|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
violinist83 guru

|
Wysłany: Wto 3 Sie 2010, 8:55 Temat postu: |
|
|
My chodziliśmy na kurs "cotygodniowy" do Dominikanów i miałam ten sam kłopot. Ksiądz nie robił problemów z powodu 2 nieobecności - akurat miałam koncerty. Spotkania są z resztą wieczorem, wiec jeśli pracujesz normalnie, a nie tak jak ja, to nie musisz się martwić  _________________ Ślubowaliśmy 03.07.2010r
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Smużka maniak

|
Wysłany: Wto 3 Sie 2010, 9:48 Temat postu: |
|
|
Nie, nie pracuje normalnie. Stąd mój problem.
W tej chwili (sezon wakacyjny) pracuję jako psi fryzjer i dopasowuję się do klientów (zwykle mają czas tylko po pracy). Od września planuję wrócić do swojego zawodu - weterynarza, więc możliwe, że będę pracować nawet nocą (kliniki są czynne zwykle do 20-22 lub 24h na dobę). _________________ Ślub cywilny
Ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jungle Julia kandydat

|
Wysłany: Sro 4 Sie 2010, 19:56 Temat postu: |
|
|
straszna_dama dzięki za relację Teraz to już jestem zdecydowana, że też chcę tam się zapisać.
A poradnię kiedy macie? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Sro 4 Sie 2010, 20:36 Temat postu: |
|
|
Zapiszcie się, napewno nie będziecie żałować, my cały czas jesteśmy pod wrażeniem tych nauk. A z poradnią tez nam się udało, mamy dwa spotkania w przyszłym tygodniu  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Sro 11 Sie 2010, 18:08 Temat postu: |
|
|
Dopisuję: jesteśmy po pierwszym spotkaniu w poradni na Freta i znowu szczerze polecam każdemu. Miło, sympatycznie i konkretnie. Bez naciskania, narzucania ani specjalnego przekonania do metody. Kupiliśmy zeszyt ćwiczeń za 7 zł (nie musieliśmy za niego płacić) i w piątek mamy się stawić po raz drugi. Należy jednak dzwonić i umawiać się wcześniej, ja na sierpień zapisywałam nas w czerwcu. Trzeba mieć skończone nauki - w zaświadczeniu jest miejsce na pieczątki z poradni. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Smużka maniak

|
Wysłany: Sro 11 Sie 2010, 19:25 Temat postu: |
|
|
Dama, czy żeby zapisać się też trzeba mieć już nauki za sobą?
Zresztą może poczekam do nauk (za miesiąc) i wtedy będę pytać. Myślisz, że to ma sens? Do maja się powinniśmy wyrobić.
Choć się zastanawiam, czy nie iść do swojej parafii.
Kiedyś w necie widziałam pozytywne komentarze... Tylko były sprzed 3 lat.. więc wszystko się mogło zmienić. _________________ Ślub cywilny
Ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaja uzależniony

|
Wysłany: Sro 11 Sie 2010, 20:08 Temat postu: |
|
|
Nie trzeba mieć nauk za sobą, żeby iść do poradni. Informacja pewna. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Smużka maniak

|
Wysłany: Sro 11 Sie 2010, 20:15 Temat postu: |
|
|
Ale ja pytam o tą konkretną poradnię, a nie jakąkolwiek. _________________ Ślub cywilny
Ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaja uzależniony

|
Wysłany: Sro 11 Sie 2010, 20:20 Temat postu: |
|
|
Myślę, że to bez znaczenia. Pytałam o to samo Ojca Dominikanina z Krakowa i odpisał mi dzisiaj tak:
"Do poradni można iść w dowolnym czasie. Mały techniczny problem jest tylko taki, że po ukończeniu spotkań dajemy zaświadczenie ukończenia i tam jest miejsce na "podbicie" wizyty w poradni. Ale to jest do rozwiązania. Można albo mieć oddzielnie te papiery (żaden problem), albo umówić się na wpisanie w późniejszym czasie." _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Smużka maniak

|
Wysłany: Sro 11 Sie 2010, 20:50 Temat postu: |
|
|
Dzięki za inf.
Mi w sumie rybka, kiedy zrobimy tą poradnię.
Im później, tym więcej cykli będę miała ewentualnie do pokazania i omówienia.
W tym miesiącu testuję olej z wiesiołka i castagnus. Zobaczymy, czy poprawią mi śluz, bo nie mam co obserwować, tak mi się sucho zrobiło.  _________________ Ślub cywilny
Ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|