|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Ile osób będzie na Twoim weselu ? |
| Do 50 osób |
|
11% |
[ 6 ] |
| od 50 -100 osób |
|
49% |
[ 25 ] |
| od 100 -150 osób |
|
31% |
[ 16 ] |
| od 150 - 200 osób |
|
7% |
[ 4 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 51 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Lonna kandydat

|
Wysłany: Pon 9 Sie 2010, 17:34 Temat postu: |
|
|
My mamy ślub dopiero w czerwcu 2011 a już kilka osób z bliskiej rodziny powiedziało,że im nie pasuje Jedna ciotka ma sanatorium zaklepane,kuzynka z mężem podobno idą na inny ślub - on jest świadkiem |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnes22 uzależniony

|
Wysłany: Pon 9 Sie 2010, 19:02 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny Ja też się strasznie boję o liczbę gości. Jeżeli spotka mnie taka sytuacja że ktoś odmówi bo się tak mu uwidzi to więcej do takiej osoby się nie odezwę a na pewno nie pójdziemy jakby co na ich wesele. W naszym przypadku jedna ciotka ode mnie też powiedziała, że nie przyjdzie na nasze wesele i wujek jeden też tak coś zaczął mówić. Boję się że w ogóle nie będziemy mieć gości, albo będzie ich bardzo mało. Liczę na rodzinę od mojego M. ale od niego ma być mało gości bo zaledwie 30. Oby uzbierało się przynajmniej do nas 40 osób.
ewqa cieszę się że masz tak solidarną rodzinę i jednocześnie Ci zazdroszczę. _________________
"Kochać to znaczy dawać siebie całego drugiej osobie" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaja uzależniony

|
Wysłany: Pon 9 Sie 2010, 19:02 Temat postu: |
|
|
| ewqa04 napisał: | Stan potwierdzeń na wczorajszy wieczór - 120 osób i 4 dzieci (czyli takich do 5 r.życia). Ależ sie cieszę  |
Ewqa, naprawdę dodajesz otuchy! _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
madzia85 maniak

|
Wysłany: Pon 9 Sie 2010, 19:04 Temat postu: |
|
|
Ewuś zazdroszczę, bo u mnie nikt mi nie potwierdził przybycia i jestem załamana, a termin powierdzeń mija 20 sierpnia;/ _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnes22 uzależniony

|
Wysłany: Pon 9 Sie 2010, 19:07 Temat postu: |
|
|
madzia85 cholerka gdzie Ci ludzie.... Co to za rodziny teraz są, żeby na wesela nie chodzić. Masakra. Wszystkich do jednego wora! _________________
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Pon 9 Sie 2010, 19:09 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny ja sie tak martwiłam, że miałam problemy ze snem. Ale teraz... Rany...
Jestem naprawdę dumna, że tyle osób chce z nami być To niesamowite uczucie A najlepsze jest, to, że kilka rodzin jeszcze nam nie potwierdziło więc liczba może wzrosnąć
Madziu - u nas termin był do wczoraj. I powiem, Ci, że do 18 byłam przybita. Goście zaczęli dzwonić wieczorem Poszło lawinowo Na razie nie masz czym martwić, naprawdę  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnes22 uzależniony

|
Wysłany: Pon 9 Sie 2010, 19:17 Temat postu: |
|
|
ewqa Ja też mam senne koszmary. Już teraz mi się nawet śnią. Masakra Tak się o to martwię że szok  _________________
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Pon 9 Sie 2010, 19:28 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny, nie ma tego złego i na pewno wszystko się uda  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Pon 9 Sie 2010, 19:28 Temat postu: |
|
|
A mi przed chwila potwierdziło przybycie kolejne 5 osób I to z Gniezna (czyli 500km ode mnie). Jestem w szoku, dziewczyny, jestem w szoku.... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Pon 9 Sie 2010, 19:30 Temat postu: |
|
|
Wzbudzasz sensację kochana  _________________
 |
|