|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Czw 5 Sie 2010, 9:20 Temat postu: |
|
|
Kiewka ja spię, ale co to za sen - skoro budze sie co kilkanaście minut. Jestem potwornie zmęczona 
Ostatnio zmieniony przez ewqa04 dnia Czw 5 Sie 2010, 9:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
agniesia1412 bywalec

|
Wysłany: Czw 5 Sie 2010, 9:37 Temat postu: |
|
|
No my mieszkamy razem i jesteśmy po ślubie cywilnym wiec mamy tylko jedna spowiedz przed slubem  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juliette guru

|
Wysłany: Czw 5 Sie 2010, 9:45 Temat postu: |
|
|
| Kiewka napisał: | A wiecie my ciagle nei bylismy u pierwszej spowiedzi
Ciekawe jak bardzo beda za to gderac?
Wybieramy sie w piatek czyli jutro max w niedziele. |
My u pierwszej spowiedzi byliśmy tydzień przed ślubem, a u drugiej w dzień ślubu i nic nie "gderali"  _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kiewka uzależniony

|
Wysłany: Czw 5 Sie 2010, 9:53 Temat postu: |
|
|
O! Julette to pocieszajace, no i takie logiczne.
Ale i tak wyciagne S. juz w tym tygodniu bedzie jeden stresik mniej  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Czw 5 Sie 2010, 15:48 Temat postu: |
|
|
My jak pojechaliśmy do księdza z zapowiedziami 3 tygodnie przed ślubem i Piotrek nie miał jeszcze pierwszej spowiedzi zrobionej to ksiądz gderał
Najlepiej tak z 3-4 tygodnie przed ślubem zrobić pierwszą  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Justyś:) maniak

|
Wysłany: Czw 5 Sie 2010, 16:42 Temat postu: |
|
|
tak, tak myśmy też byli miesiąc przed na pierwszej...nawet zabawnie było, proboszcz mówił coś o tym że trzeba chodzić do kościoła bo Jezus nie splajtował jeszcze... _________________
(...) żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kasiunka bywalec

|
Wysłany: Pią 6 Sie 2010, 8:55 Temat postu: |
|
|
my byliśmy wczoraj u spowiedzi taka date sam ksiądz na wyznaczył to była nasza pierwsza i jednocześnie ostatnia spowiedz przed slubem.
podobno to normalne ale prawie na wszystko reaguje płaczem juz mnie to denrwuje całe szczęście że moj kochany jest cały czas przy mnie i mnie wspiera;) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Pią 6 Sie 2010, 9:11 Temat postu: |
|
|
Rany Już Jutro!
A my musimy czekać jeszcze 4 tygodnie... Juz mi sie nie chce.... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
..::Nati::.. maniak

|
Wysłany: Pią 6 Sie 2010, 11:18 Temat postu: |
|
|
| ewqa04 napisał: | Kiewka ja spię, ale co to za sen - skoro budze sie co kilkanaście minut. Jestem potwornie zmęczona  |
u mnie już też stesik się zaczyna...ale śpie doskonale aż za dobrze...tak jak od kiedy pracuję czyli ok.2 lat nie zaspałam NIGDY do pracy,do szkoły także nie ,jestem osobą punktualną,to w tym tygodniu zdążyłam zaspać dwa razy w jednym tygodniu masakra,raz o pół godziny a raz o godzinę  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kasiunka bywalec

|
Wysłany: Pią 6 Sie 2010, 20:36 Temat postu: |
|
|
mama kazała mi sie na jutro dobrze wyspac ale jak to zrobic... przeciesz mi napewno nie sen teraz w głowie. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|