|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ART. DECO JUBILER gaduła

|
Wysłany: Wto 18 Maj 2010, 16:12 Temat postu: |
|
|
A trafił w gust??  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mademoiselle gaduła

|
Wysłany: Sro 19 Maj 2010, 11:26 Temat postu: |
|
|
ja mam dwa - jeden dostałam, że tak to nazwę "zastępczo" - srebrny z cyrkoniami jest śliczny! I powiedziałam, że innego już nie chcę, ale za tydzień gdzieś będzie ten dla mnie już właściwy robiony zamówienie, bo Pani w Aparcie powiedziała, że muszą zrobić taki mały rozmiar, bo nie mają na stanie hihi
ciekawe, co wybrał
wybierał wszystko sam tak więc skoro mu się udało z pierwszym to i z drugim pewnie też  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pietruszka początkujący

|
Wysłany: Pią 21 Maj 2010, 11:50 Temat postu: |
|
|
Mi również pierścionek wybrał narzeczony.
Pierścionek jest śliczny, oryginalny i w idealnym rozmiarze.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jungle Julia kandydat

|
Wysłany: Nie 6 Cze 2010, 20:55 Temat postu: |
|
|
Pierścionek wybrał mój narzeczony. Wcześniej co jakiś czas podpytywał mnie jakie mi się podobają. I w końcu wybrał idealny  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
goodnight bywalec

|
Wysłany: Czw 10 Cze 2010, 2:12 Temat postu: |
|
|
===================
Ostatnio zmieniony przez goodnight dnia Wto 1 Lis 2011, 14:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Justii maniak

|
Wysłany: Wto 15 Cze 2010, 9:57 Temat postu: |
|
|
...
Ostatnio zmieniony przez Justii dnia Czw 19 Maj 2011, 19:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Iluan kandydat

|
Wysłany: Sro 16 Cze 2010, 16:10 Temat postu: |
|
|
Ja od czasu do czasu pokazywałam pierścionki, które mi się podobają, ale całkowicie polegam na Jego guście (ma całkiem dobry skoro wybrał mnie ) i sam wybierał  _________________ "Mężczyźni pragną zawsze być pierwszą miłością kobiety.
Kobiety zawsze pragną być ostatnim romansem mężczyzny."
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
karolinaN kandydat

|
Wysłany: Czw 17 Cze 2010, 11:58 Temat postu: |
|
|
a my poszliśmy razem- bo w sumei żyjemy mieszkamy razem od 3 lat, trudno w to uwierzyć, ale własciwie nic ważniejszego jeszcze nie zrobiliśmy "oddzielnie"...... ja nawet chciałam,żeby sam wybrał, ale może dobrze się stało  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
krolewnagnes kandydat

|
Wysłany: Czw 17 Cze 2010, 18:16 Temat postu: .. |
|
|
Pierscionek wybierałam ja - tzn pokazałam które egzemplarze mi sie podobają,a który ostatecznie wybierze to byla tajemnica.
Ale zrobil na zamowienie miks dwoch ktorymi bylam najbardziej zachwycona  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
E-kwiaty gaduła

|
Wysłany: Czw 17 Cze 2010, 21:36 Temat postu: |
|
|
| A ja zdam się na gust mojego mężczyzny, wiem, że niby to ja mam nosić pierścionek i mnie ma się podobać, ale jeśli to On go wybrał, to tak, jakbym nosiła część Jego. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|