia byli no to fanie powiedzieli. Tak rodzinnie było fajnie jak to w sylwestra ale o północy ja wyciągam pierścionek klękam a wszyscy osłupieli babci się słabo zrobiło. Na początku powiem szczerze był szok dla wszystkich ale później było ekstra na prawdę niesamowita radość |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|