|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
arek24 bywalec

|
Wysłany: Wto 29 Cze 2010, 21:08 Temat postu: |
|
|
| MissIndependent napisał: | w życiu bym nie przywaliła kobiecie za przespanie się z mom facetem. jest wolna, jakby nie było może sobie robić co jej się żywnie podoba. powody mnie nie obchodzą. ale z niego pewnie zostałaby mokra krwawa miazga jak ktoś ma zobowiazania to powinien się ich trzymać. |
no dokładnie mam taki sam pogląd, tym bardziej że mogłaby nie wiedzieć że facet zajęty  _________________ Kasia i Arek |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 695 Skąd: Aleksandrów Kujawski/Toruń
|
Wysłany: Wto 29 Cze 2010, 21:10 Temat postu: |
|
|
Wkurzyłabym się pewnie na babę, ale tu bardziej istotna jest z mojego punktu widzenia rola mojego faceta! To on jest moim mężem i powinien pilnować się i swojego rozporka, jej moralność, potrzeby czy charakter to nie moja broszka. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
alligatorka kandydat

|
Wysłany: Czw 1 Lip 2010, 10:48 Temat postu: |
|
|
No dokładnie, moja koleżanka właśnie trafiła na takie babsko.
Młoda rozwódka z dzieckiem próbowała poderwać jej męża - razem pracują.
Najgorsze,że ta podrywaczka dobrze ją zna, była dla niej miła itp. a za plecami zapraszała tego męża na kawę do domu, oczywiście bez niej. Na szczęscie ten mąż wszystko jej opowiedział. Wydzwaniała do niego po pracy, że z kranu jej cieknie itp szukała pretekstu żeby do niej przyszedł |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ART. DECO JUBILER gaduła

|
Wysłany: Czw 15 Lip 2010, 14:10 Temat postu: |
|
|
| Nie wiem jak zdesperowaną trzeba być, żeby tak postąpić. Niektóre zachowania nie mieszczą mi się po prostu w głowie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
monik@ bywalec

|
Wysłany: Wto 31 Sie 2010, 16:01 Temat postu: |
|
|
kurczę ja jeszcze przed ślubem mam podobny problem. Była dziewczyna mojego faceta postanowiła że przypomni nam o swojej obecności. kilka miesięcy temu zaczęła do niego pisać smsy, dzwonić, opowiadać o swoich problemach... Dlaczego to robi? Bo jej facet zostawił ją z dzieckiem i chyba znowu zaczęła mieć ochotę na mojego narzeczonego. Na szczęście mój N nie chce mieć z nią już nic wspólnego.  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ART. DECO JUBILER gaduła

|
Wysłany: Pon 13 Wrz 2010, 20:14 Temat postu: |
|
|
| Dziewczyna zobaczyła, że Twój narzeczony już poważnie myśli o życiu, chce założyć rodzinę, więc pewnie zamarzyła, żeby założył tę rodzinę z nią i jej dzieckiem. Bezczelna dziewczyna. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
netii23 bywalec

|
Wysłany: Czw 22 Gru 2011, 8:35 Temat postu: |
|
|
no to ładnie ;/ _________________

Ostatnio zmieniony przez netii23 dnia Czw 29 Gru 2011, 10:37, w całości zmieniany 2 razy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
serduszkox guru

|
Wysłany: Czw 22 Gru 2011, 11:11 Temat postu: |
|
|
Wszystko fajnie tylko co to ma wspólnego z noszeniem obrączki ? _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Symfonia uzależniony

|
Wysłany: Pią 23 Mar 2012, 12:31 Temat postu: |
|
|
Uważam, że obrączki powinny być dwie. Zwyczaj taki by się nimi wymienić podczas ślubu, a potem? Potem to już indywidualna sprawa każdego z nas. Moja koleżanka nie nosi obrączki - bo jej przeszkadza w pracy. A jak ma tak nosić, ściągać i znowu zkładać to prędzej czy później by ją zgubiła więc trzyma ją bezpiecznie w domu Ja tak teraz mam z zaręczynowym. Nie raz zostawiłam go na szafce czy toaletce zajmując się domem czy nosząc do pracy. Tak więc teraz wkładam go tylko na wyjścia
A co do postu monik@ no to nie dziwię się tej dziewczynie, że czuje dyskomfort.
Nie musi go kochać by czuć się niekomfortowo. Ty zapewne czułabyś to samo gdyby ojciec Twojego dziecka brał ślub z inną. Nawet gdybyś już go nie kochała. Wiele Pań i Panów tak reaguje. Wszyscy ex są i będą częścią życia/wspomnień osoby z którą kiedyś byli. Teraz jest nowy związek, nowa miłość,,, ale przeszłości nie wykreślisz. Pięknych wspomnień też. A takowe napewno były. A tym bardziej, że jest dziecko.
monik@ Ty jesteś z nim, kochacie się i weźmiecie ślub, a wiążąc się z mężczyzną z dzieckiem musisz liczyć się z tym, że w Waszym życiu raz po raz będzie się pojawiać i jego matka. A to, że czasem się odezwie prosząc o pomoc nie znaczy, że chce odbić Ci faceta No chyba, że faktycznie wciąż go kocha, albo tak jej się wydaje. Śluby byłych mimo wszystko są ciężkie przez wzgląd na wspomnienia. A one czasem portafią zmylić i człowiek mysli, że to wciąż to... Wiem co piszę... Moja koleżanka też szalała na wieść o ślubie byłego i nie ważne kto kogo rzucił. Jak już doszło do ślubu dotarło do niej, że to tylko echo wspomnień. Wspomnień, które zostają choć oboje mają już własne rodziny. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Krzysztof1988 gaduła

|
Wysłany: Czw 3 Maj 2012, 11:44 Temat postu: |
|
|
Ja też będę nosił obrączkę. Bo nie widzę żadnych argumentów by jej nie nosić.
Jedynie nie będę nosił w pracy bo przepisy BHP nie pozwalają. Jestem elektrykiem i w razie porażenia by było nie ciekawie z palcem. Po drugie bym w szybkim tempie ją zniszczył.
Więc w po za pracą tak, w pracy nie.
Znam taką osobę żonatą która nie nosi obrączki bo jak powiedziała "Nie będę sobie robić wstydu". Pierwsza myśl co mi przyszła na myśl po tych słowach to "Żonate dziecko". Nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|