|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
goodnight bywalec

|
Wysłany: Czw 10 Cze 2010, 19:36 Temat postu: |
|
|
| a tak z innej beczki - dziwi mnie że tytuł tego wątku wskazuje tylko na slub kościelny. Ja osobiście biorę cywilny i nie widze powodu by go pomijać lub wyrożniac koscielny. w większości sfer, chyba wszystkich oprocz religijnej i miejsca ślubu, są one podobne. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Czw 10 Cze 2010, 19:51 Temat postu: |
|
|
Temat założony był prawie rok temu, widać tamtą forumowiczkę interesowała właśnie ceremonia w kościele i tak zostało  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Pią 11 Cze 2010, 10:41 Temat postu: |
|
|
| goodnight napisał: | | a tak z innej beczki - dziwi mnie że tytuł tego wątku wskazuje tylko na slub kościelny. Ja osobiście biorę cywilny i nie widze powodu by go pomijać lub wyrożniac koscielny. w większości sfer, chyba wszystkich oprocz religijnej i miejsca ślubu, są one podobne. |
nie sądzę, żeby to było celowe działanie, by pomijać cywilny, a wyróżniac kościelny. dziewczyna akurat brała kościelny, nie pomyślała, żeby cywilny też wziąć pod uwagę. ale może rzeczywiście przyda się to poprawić, żeby potem ktoś nie założył takiego samego tematu co do ślubu cywilnego  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
goodnight bywalec

|
Wysłany: Pią 11 Cze 2010, 16:14 Temat postu: |
|
|
hej dzięki MissIndependent za ten wspaniały pomysł  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
emi0112 uzależniony

Dołączył: 11 Maj 2010 Posty: 763 Skąd: za górami za lasami.....
|
Wysłany: Pon 14 Cze 2010, 14:02 Temat postu: |
|
|
a mój pierścioneczek w dniu ślubu powędruje na serdeczny paluszek mojej lewej dłoni
za to po ślubie dołączy do obrączki na prawej dłoni  _________________
"Nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie."
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 695 Skąd: Aleksandrów Kujawski/Toruń
|
Wysłany: Nie 27 Cze 2010, 21:32 Temat postu: |
|
|
No też sądzę, że przed ślubem nalezy go przełozyć i tyle  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kiewka uzależniony

|
Wysłany: Pon 12 Lip 2010, 7:53 Temat postu: |
|
|
Zrobilam wczoraj manewr
W zeszlym roku mialam nie opalony paluszek pod pierscionkiem wiec zeby w tym roku nie wygladalo podobnie a na slubie nie odzanczalo sie miejsce po pierscionku, przelozylam go na lewa reke
I tak juz widze jasniejszy slad. Dobrze ze mam jeszcze 6 tygodni to sie wyrowna.  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dorotam guru

|
Wysłany: Pon 12 Lip 2010, 18:28 Temat postu: |
|
|
a ja nie miałam problemu. zaręczynowy noszę na środkowym palcu prawej ręki... i tam był w czasie ślubu obok doszła obrączka i teraz tworzą duet  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Piccolo kandydat

|
Wysłany: Sro 14 Lip 2010, 17:59 Temat postu: |
|
|
Ja nie biorę pierścionka na ślub. Po co mi będą łyse paluszki, a później tylko obrączka. Po co mam się obwieszać jakaś zwykle ckliwa nie jestem, zeby sobie przypominać o zaręczynach. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Milagros bywalec

Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 209 Skąd: woj. Zachodniopomorskie
|
Wysłany: Sro 18 Sie 2010, 19:08 Temat postu: |
|
|
Ja też noszę na środkowym palcu prawej ręki i tam też zostanie na ślub. _________________ ślub cywilny
ślub kościelny
[u |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|