|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Lady_S. guru

|
Wysłany: Czw 15 Lip 2010, 19:35 Temat postu: |
|
|
| moja mama zaręczyła się po 3 m-cach a po kolejnych trzech był już ślub,więc oni to mieli tempo ;D ale te 20 pare lat temu było inaczej ;D |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewelina1123 kandydat

|
Wysłany: Czw 15 Lip 2010, 20:19 Temat postu: |
|
|
No właśnie kiedyś było całkiem innaczej i jakoś tak lepiej:)
W naszym przypadku po 3 miesiącach zaręczyny i po 6 ślub...i wszyscy się łapią za głowy  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lady_S. guru

|
Wysłany: Pią 16 Lip 2010, 16:21 Temat postu: |
|
|
Nie ma to jak spontan! Rodzice tak szybko wszystko zorganizowali i są szczęśliwi  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Leala_87 bywalec

|
Wysłany: Pią 16 Lip 2010, 19:02 Temat postu: |
|
|
Ja uważam, że czas bycia ze sobą od poznania nie jest tak istotny jak to, by spotkać po prostu właściwą osobę, tę naszą drugą połówkę. Pamiętam jak koleżanka ze studiów wściekła się na wieść o moich zaręczynach. Ja i T. znaliśmy się niespełna 8 miesięcy, ona od czterech lat nie mogła usłyszeć od swojego chłopaka żadnej deklaracji. Tak więc to kwestia dojrzałości i pewności, że to TA osoba, a nie czasu "chodzenia" ze sobą. _________________ ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Nie 18 Lip 2010, 17:10 Temat postu: |
|
|
| Leala_87 napisał: | | Pamiętam jak koleżanka ze studiów wściekła się na wieść o moich zaręczynach. Ja i T. znaliśmy się niespełna 8 miesięcy, ona od czterech lat nie mogła usłyszeć od swojego chłopaka żadnej deklaracji. |
jak ja to uwielbiam.... znów mi się szwagier przypomniał  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
..::Nati::.. maniak

|
Wysłany: Pon 19 Lip 2010, 9:03 Temat postu: |
|
|
| MissIndependent napisał: | | Leala_87 napisał: | | Pamiętam jak koleżanka ze studiów wściekła się na wieść o moich zaręczynach. Ja i T. znaliśmy się niespełna 8 miesięcy, ona od czterech lat nie mogła usłyszeć od swojego chłopaka żadnej deklaracji. |
jak ja to uwielbiam.... znów mi się szwagier przypomniał  |
Jak szwagier tak zazdrości to czemu sam nie weźmie się do roboty ze swoim ślubem???nie rozumiem OCB  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto 20 Lip 2010, 17:17 Temat postu: |
|
|
mój szwagier nie zazdrości. natomiast tez widać było, że trochę sie wkurzył. po prostu z innego powodu. ogólnie takie reakcje osób trzecich na tak dobra nowinę mnie bardzo dziwią i często gniewają, jeśli muszę je odczuwać na własnej skórze. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnes22 uzależniony

|
Wysłany: Wto 20 Lip 2010, 19:10 Temat postu: |
|
|
Leala_87, mam identyczną sytuację, Mój ze mną zaręczył się po 10 miesiącach chodzenia, do dnia ślubu stuknie nam 2 lata, 7 miesięcy i 20 dni, natomiast moja koleżanka chodzi z chłopakiem już 5 lat i nadal się nie pobierają, jak usłyszała, że w przyszłym roku się pobieramy to przestała się do mnie odzywać, nawet życzeń wielkanocnych nie potrafiła odpisać. Ale Ja się tym nie przejmuje
Miss, tydzień przed Nami będziecie ślubować  _________________
"Kochać to znaczy dawać siebie całego drugiej osobie" |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro 21 Lip 2010, 20:37 Temat postu: |
|
|
przyjmując, że wszystko pójdzie zgodnie z planem  _________________