|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
..::Nati::.. maniak

|
Wysłany: Sro 5 Maj 2010, 7:54 Temat postu: |
|
|
LadyKey napisał: |
nie chcieliśmy z M ryzykować tego że zajęcia na studiach będziemy mieć w dniu ślubu  |
no a co to za różnica?co prawda ślub bedziecie mieli w pt czyli nie w zjazd,ale przecież po weselu w sobotę i tak od razu nie pojdziecie na zajęcia? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
LadyKey uzależniony

|
Wysłany: Sro 5 Maj 2010, 12:21 Temat postu: |
|
|
no nie wiem... mój M odgrażał się, że jak mu wypadłby egzamin w sobotę to pojechałby...
a moja koleżanka, która brała ślub w zeszłym roku jeszcze w dniu ślubu jechała na uczelnię na egzamin zaliczeniowy semestr wszystko przez to że wykładowca nie chciał przełożyć terminu tzn. ustalić jej terminu indywidualnego bo co go to obchodzi "są jeszcze terminy poprawkowe" a w terminie poprawkowym mieli wykupioną wycieczkę hihihi strasznie to przeżywała...
wyobraźcie sobie minę wykładowcy jak wpadła do sali uczesana i umalowana myślałam, że padnę
<--- takie oczy zrobił
ale dzięki temu wziął ją na bok, odpytał, złożył życzenia i puścił z piątką w indeksie
ale jak to się mówi... takie są uroki studiowania zaocznego
naszczęście my z M nie mamy zajęć w weekend po ślubie... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
violinist83 guru

|
Wysłany: Pią 7 Maj 2010, 10:50 Temat postu: |
|
|
a mój Ukochany niestety akurat kiedy mamy ślub ma zjazd na uczelni - ale jest na podyplomowych i tam jest troszkę inaczej pełna kulturka
Wykładowcy są bardziej wyrozumiali. Wiedzą, że mają do czynienia z ludźmi pracującymi w większości na wysokich stanowiskach Poza tym akurat kończy 1 semestr i nie będzie miał dużo do zaliczenia...
...a temu wykładowcy to pewnie łyso było, że kazał biednej dziewczynie przychodzić w dniu jej ślubu na zaliczenie... ale GŁUPEK
dobrze, ze się zrehabilitował i jej przynajmniej postawił 5  _________________ Ślubowaliśmy 03.07.2010r
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Be@tka uzależniony

|
Wysłany: Pon 10 Maj 2010, 10:02 Temat postu: |
|
|
Powiem Wam że rzadko tu zaglądam a teraz w ogóle przez tydzień byłam bez internetu. Dziękuję za trzymanie kciuków wszystko udało się super po prostu to był najcudowniejszy dzień w moim życiu! Było bajecznie _________________
www.beatailukasz.pobieramysie.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Pon 10 Maj 2010, 10:27 Temat postu: |
|
|
gratulacje! cieszę się zastanawiałam się już, jak udał się Wasz ślub. widziałam fotki wyglądaliście pięknie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
izab kandydat

|
Wysłany: Pon 10 Maj 2010, 11:01 Temat postu: |
|
|
25.09.2010
iza i artur |
|
Powrót do góry |
|
 |
madzia85 maniak

|
Wysłany: Pon 10 Maj 2010, 15:25 Temat postu: |
|
|
hehe mamy taka sama datę pozdrawiam:) _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
deina guru

|
Wysłany: Pon 10 Maj 2010, 16:43 Temat postu: |
|
|
Kolejna osoba, która będzie wraz z nami odliczać Madziu, super:) _________________ And you who seek to know Me, know that the seeking and yearning will avail you not, unless you know the mystery: for if that which you seek, you find not within yourself, you will never find it without. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dedka kandydat

|
Wysłany: Pią 14 Maj 2010, 19:40 Temat postu: |
|
|
wiec i ja sie dopisze my slubujemy 6 sierpnia  _________________
 |
|