|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Sadie guru

|
Wysłany: Wto 2 Mar 2010, 12:23 Temat postu: |
|
|
widze tylko jedna mozliwosc wykorzystania swieczki. Jak jest przerwa w dostawie pradu to zeby odnalezc droge do oltarza  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
metka moderator

|
Wysłany: Wto 2 Mar 2010, 15:05 Temat postu: |
|
|
kobieta chciala sprzedac towar, wiec kazdy argument do tego jest dobry - nawet swieczka w trakcie slubu
cudny pomysl, naprawde  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KiSe guru

|
Wysłany: Wto 2 Mar 2010, 15:12 Temat postu: |
|
|
hehehe dobre Saide _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sadie guru

|
Wysłany: Wto 2 Mar 2010, 15:22 Temat postu: |
|
|
slub z akcja  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nanaja gaduła

|
Wysłany: Czw 4 Mar 2010, 0:13 Temat postu: |
|
|
to ci nowa moda- świeczka na ślubie
pewnie Pani myślała nie o jednej tylko o kilku, bo po co sprzedawać jedną jeśli można wymyślić dobry powód i sprzedać kilka
a tak a propos podała z jakich przyczyn jest ta świeczka potrzebna na ślubie?? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
smkttwmm bywalec

|
Wysłany: Czw 4 Mar 2010, 17:49 Temat postu: |
|
|
No właśnie nie potrafiła mi powiedzieć, w którym momencie niby ta świeczka ma być, ale gorąco zapewniała mnie i moją mamę, że MUSI być i tyle  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Pią 5 Mar 2010, 13:58 Temat postu: |
|
|
rany, musiała mieć z niej niezły utarg albo co  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nanaja gaduła

|
Wysłany: Pią 5 Mar 2010, 14:13 Temat postu: |
|
|
może ktoś w hurtowni wcisnął jej kit, ona się nabrała, kupiła tuzin albo dwa a później uświadomiła sobie, że przecież wcale nie potrzeba tych świec na ślubie i próbuje teraz znaleźć naiwniaków takich jak ona _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Helgha uzależniony

|
Wysłany: Sro 9 Cze 2010, 16:42 Temat postu: |
|
|
tez spotkałam się z świeczkowym problemem w "świętej" księgarni.Oglądając paskudnie kiczowate zaproszenia oglądałam też i te równie piękne świeczki( jak się zapytałam pani czy są może jakieś mniej złote ,to się dowiedziałam ,że jak che to mogę sobie sama część ozdób odkleić No tak ,ale zapłacić za złote gołąbki ,Maryjkę i c tam jeszcze to mam? ?)
Z tymi świecami to jest bardzo rożnie , w zależności od tego jaka to jest parafia taki panuje tam zwyczaj. W mojej parafii świeczki potrzebne są dwie - jedna dla panny ,a druga dla pana młodego i one sobie stoją na świecznikach przed ołtarzem po bokach młodych.W parafii mojego narzeczonego potrzebna jest jedna świeca ,dla panny młodej ,która to podczas Ofiarowania wędruje ze świeca dookoła ołtarza. W kościele w którym będziemy brali ślub ksiądz w kancelarii na moje pytanie o świece powiedziała ,że jak che mieć jedna świece to mogę mieć jedna ,jak che dwie to i dwie będzie dobrze ,nawet pięć mogę mieć .Jednak wcale ich mieć nie muszę i pozostawia to w mojej gestii, ile ich i czy w ogóle będą. No i dobrze ,a jako że żadna mi się nie podoba to świecy nie będzie  _________________
[url=http://www.weddingcountdown.com]
[/url] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Sro 9 Cze 2010, 18:51 Temat postu: |
|
|
Helgha a można wiedzieć z której części śląska jesteś bo ja za chiny ludowe nie kojarzę świec na ślubie?[/list] _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|