|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
metka moderator

|
Wysłany: Nie 28 Lut 2010, 3:42 Temat postu: |
|
|
| Liziii napisał: | | Dzisiaj na targach widziałam slubną bryczkę - troche taka "przerysowana" była wg mnie. Zero elegancji - kolorowa, smiesznego kształtu (naprawde niestandardowe wywijasy i "zdobienia" miala). Mnie sie marzyła zawsze taka elegancka, biało czarna lub czarna po prostu. Albo cos na miare karocy niemalże.. |
nieustannie takie rzeczy kojarzą mi się z różowym zestawem karocy, koników i innych takich dla lalki Barbie  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Nie 28 Lut 2010, 4:09 Temat postu: |
|
|
napewno nie karocę a'la Jordan mialam na mysli - o nie! owszem, slodkie to to ale nie dla doroslej kobiety ktora wygladala jak lalka...sam plastik-fantastik  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
metka moderator

|
Wysłany: Nie 28 Lut 2010, 4:16 Temat postu: |
|
|
tutaj w gazetach nie ma dnia, żeby o niej nie pisali, więc nawet mi się nie chce o tej kobiecie pisać... dla mnie to żenada i wstyd...
jak przeczytałam, że maluje swoją córeczkę (ma chyba 5 lat), farbuje jej włosy i prostuje prostownicą, to słabo mi się robi
ale karoca elegancka, z klasą - owszem, jak najbardziej miło na taką popatrzeć.. szczególnie, jeśli Para Młoda to para sympatyczna i pięknie wyglądająca, szczęśliwa  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
..::Nati::.. maniak

|
Wysłany: Pią 5 Mar 2010, 13:16 Temat postu: |
|
|
A my właśnie mamy zamiar jechać bryczką,nie przewiduje brzydkiej pogodny heh Nasza bryczka ma co prawda zadaszenie rozkładane po całości w razie brzydkiej pogody,ale wiadomo,że jakby naprawde mocno "lało" to i tak byśmy się nie uchronili,więc nie zdecydowałabym się na tą opcje bez wyjścia awaryjnego Ale ja na szczęście je posiadam,w razie czego wystroimy nasz samochód,bo mamy dość ładny, ciemny granat Audi,wiec jak będziemy widzieli,że pogoda fatalna to najwyżej naszym się pojedzie...
Nic innego i tak mi nie odpowiadało kiedyś marzyłam o limuzynie,ale teraz to wydają mi się troche oklepane,stare samochody nie podobają mi się,a nowoczesny posiadam,więc to było najlepsze rozwiązanie.W dodatku będzie pasował nam do sali itp ,bo też będzie utrzymane w tym klimacie. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
E-kwiaty gaduła

|
Wysłany: Pią 16 Kwi 2010, 15:28 Temat postu: |
|
|
W takiej gustownej bryczce rzeczywiście można raz w życiu poczuc się jak księżniczka, bardzo podoba mi się takie rozwiązanie. _________________ Za pomocą kwiatów można wyrazić rozmaite emocje i uczucia. Ważne jest aby dobrać odpowiedni bukiet w zależności od okoliczności. Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy w tym celu różne kategorie bukietów. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Karolcia25 bywalec

|
Wysłany: Sob 22 Maj 2010, 14:20 Temat postu: |
|
|
Ja zawsze marzyłam,by do ślubu jechać bryczką,jednak to niemożliwe ze względu na zbyt wielkie odległości od domu do kościoła i do sali  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
BarmanWDB kandydat

|
Wysłany: Nie 6 Cze 2010, 16:29 Temat postu: |
|
|
Ja taką bryczką pojadę do kościoła
Tylko trzeba jeszcze panne młodą znaleźć
Pięknie i z klimatem  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Nie 6 Cze 2010, 17:24 Temat postu: |
|
|
do mnie też bryczka w ogóle nie przemawia. Takie to jakieś cukierowe
No i co zrobić jak jest brzydka pogoda, np leje? Chyba nie będzie zbyt przyjemnie taką bryczką? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
monika1 guru

|
Wysłany: Nie 6 Cze 2010, 19:09 Temat postu: |
|
|
Jak ktoś lubi niech jedzie, ja wolę auto  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juliette guru

|
Wysłany: Nie 6 Cze 2010, 22:03 Temat postu: |
|
|
Bryczka to trudna sprawa, bo trąci trochę kiczem. Trzeba mieć dobrą koncepcję całej otoczki, żeby nie wyszła z tego karoca lalki Barbie. _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|