|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tomek80 początkujący

|
Wysłany: Pon 26 Lip 2010, 21:32 Temat postu: Lista Prezentów w Zaproszeniu na ślub |
|
|
Witajcie!
Mam do Was pytanie... co sądzicie o tym, aby do zaproszenia wkładać od razu listę prezentów? wiem że na zachodzie jest to popularne aby do zaproszeń dodawać listę lub jakiś odnośnik do takiej listy w necie. Sprawa wygląda na nowość w Polsce bo nie widać żeby ludzi pisali o tym, właściwie chyba tylko serwis CoNaSlub.pl proponuje takie rozwiązanie...
Jestem ciekaw waszego zdania bo razem z moim Kotkiem zastanawiamy się czy tak nie zrobić ... |
|
Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Wto 27 Lip 2010, 7:48 Temat postu: |
|
|
a mi się wydaje, że u nas to się nie sprawdzi. Pozatym ja bym wolała sama sobie wybrać takie potencjalne prezentu jak np mikrofala, robot kuchenny itd....uważam, że i dla gości i dla młodych pieniądze są najlepszym rozwiązaniem. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Smużka maniak

|
Wysłany: Wto 27 Lip 2010, 8:10 Temat postu: |
|
|
Reklama?
Nie, nie podoba mi sie taki pomysł.
\Nie chciałabym czegos takiego komuś dać, ani nie chciałabym czegos takiego dostać. _________________ Ślub cywilny
Ślub kościelny
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Julia321 początkujący

|
Wysłany: Pon 2 Sie 2010, 10:04 Temat postu: |
|
|
Jest dużo takich serwisów, co oferują taką usługę. Wystarczy tylko dobrze poszukać. Są serwisy co idą dalej, tj. np. listaslubna.net, można wybrać sobie prezenty od razu na tą listę. Co do tych bilecików, to dodają gratis.
Lepiej jest moim zdaniem wszystko załatwić kompleksowo w jednym miejscu.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Pon 2 Sie 2010, 13:50 Temat postu: |
|
|
Lista prezentów w zaproszeniu, a potem z braku konsultacji między stronami dwa odkurzacze, trzy ekspresy do kawy, cztery mikrofalówki  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|