|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Wto 18 Maj 2010, 16:18 Temat postu: |
|
|
| ART. DECO JUBILER napisał: | | Naprawde nie rozumiem mężczyzn którzy nie noszą obrączek.. Rozumiem,ze do pracy nie trzeba jej zakładac,tym bardziej jeśli moze się zniszczyc,ale na codzień czemu nie?? To nie jest zadna ujma,a wręcz powód do dumy. |
Ale praca jest przecież właśnie na codzień Ja myślę, że mężczyźni "nienoszący" robią to z wygody, nie z ujmy. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Wto 18 Maj 2010, 18:07 Temat postu: |
|
|
Mój przyszły mąz podkreśla, że obrączke będzie nosił z duma i nie może sie tego doczekać I z calą pewnością nie jest w tym wyjątkiem  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Pią 21 Maj 2010, 10:53 Temat postu: |
|
|
| ART. DECO JUBILER napisał: | | Naprawde nie rozumiem mężczyzn którzy nie noszą obrączek.. Rozumiem,ze do pracy nie trzeba jej zakładac,tym bardziej jeśli moze się zniszczyc,ale na codzień czemu nie?? To nie jest zadna ujma,a wręcz powód do dumy. |
tak jak zauważyła straszna_dama praca jest na codzień, a ja dodam, że niektórzy mężczyźni spedzają w niej 12h. jeśli jest to praca, gdzie obrączka może szybko isę zniszczyć, i to dostłownie zniszczyć, to ja takiego mężczyznę rozgrzeszam. jak dla kogoś to ujma to od razu widać, bo nie tylko nie nosi obrączki, ale i ma problemy z przyznaniem się, że jest po ślubie. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jungle Julia kandydat

|
Wysłany: Nie 13 Cze 2010, 21:12 Temat postu: |
|
|
Chciałabym, żeby mój przyszły mąż nosił obrączkę, ale praca może mu na to nie pozwolić, bo albo ją zniszczy albo zgubi, bo będzie ciągle zdejmował  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Justii maniak

|
Wysłany: Wto 15 Cze 2010, 9:57 Temat postu: |
|
|
...
Ostatnio zmieniony przez Justii dnia Czw 19 Maj 2011, 20:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Iluan kandydat

|
Wysłany: Sro 16 Cze 2010, 16:14 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem skoro już są te obrączki nie tylko dla kobiet a też dla mężczyzn to powinni je nosić.
Mój znajomy nosi nawet do pracy choć pracuje w budowlance
Mój przyszły teść nosi tylko od święta, ale to dlatego, że ma uczulenie na złoto. Od początku nie mógł nosić.
Mam nadzieję, że nie jest to dziedziczne.
Na dzień dzisiejszy mówi, że będzie nosił obrączkę z dumą i honorem  _________________ "Mężczyźni pragną zawsze być pierwszą miłością kobiety.
Kobiety zawsze pragną być ostatnim romansem mężczyzny."
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ART. DECO JUBILER gaduła

|
Wysłany: Pon 21 Cze 2010, 12:58 Temat postu: |
|
|
| A ja słyszałam, że faceci z obrączką są "smakowitym kąskiem" dla panien, bo są symbolem ustabilizowanego życia, jakiego one właśnie szukają. Ale to nie zmienia faktu, że jestem za tym, żeby facet nosił obrączkę non stop. A mówiąc, że może ją zdejmować do pracy, to niestety, nie wszyscy pracują przy biurku i w niektórych przypadkach noszenie obrączki nie jest wskazane, chodziło mi o ten aspekt. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
emi0112 uzależniony

Dołączył: 11 Maj 2010 Posty: 763 Skąd: za górami za lasami.....
|
Wysłany: Pon 21 Cze 2010, 14:36 Temat postu: |
|
|
mój R będzie nosił obrącze ale od czasu do czasu będzie ją zdejmował przy pracy żeby się nie zniszczyła przy murowaniu, gipsowaniu itp.
mi to pasuje i sama go do tego zachęcałam _________________
"Nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie."
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ART. DECO JUBILER gaduła

|
Wysłany: Czw 15 Lip 2010, 14:00 Temat postu: |
|
|
No i właśnie o taką pracę typu murowanie i gipsowanie mi chodziło Rzeczywiście szkoda w takich sytuacjach obrączki, bo można ją bardzo porysować. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gabi8_9 maniak

|
Wysłany: Czw 15 Lip 2010, 18:47 Temat postu: |
|
|
W zależności jaką pracę mężczyzna wykonuje tak czesto powinien nosić obrączkę tu już nie chodzi tylko o zniszczenie ale również o jej zgubienie! !
Ja mam przykład na moim bracie!!!Moja bratówka od dnia ślub wychodziła z założenia że ma w niej chodzić on świadomy tego jaką ma prace(między innymi smary wchodziły tam w gre ) nie za bardzo był za jej noszeniem no ale kobieta się tak upierał więc dla świętego spokoju nosił !
A koniec końców dwa i pół miesiąca po ślubie zgubił ją !i to dopiero uświadomiło jego żonie że miał rację,ale było już za późno  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|