|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
mała żabka kandydat

|
Wysłany: Czw 15 Lip 2010, 21:06 Temat postu: |
|
|
| Lusilla napisał: | Kiedyś pewna aktorka powiedziała:
"Szczęście w miłości? To znaczy spotkać na swojej drodze kogoś odpowiedniego. A potem nie spotkać kogoś odpowiedniejszego."
Jak dla mnie to sedno sprawy  |
Ja właśnie spotkałam kogoś odpowiedniejszego...
i już nie powiem, że to ten jedyny. Teraz jest cudownie, ale nie wiem, jak będzie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Leala_87 bywalec

|
Wysłany: Pią 16 Lip 2010, 13:29 Temat postu: |
|
|
Skąd ja wiedziałam, że to "ten"? Spojrzałam na niego i zobaczyłam szczery uśmiech oraz dobro w oczach. Pomyślałam:"mogę zaufać temu facetowi, przy nim mogę być bezpieczna". _________________ ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnes22 uzależniony

|
Wysłany: Sob 17 Lip 2010, 7:34 Temat postu: |
|
|
[quote="mała żabka"] | Lusilla napisał: | Kiedyś pewna aktorka powiedziała:
"Szczęście w miłości? To znaczy spotkać na swojej drodze kogoś odpowiedniego. A potem nie spotkać kogoś odpowiedniejszego."
Leala_87
Skąd ja wiedziałam, że to "ten"? Spojrzałam na niego i zobaczyłam szczery uśmiech oraz dobro w oczach. Pomyślałam:"mogę zaufać temu facetowi, przy nim mogę być bezpieczna".[img][/img]
Ja tak samo uważam, wiem że mojej miłości mogę ufć, wiem, że mnie nie zawiedzie i że nie znalazłabym lepszego innego. _________________
"Kochać to znaczy dawać siebie całego drugiej osobie" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnes22 uzależniony

|
Wysłany: Sob 17 Lip 2010, 7:35 Temat postu: |
|
|
[quote="Agnes22"] | mała żabka napisał: | | Lusilla napisał: | Kiedyś pewna aktorka powiedziała:
Leala_87
Skąd ja wiedziałam, że to "ten"? Spojrzałam na niego i zobaczyłam szczery uśmiech oraz dobro w oczach. Pomyślałam:"mogę zaufać temu facetowi, przy nim mogę być bezpieczna".[img][/img] |
Ja tak samo uważam, wiem że mojej miłości mogę ufć, wiem, że mnie nie zawiedzie i że nie znalazłabym lepszego innego. _________________
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnes22 uzależniony

|
Wysłany: Sob 17 Lip 2010, 7:37 Temat postu: |
|
|
[quote="Agnes22"][quote="Agnes22"] | mała żabka napisał: | | Lusilla napisał: | Kiedyś pewna aktorka powiedziała:
Leala_87
Skąd ja wiedziałam, że to "ten"? Spojrzałam na niego i zobaczyłam szczery uśmiech oraz dobro w oczach. Pomyślałam:"mogę zaufać temu facetowi, przy nim mogę być bezpieczna".[img][/img] |
Ja tak samo uważam, wiem że mojej miłości mogę ufć, wiem, że mnie nie zawiedzie i że nie znalazłabym lepszego innego. Także po co testować, a życie i tak pokaże, trzeba żyć w kompromisie. _________________
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 695 Skąd: Aleksandrów Kujawski/Toruń
|
Wysłany: Nie 18 Lip 2010, 17:30 Temat postu: |
|
|
Wiem, i już. Nie potrafię zdefiniować, i sądzę, że nawet nie trzeba takich rzeczy określać  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Justyś:) maniak

|
Wysłany: Nie 18 Lip 2010, 17:52 Temat postu: |
|
|
Ja też wiem że nie ma nikogo odpowiedniejszego, wiem że to ten jedyny, wiem że choćby nie wiem jacy byli inni, ja kocham jego, jego zalety i wady, nawet to jak mnie wkurza, do miłości trzeba dojrzeć,mi to trochę zajęło,ale teraz wiem jak to jest czuć się szczęśliwym kiedy patrze w nocy jak śpi człowiek dla którego oddała bym wszystko.A najwspanialszym uczuciem na ziemi jest ciepło jego dłoni na mojej twarzy.I nie zamieniłam bym tego nawet na coś tysiąc razy cudowniejszego, bo cudowniejsze to może być dla kogoś innego, dla mnie on jest najcudowniejszy, jedyny, wyjątkowy.Kochać trzeba nie tylko sercem, ale przede wszystkim rozumem. _________________
(...) żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
San maniak

|
Wysłany: Sob 24 Lip 2010, 10:31 Temat postu: |
|
|
Codzienniena nowo się upewniam,z e to własnie ten jedyny. Jeżdzę do pracy na rowerze i wczoraj u nas padał deszce. Mój cudny Mężuś zrezygnował z przerwy tylko po to by mnei zaweźć do pracy. Jaki on kochany  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arek24 bywalec

|
Wysłany: Nie 25 Lip 2010, 20:08 Temat postu: |
|
|
ciekawe co to za aktorka była ? _________________ Kasia i Arek |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kasiula uzależniony

|
Wysłany: Nie 25 Lip 2010, 20:27 Temat postu: |
|
|
Ja też wiem,że to jedyny i niepowtarzalny. Bardzo się kochamy, kłócimy się również dosyć często ale zawsze idziemy spać w zgodzie Nie umiem wyobrazić sobie życia bez niego. Czasem jest lepiej czasem troszę mniej przyjemnie ale tylko przy nim czuję się naprawdę wyjątkowa  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|