Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

forumek nocne rozmowy :)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 105, 106, 107  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
straszna_dama
guru
guru

PostWysłany: Pią 30 Kwi 2010, 23:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fakt, pomimo wielu zmian, które nastąpiły w naszym społeczeństwie, istnieją tu i ówdzie tego typu stereotypy i ludziom z nimi dobrze. Nawet jeśli sami gadają okropne głupoty, to swoje życie potrafią przejść właśnie w taki sposób o jakim piszesz Rudasku i niczego nie żałować. Osobiście troszkę im zazdroszczę, też bym chciała tak bez komplikacji oczko
guru
guru

PostWysłany: Pią 30 Kwi 2010, 23:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ogólnie to najbardziej mnie przeraża, kiedy komuś wydaje się straszne, że ktoś inny np. dorosłe dziecko ma inne zdanie na jakiś temat niż rodzice. I ni cholery nie mogą zrozumieć dlaczego i zawsze wydaje się to być czymś złym Rolling Eyes

Swoją drogą można powielać schemat i się cieszyć z takiego życia.... dopóki przez przypadek nie spróbuje się czegoś innego język Tylko wtedy pewnych rzeczy już można nie odkręcić Rolling Eyes Ja nie zazdroszczę takim ludziom ...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Liziii
guru
guru

PostWysłany: Pią 28 Maj 2010, 2:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

chyba z nikim o tej porze nie pogadam ale co mi tam język

wlasnie skonczylam pakowac kokosowe kuleczki do woreczkow oczko teraz biore sie za ostatnie winietki..a pozniej zrobie troche naroznikopw do albumow dla rodzicow uśmiech
takze dzis bez spania, ale moze to i lepiej bo jutro jak padne tak bede do 10tej przynajmniej w sobote spala język
moderator
moderator

PostWysłany: Pią 28 Maj 2010, 9:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

do 10-tej w sobote? Cool tiaaaaaa... Wink
guru
guru

PostWysłany: Pią 28 Maj 2010, 10:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

noi dobra, zdrzemnelam sie doslownie 2 godzinki i ikilka minut ale o niebo lepiej...

moze jutro o 6 sie zerwe Very Happy
guru
guru

PostWysłany: Sob 14 Sie 2010, 22:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W odpowiedzi na wątek o Powstaniu Warszawskim, żeby już nie zmieniać tematu w tym o kościołach oczko

Byłam wczoraj z M. w muzeum, chcieliśmy bardzo zobaczyć ten nowy film - Miasto ruin. Było warto (nawet pomimo tego, że długa kolejka, a film króciutki). Wrażenie robi to niesamowite (efekt 3D i miasto pokazane z lotu ptaka). Zresztą bardzo lubię to muzeum - raz za tę niesamowitą nowoczesność, dwa za klimat - człowiek chyba wszystkimi zmysłami może przeżywać czas tamtych dni.
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 15 Sie 2010, 0:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja lubię za inność.
Można robić zdjęcia, dotykać, żyć tym, co tam jest.
Podoba mi się tunel (zdecydowanie wolę, gdy się zgasi w nim światło, ale nie zawsze można).
Szkoda, że muzeum nie istniało jeszcze, gdy miałam manie Powstaniową.
Biegałam na Powązki raz w tygodniu! Rolling Eyes Wink

Ślub kościelny
Powrót do góry
deina
guru
guru

PostWysłany: Pon 16 Sie 2010, 10:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Też lubię to muzeum. Zwłaszcza że tradycja Powstania jest w moim domu rodzinnym bardzo żywa.
And you who seek to know Me, know that the seeking and yearning will avail you not, unless you know the mystery: for if that which you seek, you find not within yourself, you will never find it without.
Powrót do góry
Liziii
guru
guru

PostWysłany: Czw 2 Wrz 2010, 4:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Znow mnie dopadły bezsenne noce. Jak juz zasne, spie jakby jednym okiem. Senna specjalnie nie jestem - dzis spalam 00:30 mniej wiecej do 1:30.. potem M mnie obudzil wstając do toalety i po spaniu. Przelezalam 30minut i wstalam..
Wczoraj 4h - od 7:30 do 12tej..

Specjalnie mi to nie przeszkadza, bo nie czuje sie zmeczona, ale psychicznie mnie to męczy. W dodatku wszystkie forumki, jak przystało, spią, a ja sie szwendam po kurniku albo ogladam Friendsów z braku laku...
i jem...ehhh
w wadze mi sie baterie wyczerpaly i juz sie boje co zastane jak je wymienie...
moderator
moderator

PostWysłany: Czw 2 Wrz 2010, 18:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Liziii ja też ostatnio nie śpię, nawet którejś nocy byłam na forum, ale wydawało mi się, że tylko ja nie śpięuśmiech Może to przez pogodę, chociaż w sumie w deszczowe dni właśnie powinno się chcieć spaćuśmiech Ja mam głownie problem z samym zaśnięciem...wydaje mi się, ze jestem senna, kładę się i nic smutny Mam nadzieję, ze weekendowy wyjazd w góry świętokrzyskie to zmieni i przez całodzienne łażenie będę lepiej spałauśmiech

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 105, 106, 107  Następny
Strona 6 z 107

Skocz do: