Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Bryczką do ślubu BOSKIE
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 17, 18, 19  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Czym pojedziecie do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
metka
moderator
moderator

PostWysłany: Nie 28 Lut 2010, 3:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Liziii napisał:
Dzisiaj na targach widziałam slubną bryczkę - troche taka "przerysowana" była wg mnie. Zero elegancji - kolorowa, smiesznego kształtu (naprawde niestandardowe wywijasy i "zdobienia" miala). Mnie sie marzyła zawsze taka elegancka, biało czarna lub czarna po prostu. Albo cos na miare karocy niemalże..

nieustannie takie rzeczy kojarzą mi się z różowym zestawem karocy, koników i innych takich dla lalki Barbie Very Happy
guru
guru

PostWysłany: Nie 28 Lut 2010, 4:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

napewno nie karocę a'la Jordan mialam na mysli - o nie! owszem, slodkie to to ale nie dla doroslej kobiety ktora wygladala jak lalka...sam plastik-fantastik Confused
moderator
moderator

PostWysłany: Nie 28 Lut 2010, 4:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tutaj w gazetach nie ma dnia, żeby o niej nie pisali, więc nawet mi się nie chce o tej kobiecie pisać... dla mnie to żenada i wstyd...

jak przeczytałam, że maluje swoją córeczkę (ma chyba 5 lat), farbuje jej włosy i prostuje prostownicą, to słabo mi się robi Rolling Eyes

ale karoca elegancka, z klasą - owszem, jak najbardziej miło na taką popatrzeć.. szczególnie, jeśli Para Młoda to para sympatyczna i pięknie wyglądająca, szczęśliwa uśmiech
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 5 Mar 2010, 13:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A my właśnie mamy zamiar jechać bryczką,nie przewiduje brzydkiej pogodny heh Very Happy Nasza bryczka ma co prawda zadaszenie rozkładane po całości w razie brzydkiej pogody,ale wiadomo,że jakby naprawde mocno "lało" to i tak byśmy się nie uchronili,więc nie zdecydowałabym się na tą opcje bez wyjścia awaryjnego oczko Ale ja na szczęście je posiadam,w razie czego wystroimy nasz samochód,bo mamy dość ładny, ciemny granat Audi,wiec jak będziemy widzieli,że pogoda fatalna to najwyżej naszym się pojedzie...
Nic innego i tak mi nie odpowiadało kiedyś marzyłam o limuzynie,ale teraz to wydają mi się troche oklepane,stare samochody nie podobają mi się,a nowoczesny posiadam,więc to było najlepsze rozwiązanie.W dodatku będzie pasował nam do sali itp ,bo też będzie utrzymane w tym klimacie.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
E-kwiaty
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 16 Kwi 2010, 15:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W takiej gustownej bryczce rzeczywiście można raz w życiu poczuc się jak księżniczka, bardzo podoba mi się takie rozwiązanie.
Za pomocą kwiatów można wyrazić rozmaite emocje i uczucia. Ważne jest aby dobrać odpowiedni bukiet w zależności od okoliczności. Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy w tym celu różne kategorie bukietów.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Karolcia25
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sob 22 Maj 2010, 14:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja zawsze marzyłam,by do ślubu jechać bryczką,jednak to niemożliwe ze względu na zbyt wielkie odległości od domu do kościoła i do sali Crying or Very sad
Powrót do góry
BarmanWDB
kandydat
kandydat

PostWysłany: Nie 6 Cze 2010, 16:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja taką bryczką pojadę do kościoła Wink

Tylko trzeba jeszcze panne młodą znaleźć Wink

Pięknie i z klimatem Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
nimfa
moderator
moderator

PostWysłany: Nie 6 Cze 2010, 17:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

do mnie też bryczka w ogóle nie przemawia. Takie to jakieś cukierowe Wink
No i co zrobić jak jest brzydka pogoda, np leje? Chyba nie będzie zbyt przyjemnie taką bryczką?

Powrót do góry
monika1
guru
guru

PostWysłany: Nie 6 Cze 2010, 19:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak ktoś lubi niech jedzie, ja wolę auto uśmiech

Powrót do góry
Juliette
guru
guru

PostWysłany: Nie 6 Cze 2010, 22:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bryczka to trudna sprawa, bo trąci trochę kiczem. Trzeba mieć dobrą koncepcję całej otoczki, żeby nie wyszła z tego karoca lalki Barbie.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Czym pojedziecie do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 17, 18, 19  Następny
Strona 6 z 19

Skocz do: