|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ruda87 guru

|
Wysłany: Czw 11 Mar 2010, 23:26 Temat postu: |
|
|
pewnie nie jest łatwo drugi raz zaufać tak mężczyźnie, żeby brać znowu ślub.... ale jak widać czasem warto  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kathleen maniak

|
Wysłany: Pią 12 Mar 2010, 10:21 Temat postu: |
|
|
hihi :p A mnie nikt nie przebije, bo my poznaliśmy się w Kościele On był lektorem i całą mszę na niego patrzyłam W ogóle nie mogłam się skupić. Po jakimś czasie udało mi się go poznać osobiście I to było już prawie 10 lat temu ;p

Ostatnio zmieniony przez Kathleen dnia Pią 17 Wrz 2010, 0:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lucyyy początkujący

|
Wysłany: Sob 3 Kwi 2010, 21:53 Temat postu: |
|
|
Każdy na swój sposób myśli, że jego historia jest naj (ach ta słodka subiektywność )
Moja jest niezwykle zakręcona i długo bym mogła pisać, więc skrócę tylko to samej pierwszej randki (w końcu taki temat ).
Ponad dwa lata po naszym pierwszym spotkaniu i długiej przerwie w kontaktach, uznaliśmy że musimy się znowu spotkać, więc... poleciałam do Paryża Spędziliśmy tam słodki weekend tylko we dwoje. Całymi dniami spacerowaliśmy (czy wręcz błądziliśmy) po Paryżu, wieczorem wcinaliśmy nasze ulubione sushi i śmialiśmy się z tego jak się poznaliśmy.
Po powrocie postanowiliśmy zostać parą i teraz cieszę się, że zaryzykowałam spotkanie z (na dobrą sprawę) obcym człowiekiem, daleko w obcym kraju
W życiu nie byłam szczęśliwsza i bardziej zakochana. Jak to mon cheri zawsze powtarza, jesteśmy jak dwie połówki |
|
| Powrót do góry |
|
 |
iwonaryki kandydat

|
Wysłany: Sro 7 Kwi 2010, 14:20 Temat postu: |
|
|
My to poznaliśmy się przez ....... ogłoszenie matrymonialne które przeczytałam i zapisałam w notatniku i tak się zastanawiałam czy do tego mężczyzny napisać czy mnie nie zrani..nie skrzywdzi nie zostawi a byłam po przejściach i samotnie wychowywałam i wychowuje według prawa swojego syna z poprzedniego związku ale co do tematu ... tak pisaliśmy i pisalismy ze sobą aż w końcu pod koniec lipca się zdecydowaliśmy na spotkanie i tak od tego spotkania naszego pierwszego aż do dziś na zawsze do samej śmierci będziemy tak zawsze razem  _________________ Synek 15.12.2004.r Córeczka 04.05.2011.r
Córeńka 20.05.2012.r .
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Srebrna Łań kandydat

|
Wysłany: Sro 21 Kwi 2010, 13:55 Temat postu: |
|
|
A ja poznałam się ze Swoim, na pewnym portalu internetowym... na początku podchodziłam do tej znajomości z dystansem, ale jak go pierwszy raz zobaczyłam to od razu coś zaiskrzyło w sumie u nas poszło bardzo szybko, tydzień rozmów na gg, pierwsze spotkanie, a do tygodnia byliśmy już parą mam nadzieję, że już do końca życia  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Helgha uzależniony

|
Wysłany: Sro 9 Cze 2010, 21:18 Temat postu: |
|
|
Moja ,w zasadzie nasza historia jest jak z ckliwej bajki. Pięć lat temu w środku upalnego lata siedziałam na szczycie Toszeckiej wierzy zamkowej i przyszedł do mnie prawdziwy rycerz i się mnie ładnie zapytał ,czy nie chciała bym być jego dziewczyną ...
...a teraz ,w grudniu zostanę jego żoną  _________________
[url=http://www.weddingcountdown.com]
[/url] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gabiczek kandydat

|
Wysłany: Sro 9 Cze 2010, 22:39 Temat postu: |
|
|
Mój M znalazł mnie... na ulicy Szłam sobie, nagle przystojny brunet popatrzył na mnie z uśmiechem i już. W żołądku motyle, w głowie szum, skowronki. Zagadaliśmy i jesteśmy razem już tyle latek:)
Teraz ślub. Jupi  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maniutka kandydat

Dołączył: 06 Cze 2010 Posty: 18 Skąd: Nowa Schodnia( Opolskie)/NL
|
Wysłany: Czw 10 Cze 2010, 20:12 Temat postu: |
|
|
My się poznaliśmy przez przypadek i przez koleżankę akurat szłyśmy do baru a on jechał z poprawin z dziewczyna, dodam że ja tez miałam chłopaka wtedy. Jedna myśl którą zapamiętam to jak sobie pomyślałam ciekawe jak on całuje trochę głupie, ale... od tego się zaczęło i tak minęło prawie 4 lata. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Czw 10 Cze 2010, 20:46 Temat postu: |
|
|
Piękne opowieści dziewczyny. Miło poczytać takie miłosne historie  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Czw 10 Cze 2010, 21:37 Temat postu: |
|
|
bojciu a moja historiia to chyba nie ma w sobie ni kszty romantyzmu. Poznaliśmy sie w pracy, ja wtedy miałam kogoś (5 lat), ale tak się jakoś pokomplikowała, że po pół roku pracy w PUP (bo tam razem pracowaliśmy) rozstałam się z byłym i właściwie natychmiast zaczęłam spoykać się z Piotrkiem  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|