|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Wto 22 Cze 2010, 16:20 Temat postu: |
|
|
| krolewnagnes napisał: | MissIndependent jesteś wielka       !(duchem oczywiście) |
mam ku temu spore wątpliwości jednak
| Cytat: | | i tak kochane na tydzień przed weselem zmieniliśmy paterę do torta na taką jaką chce D... dodatkowo...zmienił trochę dekoracje na torcie...sam!! bo mu się spodobało na obrazku |
jeju, przypomina mi to Jacka czasami. oczywiscie, jak nagle sie budzi z letargu. tak często się zachowuje. ale ja mogę się wkurzyć, bo wiecie... jak człowiek wiekszość rzeczy załatwia samemu to potem wchodzi w krew. na koniec Jacek przyjdzie i zacznie mi wszystko zmieniać, bo to i to mu nie pasuje, a mnie krew zaleje no bo jak... tu mam sama załtwiać, a on na ostatni gwizdek mi to zmienia?? o nie, nie....
| Cytat: | | hmmm, nie wiem jak Wy Dziewczyny, ale ja nigdy nie miałam planu swojego ślubu, jako mała dziewczynka. |
ja też nie. zanim się nie zaręczyłam to nawet nie lubiłam tego tematu. nie wiedziałam nawet kiedy i czy na pewno wyjdę za mąż. po prostu nie widziałam siebie w tej roli. natomiast potem pewne rzeczy przyszły tak naturalnie, że ma byś tak i tak, to i to i nie inaczej. taki nagły błysk. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Piccolo kandydat

|
Wysłany: Sro 7 Lip 2010, 7:18 Temat postu: |
|
|
Mnie to denerwuje bo narzeczony się zachowuje jakby go to w ogóle nie obchodziło. Mówi, że coś zrobi w środę a robi to w następny poniedziałek jeszcze jak ja go
Ja nie powiem, lubię przygotowania do naszego ślubu. Ale czasem chciałabym, żeby razem ze mną usiadł i coś ustalił. Brakuje mi tego. A jak mu zwrócę uwagę to może na dwa dni jest lepiej. No cóż, zbyt wylewny to on nie jest, ale czasem.... eh.
A najbardziej mnie wkurza jak ja coś załatwię, a on przyjdzie i mi to zjedzie Zaraz go ustawiam do pionu  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
e-nina guru

|
Wysłany: Pią 9 Lip 2010, 14:50 Temat postu: |
|
|
a moje kochanie to chyba jest ideałem w tym temacie,oboje załatwiamy sprawy związane z uroczystością ale u nas czesciej dziala to tak ,że ja o czym wspominam a On robi mi niespodzianke i tylko informuje że cos wlasnie zrobil lub załatwił,tak właśnie bylo wczoraj kiedy na 9 miesiecy przed slubem załatwił autko które nas zawiezie do Kosciołka  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lady_S. guru

|
Wysłany: Pią 9 Lip 2010, 15:12 Temat postu: |
|
|
Jak przeżywa? Ostatnio praktycznie w ogóle nie przeżywał. Wszystko ja i ja. Dwa tygodnie temu tymi przygotowaniami i załatwianiem różnych spraw byłam po prostu wykończona,przytłoczona i wszystko i wtedy miałam ogromną ochotę rozebrać go do naga, związać porządnie sznurami i wydepilować moim depilatorem,żeby go tak bardzo i to bardzo bolało jak mnie kiedy sobie odpuszczę golenie nóg nim i po kilkakrotnym odroście włosów po zwykłej maszynce powracam do tego przeklętego urządzenia. Normalnie czasami człowieka szlag trafia,ale ostatnie pare dni wziął się w garść i zaczął się przejmować nawet i myśli o sprawach organizacyjnych. Więc póki co odpuszczę sobie ten depilator.. ale jak tylko znowu będzie mnie denerwował to kto wie co wtedy zrobię....  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dorotam guru

|
Wysłany: Pią 9 Lip 2010, 17:53 Temat postu: |
|
|
dobreeee
moje kochanie też długo nie bardzo się poczuwało do organizacji...
czasami też miałam ochotę walnąć to wszystko..
ale ...stwierdziłam,że bynajmniej mogę robić po swojemu. pokazywałam mu tylkodo akceptacji co jest. przy koncu...zwrot w jego zachowaniu był ogromny. i przed jak i zaraz po ślubie moje kochanie robiło wszystko ze mną  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
..::Nati::.. maniak

|
Wysłany: Pią 9 Lip 2010, 21:35 Temat postu: |
|
|
dokładnie faceci się poprostu później budzą heh jak już jest naprawde blisko do ślubu jak już czują jego odech za plecami,że to zaraz,a tak to mają zawsze na wszystko duużo czasu... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Sob 10 Lip 2010, 21:46 Temat postu: |
|
|
faceci są niereformowalni. czasami trzeba samej po cichu coś załatwić, bo oni nie zaczają  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dorotam guru

|
Wysłany: Sob 10 Lip 2010, 22:23 Temat postu: |
|
|
mój mąż od czasu przedślubnego mnie zadziwia...
normalnie w pełni zorganizowany facet... ale dobrze,że mu jeszcze zapal nie minął... bo na remont w sam raz  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gabi8_9 maniak

|
Wysłany: Wto 13 Lip 2010, 19:10 Temat postu: |
|
|
A moje Kochanie dzielnie znosi nasze przygotowania! !
Co w naszym wypadku nie jest łatwe ja w Irlandii on w Polsce ale jest internet i moje Kochanie które dostaje ode mnie wskazówki zamawia a szczegóły ustalamy jak jestem na miejscu ! _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dorotam guru

|
Wysłany: Wto 13 Lip 2010, 20:40 Temat postu: |
|
|
oooo my też w irlandii a gdzie jesteś? _________________
 |