Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Pierwszy Taniec
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 102, 103, 104 ... 189, 190, 191  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Stefcia
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 1 Lip 2010, 17:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie znoszę miksów, dla mnie psują piekno piosenki- dlatego na pewno nie zdecyduję się na to.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Piccolo
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 7 Lip 2010, 8:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja nie chcę takich wyskoków, ze sie płyta zacina i takieś tańce wygibańce. Oklepane to jest a później na youtube się można zobaczyć Confused
My bedziemy normalnie przytuleni do jakiejś wolnej piosenki, ale jeszcze nie wiem jakiej. Tysiące propozycji, przesłuchanych kawałków i jakoś nic nam nie pasuje. I nie będziemy udawać, że umiemy tańczyć skoro nie umiemy język A narzeczony to już wcale język
guru
guru

PostWysłany: Sro 7 Lip 2010, 9:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a my tańczyliśmy do naszego Mesajaha- Każdego Dnia uśmiech Very Happy chociaż do ostatniej chwili nie było to pewne ...
jakoś dwa dni przed wyszła propozycja Lady Pank... Zamienię Każdy oddech
ale za nic w świecie nam nie wychodziło tanczenie do niej... ( moje kochanie też z tańcem na bakier) i tak..w pt wieczorem wróciliśmy z piwka ze znajomymi.. i stwierdziliśmy,że jednak Mesajah.zgraliśmy go na płytkę dla orkiestry, przetańczyliśmy go 3 razy. mój D po piwkach miał ruchy coraz lepsze... i okazałao się ,że wyszła nam z tego całkiem fajna choreografia.. uśmiech a miało być tylko przytulańce Very Happy
rano w sobotę jeszcze parę razy zatańczyliśmy..potem na błogosławieństwie w domu daliśmy orkiestrze płytkę i na weselu był Mesajach i biorąc pod uwagę nasze..szczególnie mojego męża zdolności taneczne..to wyszło..super wesoły nawet parę osób pytało ile ćwiczyliśmy oczko a my jesteśmy szczęliwi,że mieliśmy NASZĄ piosenkę , zupełnie nieoklepaną uśmiech

Powrót do góry
Liziii
guru
guru

PostWysłany: Sro 7 Lip 2010, 9:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Piccolo, a nie macie jakiejs "swojej piosenki"? Przeciez to nie musi byc koniecznie jedna z obecnie popularnych piosenek na pierwszy taniec, jak np ta Pauli..
A moze cos typowo o milosci, jakis sztandarowy utwor?
np
Roxette - Listen to Your Heart
POLSKIE:
Stok - Tylko ty kochanie
Ktarzyna Groniec - Dzięki za miłość
Natalia Kukulska - Zakochani
Natalia Kukulska + Piasek - Jesteś blisko mnie
Human - Tak kochać tylko ciebie
Kancelaria - Zabiorę cię
Mafia - Imię deszczu
Krzysztow Krawczyk - Bo jesteś ty
Sumptuastic - Dla ciebie
Sumptuastic - Kołysanka
Sumptuastic - Niebo bez ciebie
Sumptuastic - O tobie
Farba - Chcę tu zostać

NIEPOLSKIE:
Metallica - Nothing else matters
Umberto Tozzi - Ti amo
Mark`Oh - Because i love you
Celine Dion - Because You Love Me
Elton John - Can You Feel The Love Tonight
Garou - Je n'attendais Plus q
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 7 Lip 2010, 14:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przesłucham te piosenki z listy uśmiech dziękuję za podpowiedzi Very Happy
moderator
moderator

PostWysłany: Sro 7 Lip 2010, 18:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

gdzieś na forum widziałam spis polskich piosenek o miłości...ja tam z nigo skorzystałam i bardzo się przydał lol

Powrót do góry
grancover
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 9 Lip 2010, 9:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Młodzi na pierwszy taniec najczęściej wybierają piosenki "Chcę tu zostać, Zabiorę Cie właśnie tam, Prócz Ciebie nic", Przetańczyć z Tobą chcę, Z Tobą chcę oglądać świat" ale ostatnio chyba największą furorę robi "Od dziś (Paulla)"...

Osobiście jednak ośmielę się zaproponować np. "The Time Of My Life - Dirty Dancing". Jak na mój skromny gust jest to jeden z bardziej ponadczasowych i bardzo nastrojowych utworów, uwieńczających tą wyjątkową chwilę, a przy tym ani za wolny ani za szybki, taki w sam raz Smile
Pozdrawiam i gorąco polecam nasz zespół Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
dorotam
guru
guru

PostWysłany: Pią 9 Lip 2010, 10:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ojjj polecając piosenkę,która jest tak prawie oklepana weselnie (nie mówię,że brzydka...bo mi się bardzo podoba) nie zrobiłeś za ciekawej reklamy sobie oczko

ja tam twierdzę,że orginalna to taka,że do tej pory nikt się na weselu z nią nie spotkał. Cool

Powrót do góry
grancover
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 9 Lip 2010, 11:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie twierdzę że jest to piosenka oryginalna, po prostu bardzo mi się podoba i uważam że jest bardziej nastrojowa i wyjątkowa niż oklepane "Chcę tu zostać", ale oczywiście to tylko moje skromne zdanie... kwestia gustu Wink

Nie zamierzamy się reklamować proponując wyszukane piosenki na pierwszy taniec, bo to tak naprawdę bardzo indywidualna sprawa.

Możemy co nieco zaproponować (znalazłoby sie również kilka bardzo oryginalnych pozycji), jednak jako zespół zawsze dostsosowujemy do życzeń klienta!

Pozdrawiam Wink

Ostatnio zmieniony przez grancover dnia Pią 9 Lip 2010, 11:05, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Stefcia
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 9 Lip 2010, 11:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fajnie mieć coś oryginalnego, ale z drugiej strony czy to jest najważniejsze? Jesli jakas piosenka jest dla młodych ważna, kojarzy im się z pięknymi chwilami, lubią ją, to czy jest ważne, że inni również mieli ją na swoim weselu?

U nas na przykład taką piosenką jest "Wielka miłość" Krajewskiego- tak, sztandarowy utwór na pierwszy taniec, ale dla nas przypomina chwile, gdy tańczyliśmy przy tym przy świetle księżyca, a M śpiewał to dla mnie lub kiedy w deszczu również tańczyliśmy przy tym. Czy trzeba rezygnować, tylko dlatego, że często pojawia sie na innych weselach, mimo że mamy piękne wspomnienia?
Inna sprawa, że nie jest pewne, czy ją weźmiemy, ale to raczej dlatego, ze do walca za wolna, kwestia jest otwarta.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 102, 103, 104 ... 189, 190, 191  Następny
Strona 103 z 191

Skocz do: