Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

tak to się zaczęło
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 33, 34, 35  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pierwsza randka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ruda87
guru
guru

PostWysłany: Czw 11 Mar 2010, 23:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pewnie nie jest łatwo drugi raz zaufać tak mężczyźnie, żeby brać znowu ślub.... ale jak widać czasem warto Cool
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kathleen
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 12 Mar 2010, 10:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hihi :p A mnie nikt nie przebije, bo my poznaliśmy się w Kościele uśmiech On był lektorem i całą mszę na niego patrzyłam Smile W ogóle nie mogłam się skupić. Po jakimś czasie udało mi się go poznać osobiście uśmiech I to było już prawie 10 lat temu ;p

Ostatnio zmieniony przez Kathleen dnia Pią 17 Wrz 2010, 0:02, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Lucyyy
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sob 3 Kwi 2010, 21:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Każdy na swój sposób myśli, że jego historia jest naj (ach ta słodka subiektywność Wink )

Moja jest niezwykle zakręcona i długo bym mogła pisać, więc skrócę tylko to samej pierwszej randki (w końcu taki temat język ).

Ponad dwa lata po naszym pierwszym spotkaniu i długiej przerwie w kontaktach, uznaliśmy że musimy się znowu spotkać, więc... poleciałam do Paryża uśmiech Spędziliśmy tam słodki weekend tylko we dwoje. Całymi dniami spacerowaliśmy (czy wręcz błądziliśmy) po Paryżu, wieczorem wcinaliśmy nasze ulubione sushi i śmialiśmy się z tego jak się poznaliśmy.

Po powrocie postanowiliśmy zostać parą i teraz cieszę się, że zaryzykowałam spotkanie z (na dobrą sprawę) obcym człowiekiem, daleko w obcym kraju uśmiech
W życiu nie byłam szczęśliwsza i bardziej zakochana. Jak to mon cheri zawsze powtarza, jesteśmy jak dwie połówki
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość MSN Messenger
iwonaryki
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 7 Kwi 2010, 14:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My to poznaliśmy się przez ....... ogłoszenie matrymonialne które przeczytałam i zapisałam w notatniku i tak się zastanawiałam czy do tego mężczyzny napisać czy mnie nie zrani..nie skrzywdzi nie zostawi a byłam po przejściach i samotnie wychowywałam i wychowuje według prawa swojego syna z poprzedniego związku ale co do tematu ... tak pisaliśmy i pisalismy ze sobą aż w końcu pod koniec lipca się zdecydowaliśmy na spotkanie i tak od tego spotkania naszego pierwszego aż do dziś na zawsze do samej śmierci będziemy tak zawsze razem Very Happy

Powrót do góry
Srebrna Łań
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 21 Kwi 2010, 13:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja poznałam się ze Swoim, na pewnym portalu internetowym... na początku podchodziłam do tej znajomości z dystansem, ale jak go pierwszy raz zobaczyłam to od razu coś zaiskrzyło Very Happy w sumie u nas poszło bardzo szybko, tydzień rozmów na gg, pierwsze spotkanie, a do tygodnia byliśmy już parą Shocked mam nadzieję, że już do końca życia uśmiech
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 9 Cze 2010, 21:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moja ,w zasadzie nasza historia jest jak z ckliwej bajki. Pięć lat temu w środku upalnego lata siedziałam na szczycie Toszeckiej wierzy zamkowej i przyszedł do mnie prawdziwy rycerz i się mnie ładnie zapytał ,czy nie chciała bym być jego dziewczyną ...
...a teraz ,w grudniu zostanę jego żoną Very Happy Very Happy Very Happy

[url=http://www.weddingcountdown.com]

[/url]
Powrót do góry
Gabiczek
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 9 Cze 2010, 22:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój M znalazł mnie... na ulicy Very Happy Szłam sobie, nagle przystojny brunet popatrzył na mnie z uśmiechem i już. W żołądku motyle, w głowie szum, skowronki. Zagadaliśmy i jesteśmy razem już tyle latek:)
Teraz ślub. Jupi uśmiech
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 10 Cze 2010, 20:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My się poznaliśmy przez przypadek i przez koleżankę Very Happy akurat szłyśmy do baru a on jechał z poprawin z dziewczyna, dodam że ja tez miałam chłopaka wtedy. Jedna myśl którą zapamiętam to jak sobie pomyślałam ciekawe jak on całuje uśmiech trochę głupie, ale... od tego się zaczęło i tak minęło prawie 4 lata.

Powrót do góry
straszna_dama
guru
guru

PostWysłany: Czw 10 Cze 2010, 20:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Piękne opowieści dziewczyny. Miło poczytać takie miłosne historie uśmiech
moderator
moderator

PostWysłany: Czw 10 Cze 2010, 21:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bojciu a moja historiia to chyba nie ma w sobie ni kszty romantyzmu. Poznaliśmy sie w pracy, ja wtedy miałam kogoś (5 lat), ale tak się jakoś pokomplikowała, że po pół roku pracy w PUP (bo tam razem pracowaliśmy) rozstałam się z byłym i właściwie natychmiast zaczęłam spoykać się z Piotrkiem język

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pierwsza randka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 33, 34, 35  Następny
Strona 21 z 35

Skocz do: