Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Obraczka i facet.Nosic czy nie nosic...?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 36, 37, 38  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Zaręczyny
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
straszna_dama
guru
guru

PostWysłany: Wto 18 Maj 2010, 16:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ART. DECO JUBILER napisał:
Naprawde nie rozumiem mężczyzn którzy nie noszą obrączek.. Rozumiem,ze do pracy nie trzeba jej zakładac,tym bardziej jeśli moze się zniszczyc,ale na codzień czemu nie?? To nie jest zadna ujma,a wręcz powód do dumy.

Ale praca jest przecież właśnie na codzień Wink Ja myślę, że mężczyźni "nienoszący" robią to z wygody, nie z ujmy.
guru
guru

PostWysłany: Wto 18 Maj 2010, 18:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój przyszły mąz podkreśla, że obrączke będzie nosił z duma i nie może sie tego doczekać lol I z calą pewnością nie jest w tym wyjątkiem wykrzyknik
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
MissIndependent
moderator
moderator

PostWysłany: Pią 21 Maj 2010, 10:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ART. DECO JUBILER napisał:
Naprawde nie rozumiem mężczyzn którzy nie noszą obrączek.. Rozumiem,ze do pracy nie trzeba jej zakładac,tym bardziej jeśli moze się zniszczyc,ale na codzień czemu nie?? To nie jest zadna ujma,a wręcz powód do dumy.

tak jak zauważyła straszna_dama praca jest na codzień, a ja dodam, że niektórzy mężczyźni spedzają w niej 12h. jeśli jest to praca, gdzie obrączka może szybko isę zniszczyć, i to dostłownie zniszczyć, to ja takiego mężczyznę rozgrzeszam. jak dla kogoś to ujma to od razu widać, bo nie tylko nie nosi obrączki, ale i ma problemy z przyznaniem się, że jest po ślubie.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Jungle Julia
kandydat
kandydat

PostWysłany: Nie 13 Cze 2010, 21:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chciałabym, żeby mój przyszły mąż nosił obrączkę, ale praca może mu na to nie pozwolić, bo albo ją zniszczy albo zgubi, bo będzie ciągle zdejmował Sad
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 15 Cze 2010, 9:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

...

Ostatnio zmieniony przez Justii dnia Czw 19 Maj 2011, 20:00, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Iluan
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 16 Cze 2010, 16:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem skoro już są te obrączki nie tylko dla kobiet a też dla mężczyzn to powinni je nosić.
Mój znajomy nosi nawet do pracy choć pracuje w budowlance oczko
Mój przyszły teść nosi tylko od święta, ale to dlatego, że ma uczulenie na złoto. Od początku nie mógł nosić.
Mam nadzieję, że nie jest to dziedziczne. oczko
Na dzień dzisiejszy mówi, że będzie nosił obrączkę z dumą i honorem oczko
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
ART. DECO JUBILER
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 21 Cze 2010, 12:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja słyszałam, że faceci z obrączką są "smakowitym kąskiem" dla panien, bo są symbolem ustabilizowanego życia, jakiego one właśnie szukają. Ale to nie zmienia faktu, że jestem za tym, żeby facet nosił obrączkę non stop. A mówiąc, że może ją zdejmować do pracy, to niestety, nie wszyscy pracują przy biurku i w niektórych przypadkach noszenie obrączki nie jest wskazane, chodziło mi o ten aspekt.
Powrót do góry
emi0112
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 21 Cze 2010, 14:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mój R będzie nosił obrącze ale od czasu do czasu będzie ją zdejmował przy pracy żeby się nie zniszczyła przy murowaniu, gipsowaniu itp.
mi to pasuje i sama go do tego zachęcałam

"Nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie."
Powrót do góry
ART. DECO JUBILER
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 15 Lip 2010, 14:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No i właśnie o taką pracę typu murowanie i gipsowanie mi chodziłouśmiech Rzeczywiście szkoda w takich sytuacjach obrączki, bo można ją bardzo porysować.
Powrót do góry
gabi8_9
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 15 Lip 2010, 18:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W zależności jaką pracę mężczyzna wykonuje tak czesto powinien nosić obrączkę tu już nie chodzi tylko o zniszczenie ale również o jej zgubienie!wykrzyknik!
Ja mam przykład na moim bracie!!!Moja bratówka od dnia ślub wychodziła z założenia że ma w niej chodzić on świadomy tego jaką ma prace(między innymi smary wchodziły tam w gre ) nie za bardzo był za jej noszeniem no ale kobieta się tak upierał więc dla świętego spokoju nosiłwykrzyknik!
A koniec końców dwa i pół miesiąca po ślubie zgubił jąwykrzyknik!i to dopiero uświadomiło jego żonie że miał rację,ale było już za późno Confused

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Zaręczyny Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 36, 37, 38  Następny
Strona 29 z 38

Skocz do: